2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım mutlaka deniycem

Benim kizimda oyle cnm kakasini yaparken bazen agliyor. Kakasini yaparken zeytinyagi doktugum pamukla etrafini siliyorum biraz daha kolay yapiyor.

Bizde doktora gittik. antibiyotik verdi.düzelmesi biraz zaman alıyor. Evi düzenli olarak havalandırın dedi doktor. burnunu açık tutun dedi. en son gittiğimizde de hava verdiler. içiniz rahat olsun. ciğerleri iyi bronşit yok dediler.Ben ıhlamura ayva kabuğu ekliyorum.

Gündüz anneanne yine ağzında mama ile uyutuyor canım ama gece kendisi uyuyor artık. Bazem gecede 2 defa kalkıyor bazen hiç

Kizlar bugun kizimi hastaneye goturdum yanagindaki kizarikliklar icin. 1 haftadir yumurta yemiyordum duzelmisti gecen gun unuttum ve kurabiye yedim. Bugun avicennada bir dr var ona goturdum yumurta alerjisi bu dedi ilk yuzde baslar yumurta ve icinde yumurta olan seyleri yeme dedi. Boyu 69 cm kilosu 7 kg olmus ve ilk defa bir dr kiloya takilmadigini gordum.

Kızlar yine deneyimsizlik sorum var . Uçağa binerken bebek arabasını ne yapıyoruz ? Aşağı vermek istemem yukarıya alıyorlar mı
Her uçakta almıyorlar canım. Alırlarsa şanslısın. Bagaja koyulunca da bazen arabalara özel alana koyuyorlar inince beklemeden alınıyor. Bazen bagaja konuluyor saatlerce bekleniyor valiz gibi. Uçağa göre değişiyor açıkçası.

Kızlar yine size bir sorum var aranızda hamakta uyutanlar var mı? Belki yeni doğduğunda almam lazımdı ama şimdi almayı düşünmeye başladım . Kurulumu kolay mı ? Nereden aldınız?
Benim annemin tavanında salıncak kurmak için çiviler vardı annem biraz rahat edeyim diye salıncak kurdu asla girmedi içine koyamet koparıyordu annem nasıl çocuk bu dedi denemeden alma bence

Muhallebiyi yatirmadan 1 saat once veriyorum mesela aksam 10 gibi yediriyorum 11 gibi uyuyor. Sabah 5 yada 6 ya kadar uyuyor. Bizimkide anne sutu aliyor ama yetersiz kaliyor sanirim doymuyor cunku.
Ya ben neden yediremiyorum şöyle şeyleri bir püf noktası var mı bu işin?

Ben de bu işi çözemedim benimki blw ile gidiyor. Koparıp yuttuğu bir parçayı bulmuyor bile. Resmen parçaları birleştirip yutup tutmadığını kontrol edicem yakında ağzında geveleyip çoğu zaman çıkarıyor. Ama sonuç aynı dediğin gibi. Katı bol ıkınmalı ve kötü kokulu kaka. Bir de yese nasıl olacak acaba diyorum.

Benim kizimda oyle cnm kakasini yaparken bazen agliyor. Kakasini yaparken zeytinyagi doktugum pamukla etrafini siliyorum biraz daha kolay yapiyor.
ya sadece anne sutu alirken hic boyle aglamazdi, insan uzuluyor
canim 69 boy 7 kilo gayet guzel masallah. Bizimkiler de bundan cok asiri farkli degil ki.
aynen ya kaka evrim gecirdi. Korbell cop kutusu almistim kullanmaya basladim, o derece yani

Bizde bunlar ek gidaya ilk geçişte ve muzda olmuştu canım ama şimdi pek olmuyor, muzu yemiyor bu ara belkide ondan , yeniden yerse söylerim sana .

Antibiyotik bizede verdi ama bulamadık ecz yoktu, bende başka ecz gitmedim kullanmasın diye , grip şurubu ve balgam söktürücü kullandık, bebe viks kullandım ayaklarına ve göğsüne sırtına , ayva elme kaynattım içirdim , tereyağı (erimiş )ve pekmezi karıstırıp verdim baya baya bu şekilde iyiye gidiyoruz ,birde duş aldırmak çok iyi geldi açıldı cocuk. Ayrıntılı olarak anlattım belki faydalanan olur diye . Size de geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir.

Bence sebze ve meyveler icin doğru. Cok da sağlıklı degil .Ama dediğin gibi elimizin altinda surekli hazir olmasi icin mecbur et vs atıyoruz dondurucuya .
Seninki uyanik

Anladim cnm seninkinin su gazlari bitsede sende rahatlasan cocukta.
Evet artık cok yorulduk.Daha once masaj yaptırıyordu simdi dokundurmuyo karnina. Agliyor.
Mesela sabahtan beri tek uyku ile duruyor. Dun yapamadi .Bugun hala yapmadi .Kayisi suyu verdim öğlen. 1 saat once puresini verdim yok .Aglamaktan sesi kisildi

ya muzu da yiyor ama onceki gun kaka yapmadiysa vermiyorum.

Canim nasil oldunuz, iyilesti mi kuzun?

ya kakadan dolayi agladigini anliyoruz artik cok uzuluyor insan. Sirtini sivazliyorum, ebe ayse nin instagramda gosterdigi gibi tuvalete tutma hareketini yapiyorum, ne yapsam olmuyor, kakayi yapana kadar agliyor. Sizin de katilasti mi canim, onunla da alakasi var galiba

Gerci daha dun kontrolde sordum, hoca ek gidaya adapte olunca geçer dedi. Orada kaka yapsaydi hemen tahlil verecektim ama eve gelince yapti haylaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…