- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.761
Kesinlikle katılıyorum. Daha geçen yaşadım
iKeske dr ismi belirtmeseydin .Ben de cevremden duymustum .Genelde aralarinda bir bağ çıkıyor birbirlerini kolluyorlar diye .O yuzden kadin doğumcumu bile degistirdigim zaman dr sormasa onceki drumu soylemeyecektim .
Hayir da sunu anlamiyorum yap isini gereken sekilde ve sus .Insanlar oraya para ve zaman harcayip sifa bulma ümidi ile geliyor.Sen kimsin de azalıyorsun .Hele de küçük bi bebeğin önünde .Belki daha once anne babasi yaninda korkar diye sesini bile yukseltmedi .Düşüncesiz her biri ...
Onu bunu bilmem iyisi mutlaka vardir ama ben k dogumcumu da oglumun doktorunu da bayan değil erkek sectim .Hemcins dr larimiz oldukça ukala çıkabiliyor bazen .(Iyiler istisna )
Erkek dr karsisinda bayan olunca daha cok nezaket gosteriyor bence.
aynen yatır kaldır bizimkine de yaramadı. Peki ferber de en fazla ne kadar ağlatmaya bırakacaktın canım uyumasaydı ? Ben de bi gün denemek istiyorum ama ayarını kaçırırım sonra yatak fobisi güven problemi olur bi de onlarla uğraşıyım diye korkuyorum sence denemek için ilk gün 30 dkika mı verilirBiliyorum canım, bende ağlatmaya karşıydım ama fayda-zarar terazimde artık eğitim ağır basmaya başlamıştı.
Dediğin gibi sürekli mızmız gün içerisinde, ne biz mutluyuz ne kendisi.. biz gün bende yer elmasının 3. Günüydü unuttum vermeyi mesela. Kafa kalmıyordu artık. 3 gündür uyku nedir hatırladım.
Diş zamanı bizimkide bozulacak, bekliyorum. Dişten sonra da sende oğluna uygun yöntemi seçerek dene bence canım.
Mesela yatır kaldır hiç ağlatmayan yöntem ama bizde hiç tutmadı. Ferber ağlatan ama bizde 15 dk bağırttı..