2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum kilosu ne kadardı canım bana göre normal kilosu , O şişlik 2 gün içerisinde gecermiş geçmezse çocuk doktoruna götürürsün ama çoğunlukla geçiyor canım merak etme

cok gecmis olsun canim. Ah kasim ayinda hasta oldugunda 5 kere doktora goturdum tek basima cok zordu.
canim tarhanayi nereden aldin, onerebilecegin bir yer var mi?

Evde maske bulundurabilirsin, hasta olmasina ragmen gelen olursa ver taksin.

cok gecmis olsun canim. Ah kasim ayinda hasta oldugunda 5 kere doktora goturdum tek basima cok zordu.

canim tarhanayi nereden aldin, onerebilecegin bir yer var mi?

Evde maske bulundurabilirsin, hasta olmasina ragmen gelen olursa ver taksin.
Hburada dan Asudan dan aldim canim. Evet haklısın oyle yapayim hem de tepki gostermis olurum.

Hburada dan Asudan dan aldim canim. Evet haklısın oyle yapayim hem de tepki gostermis olurum.
sag ol canim. Ben de tarhana soracaktim tarhana konusulmus cok sevindim =))))

bizde de var maske, ne olur ne olmaz. Ayrica kolonyaya da dezenfektan kattim ahahahaha

Kizlar bugun 6.ay kontrolu, ași, idrar tahlili vardi. Cok yoruldum ya bu gece bakalim ates vs yapacak mi. Tam disin huzursuzlugu geciyordu biraz keyiflenmisti ki aşi zamani geldi.
Tek tesellim 6 ay aşi yok yetti ya 6 aydir her ay bir sey vardi

Meyve ve yoğurt öğün yerine mı geçiyor? 3 saat arayla verince o doyurmaz gibi geldi. Öyle bir deneyeyim bakalım. Gece uykusunda bile iciremedim dün ya
Unutmuşum yazmayı etli çorbadan önce 150 lik sütü yiyorlar sonra sebzeleri sonra yogurt ve muhallebi. Yatmadan önce mama veriyorum ama icmiyorlar.

Son düzenleme:
Okuyunca o günlerimi hatırladım. 6. ayıma kadar sürdü benim neredeyse. Bulantı koku hassasiyeti tiksinti. Ellerimi yıkadığımda sabun kokusunu bile kaldıramazdım. Kabus gibiydi. Ama geçti çok şükür, o günler şimdi sadece bir anı. Merak etme hepsi geçecek. Meleğini sağlıkla kucağına aldığında (inşallah) aklıma bile gelmeyecek.

Canım ilk duyduğumda banada biraz sıkıntılı geldi ama dr. böyle önermişti bende işe başlayınca mecbur hissedip yaptım. Bir daha bu şekilde değilde en fazla bir butu çiğden dondururum küçük parçalayıp pişiririm diyorum.

Kızın nasıl oldu cnm

Sağol canım sorduğun için daha iyi oluyor Yavaş yavaş ama çok zormuş , bebekler hasta olmasın

Nasıl oldunuz canım sen ilaç kullanıyor musun?

Daha iyi olduk canım ama çok zorlayıcı bir süreçti , aman dikkat et canım yemeden içmeden kesiliyorlar hastayken,inşallah daha iyilerdir.

Kizlar buzluktaki meyvelerde bebeklerinize muhallebi yapip yediriyor musunuz?
Henuz yapmadım. Sadece erik var zaten
O donemler gazla ugrasiyorduk amaan bi gecelim ek gidaya meyve de eksik kaliversin su gaz bitsin de demistimZaman cabuk geciyor

Henuz yapmadım. Sadece erik var zaten
O donemler gazla ugrasiyorduk amaan bi gecelim ek gidaya meyve de eksik kaliversin su gaz bitsin de demistimZaman cabuk geciyor
Bendede erik ve seftali var erik sadece tadim yaptirdigimda kullandim. Suan karar veremedim.

Canım sen ücretsiz mi aldın? Nasıl gidiyor bakıcıyla

yok canım ücretsiz alamıyorum maddi olarak tükendik. bakıcıyla iyi gidiyor. kamera var zaten. ama ben bittim sabah6-7den 9lara kadar çocukla uğraşıyorum

Kahvaltıyı falan veriyorım diyince sen veriyosun zannettim canım.

Bende işe başladım bu hafta itibariyle heyet almadım. Annem geldi bende kalıyor, bizde rahatladık biraz ama tabi 9a kadar bende iş, spor, çocuk, asla oturamıyorum.

kahvaltısını genelde ben veriyorum canım sabah evden çıkmadan. annen sende mi kalacak

Üst dişlerin gelme süreci çok fena, hala uyumadı ayağımda sallıyorum. Yemesi içmesi yine değişti. Mamalar yarım kalıyor,uyumuyor, memeye deli gibi yapışıyor sürekli emmek istiyor. Aylar sonra lansinoh kremi yine kullandım, meme uçları delindi ikiside ve defalarca ısırdı..çok fena ve daha görünürde diş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…