- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.821
İlk yazdığını önce hakketti sonra hakaret etti diye okudum, üçüncüde anlamayı başardım15 defa uyanmalı gecenin muhallebi beyni ile günaydın :)
Gece binbeşyüz kere uyanmasına artık dayanamıyorum ve ben de uyku eğitimi vermek istiyorum. En hızlı şekilde bilgiyi nereden edinebilirim Kızlar? Ayrı odada mı yatmalı bu süreçte? Her akşam aynı saatte mi uyumalı? Daha doğrusu ev dışındaysak nasıl olmalı? Dışarıdayken uyuşa bile eve gelince uyanıyor genelde. Kafayı yemek üzereyim artık pışpış yapmayı bıraktığım an açıyor gözlerini.
Yoğurttan o der altına imzami atarim.Boyle bize asiri gaz yapan seyler en basta yogurt sonra balkabagi ,muz ve patates.Yoğurt var canım ama sabahları iyi akşamları böyle
Bence bebeğin durumunu gozlemle canim .Mesela 3 saati bekletince cok hircinlasiyor ya da daha erken mayisip uyumak istiyor mu buna bak .Aşırı yorgun olursa uyuyamaz .Arkadaşlar uyku konuşulmuş. Artıl gündüz uykuları nın arasını 3saate mi çıkarmak gerekiyor. Biz akşam üstü şekerlemeyi bıraktık artık ve günde 2kez 1-1,5saat arası uyuyoruz. İki uyku arasını 3saat mi yapmalıyım
Canım bir ara benimkide 45. Dakikada uyanıyordu sonra araştırdım felaket uykusuymuş tam dalma zamank dalamayıp uyanıyorlarmış 30 veya 45. Dakikada. Tekrar uyutmaya çalılın diyor ve 45 dakikaya kadar uyutma denemesne devam edin diyor uyumazda öyle kaldırın diyor. Bende denedim birlaç gün uyandığında. İlk gün tekrar 25 dakikada uyudu ve nerdeyse 1.5 saat daha uyudu. 2. Gün 15 dak uyudu. Dün uyanmadan kendi 2 saat uyudu. Şimdi uyuyor bakalım ne yapacakBence bebeğin durumunu gozlemle canim .Mesela 3 saati bekletince cok hircinlasiyor ya da daha erken mayisip uyumak istiyor mu buna bak .Aşırı yorgun olursa uyuyamaz .
Herkes 2 uykudan bahsediyor .Benimki max yarim saat uyudugu icin gunde 4 kez uyuttugum bile oluyor .Bu sekilde bile 2 saat uyumus oluyor.
Kızlar çocukları ve ya kendileri hasta olup iyileşip tekrar geri hastalanan var mıbenim çocuklarım ve biz hepimiz hastaydık kaç gündür yavaş yavaş toparlamıştik hatta önceki gece çocuklarım hiç öksürmedi bile dün gündüz de öksürmediler oh geçti gitti dedim dün gece ikisi de ateşlendiler bir biri ağlıyor dalıyor öteki uyanıyor o dalıyor sonra yine diğeri yanımda şırınga ateş düşürücü veriyorum büyüğe küçüğe 37.5 i geçmedi diye vermedim ama gözü kapalı öyle ağlıyor ki arada içi geçiyor 2-3 dk sonra yine uyanıyor hala da ateşleri var ve bütün gece uyumadım diye ellerimi kollarimi kipirdatamiyorum kalkıp hastaneye götüreyim diyorum hiç mecalim yok tekrar nereden geldi bu illet
20 tane süt dişi var canım bazısı yaşını doldurduktan sonra çıkacak. Onları daha kolay atlatiriz sanırım. İlkler zor...Dis agrisi beter bir sey yaa, dr.un verdigi jel hic ise yaramiyor. Dun gece yarim tatli kasigi calpol verdim agrisi dinsin diye, iyi geldi cunku bagirarak aglamadi. Gece insanin agrisi artar ya, cok agliyordu.
Artik herkesin 6 ayi doldu 7.ayi dolanlar var, dişlerin huzursuzlugu baslamistir yani kizlar. İnsallah 32si de bu sekilde cikmiyordur.
Cnm ben bebelac almıştım fakat hiç memnun kalmadım inanılmaz köpürüyordu. Zaten içinde ekstradan nişasta ve pirinç unu varmış. Şimdi hipp alıyorum memnunum. Muhendisinoğlunun sayfasında da bebelac gold için iyi yorum var. Bence sadsini almandansa gold daha iyi olmuş.Selam kızlar sizlere birşey soracağım. aranızda bebelac ve bebelac gold mama kullanan varmı. Ben normalde SMA kullanıyorum. bulamayınca bebelac 2 aldım kızım yedi.tadını beğendi. geçenlerde e-bebek mağazasına gittim. SMA 800 ile bebelac gold 900 gr fiyatı aynıdı. 100 gr daha fazla diye bebelac gold aldım ama kokusu bana biraz tuhaf geldi. bebelac böyle değildi bu gold daha iyidir dedim ama pişman oldum şimdiden. kokusundan sonra içindekilere baktım. kanola yağı varmış içinde ondan mı böyle kokuyor. yada bozulmuş mu anlam veremedim. son kullanma tarihi geçmemiş
Dün aksam bir askla bende aglattim çocuğumu. Ama dayanamadim ya cok zor bu ogretme sureci. Sabah kalkti daha sessiz eski nesesi yok gibi. Aglatma cok zor oluyorBen hiç beslemiyorum canım, bebeğin kilosu yerindeyse, doktorun kes diyorsa gece beslenmesini kesebilirsin.
İnternette rüya beslenmesininn yazıldığı uyku süreçlerinde, bebek 19da uyuyo, 7de uyanıyor. Çok erken uyuyor yani. Ben 21-22 arası yatırıyorum, 8-8.30 arası kalkıyor, emziriyorum.
Yani şöyle, o kadar erkeen uyutsaydım bende uyanmasa bile 1-2 gibi alır en azından susamıştır diye beslerdim.
Bu artık anne olarak senin içgüdülerine kalmış. Bebeğinin acıktığı için uyandığjnı düşünüyorsam emzir, yok değilse emzirmeden, sakinleştirip geri yatır.
Dün aksam bir askla bende aglattim çocuğumu. Ama dayanamadim ya cok zor bu ogretme sureci. Sabah kalkti daha sessiz eski nesesi yok gibi. Aglatma cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?