• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben mayıs annesiyim ama arada bu topigi takip ediyorum ek gida konusunda güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Size sorum kıymayı nasıl pişiyorsunuz ve organik tavuk alan,bulan,yediren anneler var mı?

Üst dişlerin gelme süreci çok fena, hala uyumadı ayağımda sallıyorum. Yemesi içmesi yine değişti. Mamalar yarım kalıyor,uyumuyor, memeye deli gibi yapışıyor sürekli emmek istiyor. Aylar sonra lansinoh kremi yine kullandım, meme uçları delindi ikiside ve defalarca ısırdı..çok fena ve daha görünürde diş yok. :KK43:

Ahh canım kıyamam ,em hassas noktalardan ,geçmiş olsun.

Kahvaltıyı falan veriyorım diyince sen veriyosun zannettim canım.

Bende işe başladım bu hafta itibariyle heyet almadım. Annem geldi bende kalıyor, bizde rahatladık biraz ama tabi 9a kadar bende iş, spor, çocuk, asla oturamıyorum.
Canım nasıl spor yapıyorsun bize de fikir olsun

Kızlar çok önemli bir sorum var.

Dikişleriniz kaslarınızda acıyor mu? Ben çocuğu tutmaktan mıdır nedir cok acıyor göbeğimin kasları
Normalde acımıyor ama bazen hapşırınca veya sert bir hareket yapınca ilk günkü gibi hissediyorum aslında dışarıdan elleyince o tuhaf hissizlik hala devam ediyor elleyemiyorum içim bir hoş oluyor

Canım ben evde başedemeyince salona başladım, iş sonrası gidiyorum. Yürüme, Fitness, havuz vs.
Süpersin walla. Süt izni olduğu için erken çıkıyorsun di mi ? Öyleyse daha iyi Ben de işe başlayınca mesai sonrası gidersem eve gelmem 7-8 i bulur bebeyle nasıl ilgilenicem ki diye düşünüyorum

Dondurulmus gida 1 yasindan sonra diye bir kac yerde okudum .Oyle olunca kararsiz kaldim canim
Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.

Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.
Balkabağı muhallebisinin tarifini söyler misin canım

Canım bebek havuçlu olunca yiyor mu ? İçine tatlandırmak için başka bir şey ekliyor musun? Bi de havuçlu muhallebiyi pirinç unu mu yulafla mu yapıyorsun ?

Süpersin walla. Süt izni olduğu için erken çıkıyorsun di mi ? Öyleyse daha iyi Ben de işe başlayınca mesai sonrası gidersem eve gelmem 7-8 i bulur bebeyle nasıl ilgilenicem ki diye düşünüyorum

Evet cnm süt izni var. Bebişler anne babaya nazlanıyor vallahi :) benim 3-4 saatte pilim bitiyordu, annem 9-17 bakıyor :)

Kızlar yine deneyimsizlik sorum var . Uçağa binerken bebek arabasını ne yapıyoruz ? Aşağı vermek istemem yukarıya alıyorlar mı

Back