2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin kendi düşünemiyor herhalde sen birşeyler talep et canım ya. Yazık böyle

Sagol,sabah yaptirdik canim .Atesi yukseliyor gibi .Gece nobet tutcaz anlasilan

Arkadaşlar devam sütlü çorbalara rastlıyorum araştırmalarında aranızda yapan var mı? Benm oğlum çok az yediği için yediklerine de devam sütü eklemek istiyrm. Bi de bunu tek seferlik mi yapmak lazım sizce, sonuçta kalanı ısıtıp vermek gerekiyor o zaman devam sütü de ısınmış olacak. Kafam karıştı

Yok canım yoğurt yapımı gibi. Maya olarak yoğurt değil de peynir katiyorsun sute

Bir deniyeyim bakalım benim kızım yumuşak kıvamlı şeyleri seviyor avakadoyu falan havada kapıyor :) maşallah ek gıdaya geçince yavrum kendine geldi meğerse çocumm aynı tatdan sıkılmış

Kizlar benim kizin ust iki disi beyazlamis ama her hangi bir patlama fln yok. Ne kadar surede dis patliyor acaba?

Benim arkadaşım online probramına katılmış çok mumcun olduğunu söyledi bana
Fiyati nekadar canm biliyomusun
Kizlar benim kizin ust iki disi beyazlamis ama her hangi bir patlama fln yok. Ne kadar surede dis patliyor acaba?
Benm kizn iki disi var ikinci beyazlamsti cikana kadar agzimiza tukurdu:) nekadar zamanda ckti hatrlayamiyorum ama belkide unutmak istiyprum o gunleri:) ama bi donem cok huysuz mutsuz mızmizzz vs vs vs idi disten dolayi

Suan bir huzursuzluk yok ama tabi olmayacagi anlamina gelmiyor.

6 saattir uyanik ,tukendim
Ayakta gezerek emzirince sakinleşiyor sadece .Kollarim koptu sabahtan beri.Esim isten gec geldi .Yarim saat ilgilendi. Canli dersi basladi .Hoop yine benim kucagimda .
Bir gun acaba oglum yeteri kadar uyudu diye mutlu olabilecek miyim

Sidefer kullanip bebegi kabiz olanlar cozum olarak ne yapiyorsunuz ve bir sure sonra bebeginiz alisti mi demir ilacina?

Hergun zeytinyagi veriyorum ama yeterli olmuyor.
Ben kabızlık korkusundan sideferi kesmiştim sonra acilde kan tahlili yapılınca dr.bakti ve demir ilacında ara ver dedi bende zaten vermiyorum dedim iyi o zaman bir süre daha verme dedi. Yani tahlil yapılmadan başladığım için zaten içim içimi yiyordu bende rahatlamış oldum. Ay basında kontrolde tekrar soracağım bakalım.

Senin soruna gelince canım ben sebze pürelerine zeytinyağı, meyve pürelerinede bugarda pişirdiğim balkabağını koyuyorum. Balkabağı çok fayda etti bizde.

Kızlar merhaba 6.ay aşısı oldu bugün 37.5 a çıktı ve çıkıyor gibi ilaç vereyim mi ? Kaç ml bi şey demedi hemşire ver dedi ama kaç saat ara ile kaç ml bilemedim

Canım benimkilerden birinin ilk dişini çıkarması ve huzursuzluğu 1 ay sürdü halende 3. Icin sıkıntı yaşıyoruz.
Diger bebem 2 alt bir üst birde üst köpek dişi çıkardı üstteki 4 tane daha dişi kabarmış hepsi aynı anda çıkacak gibi beyazlanmış buna rağmen öteki kadar huysuzluk yapmadı.
Insallah minimum sürede ve acıyla çıkarsın rahatlasın miniklerimiz.

İnanılmaz yoruldum. Evi süpürüp sildim ocağa et suyu koydum her yer et koktu temizlik yapılmamış gibi oldu ama neyse sonra kızım bi huysuzlandı 4-5 saat kucağımda çığlık modunda. Temizliğin üstüne çok yordu. Hafifde değiller ki artık çok yoruyor hep kucak. Daha akşam yemeği yiycez :/

Nazar değdi canım uyku sorununu çözdük dedin bıgün. Valla şaştım kaldım ben büyüklerin dediklerinden en çok bir günü bir gününü tutmaz tuttu o da tutmaz olaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…