- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.941
bizim doktorla sadece tadimi konustuk canim. 6.ay dolunca evde yaptiginiz peynir, az ekmek, az tereyagi falan eklersiniz diyordu. Zeytin verirseniz suda bekletin dedi, tuzu ciksin diye.ewt onu okudum o yüzden merk ettişm doktorun düşüncesini,püreleri sevdi mi biz hala zorlanıyoruz:)
Yok canım yoğurt yapımı gibi. Maya olarak yoğurt değil de peynir katiyorsun suteLabneyi nasıl yapıyorsun canım zormu ?
Aa soğanı bi ara bende koymuştum aklımdan çıkmış yine deniyim canım. Bizim alışmıştı ama sürekli olunca bıktı çocuk haliyle. Fısfısıda sorayım canım yarın olmadı onu alırım.oinone27 canım geçmiş olsun. Genelde duyduğum soğanı ikiye bölüp odanıza koyun oldu. Çok faydası varmış. Baya okudum nette de. Kokusu için de karanfil batırabilirsiniz yazıyor. Arkadaşım bebekleri hasta olduğunda tıkanıp öksürüğünde vs hemen yapardı. Çok iyi oluyor demişti. Ben de yapmayı düşünüyorum. Hırhır ses çıkıyor çocuğun burnundan. Sf zor damlatıyoru aspiratörle çekerken de deli gibi ağlıyor. Sanki aşı oluyormuş gibi yani düşün. Öyle bi ağlama. E ağlayınca genzi yine doluyor o zaman da. Bize yararı olmuyor pek sf ve aspiratörün. Arkalarda tıkanıklık sanırım gelmiyor aspiratöre bişey. Arkadaş bi fısfıs dedi. Deniz suyu. Sterimar adı. Bi sor doktora eczacıya filan bakalım. Faydasını görmüş o.
Bizimki sürekli memede dalıyor sonra bırakıyorum zatenAh canım o hatayı yapma. Yeterki uyusun diye sürekli emzirerek uyutanlar olarak derin uykuya dalamayan, sürekli uyanan bebeklerimiz var artıksen kurtar kendini bu girdaptan
Daha kiyma yada et denemedim cnm, bi ara bende deneyecegim ins sever.bugün koyun kıymalı verdim ben de oğluma. İlkin korkuttu yemeyecek sandım, meğer kucağımı istemiş...sevdi eti, çok şükür.. Umarım devamı gelir.
Alerji testi yaptirsan canimYok düzelmedi ultrason kan idrar gaita herşey bakıldı. Çoklu gıda alerjisi olabilir diyor çünkü süt diyeti yapıyorum
Gordum yesil renkli falan olabi demi saglammi peki birde bel kismi ayarlanabilen alsam daha mi iyi sanki bilemedimkine demek, rica ederim.
ben civilden 110 tlye aldim, hem mama sandalyesi olarak kullaniliyor hem de iki parcaya ayrilip cocuk masa sandalyesi oluyor =)
Aynı ben de bu durumdayım gece uykusu nedir bilmiyorum sanırım en başından beri en zorlandığım süreç bu oluyor allah beterini vermesin tabiAh canım o hatayı yapma. Yeterki uyusun diye sürekli emzirerek uyutanlar olarak derin uykuya dalamayan, sürekli uyanan bebeklerimiz var artıksen kurtar kendini bu girdaptan
Kesinlikle aynı fikirdeyim gece uykusunu anne alamayınca gündüz bebeyle oynayacak dermanı bile kalmıyor ve bu bi geceye mahsus değil kronik oldu artık geçen teyzem de 2-3 yaşına kadar böyle olur demiş anneme oturup ağlayasım geldiSenin bebeğin daha zor, ben bile öfkelenir oldum sende çok normal canım. Uykusuzluk fenaymış cidden , uyku uyunuyorsa bebek bakmakta birşey yok
Canım ben de senin gibiyim sırf hemşire ve aile Hekimi sevdiğim için eski mahalledeki asm yi değiştirmedim Ankara’daki suratsız doktorlardan sonraHerkese gunaydin .Ek gidalarin istahla yenildigi ,mışıl mışıl uyunan bir gun diliyorum
Biz aşıdan geldik .Sacma asm yi degistirdim .Ohh rahatladim suratsızlarin yüzünü gormedim bu sefer .
Yalniz burdakiler de almamak icin uzak degil mi zorlanirsiniz diyor .Size ne gelecek olan benim .Altimda araba istedigim yere giderim .
Bizimki sürekli memede dalıyor sonra bırakıyorum zatenbu kez tek fark bırakmadım da, sizdenim yani
sen bilirsin canim, aslinda tamamen butceye bagli bir durum.Gordum yesil renkli falan olabi demi saglammi peki birde bel kismi ayarlanabilen alsam daha mi iyi sanki bilemedimki
6 ayi bitti, 1,5 yili kaldineyse 2 sene çekeceğiz en kötü diye teselli ediyorum ben kendimi
Aynı ben de bu durumdayım gece uykusu nedir bilmiyorum sanırım en başından beri en zorlandığım süreç bu oluyor allah beterini vermesin tabi
Kesinlikle aynı fikirdeyim gece uykusunu anne alamayınca gündüz bebeyle oynayacak dermanı bile kalmıyor ve bu bi geceye mahsus değil kronik oldu artık geçen teyzem de 2-3 yaşına kadar böyle olur demiş anneme oturup ağlayasım geldi
neyse 2 sene çekeceğiz en kötü diye teselli ediyorum ben kendimi
Uyku konusunda olumsuz düşünmeyin kızlar elbet onlarda uyumak istiycektir alışacaktır 7.ayda belki sizinde uykularınız düzene girer
Bana da bebek görmeye gelen çocuklu misafir 2 yaş diyor... Eşime dedim ki ikinciyi de yaparsak ben 4 yıl uykusuz olacağım, zilleri takarız artıkKesinlikle aynı fikirdeyim gece uykusunu anne alamayınca gündüz bebeyle oynayacak dermanı bile kalmıyor ve bu bi geceye mahsus değil kronik oldu artık geçen teyzem de 2-3 yaşına kadar böyle olur demiş anneme oturup ağlayasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?