• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

6 ayi bitti, 1,5 yili kaldi :-) serenity16 serenity16
Kafamda saç, göğüs ucumda sinir, midemde ve evimde yemek, gözümde fer, hayatımda sosyallik, beynimde zekice çalışan kıvrım kalmadı şimdiden. Bir de benimki kolay bebek sayılanlardan. 34 yaş ağzıma tükürdü. Bir odadan diğerine geçene kadar ne yapacağımı unutuyorum

Canim 850 tl alamm ben
Canım daha uygun bişi istiyorsan sunny baby nin vardı ful özellikli ona bakabilirsin ben de joie aldım daha Uygunca fiyatı memnunum en olmadı ikeanınkini alırsın. 2. El de al derdim ama ben araştırdım 2-3 yıl kullanılmış ürünler için pahalı fiyat koymuşlar genelde. Bebek sektörü böyle her fiyat aralığında ürün var işte biz de zaman elverdikçe didik didik araştırıp fiyat performans uygun bir şey buluyjruz

Yani oturtunca yastikla falan oturuyor hemen yikilmiyor ama one yigiliyor malesef druma henuz gitmedim burada hava cok soguk :KK43:
Yastıkla oturuyorsa mama sandalyesine de oturabilir bence. Önce bir mama sandalyesi alın. Ondan sonra geçmek istiyorsanız tadımlara geçebilirsiniz. Biz 6. Ay dolduğunda başladık ikea mama sandalyesi kullanıyoruz. Kolayca temizleniyor memnunun mutfağım da çok küçük olduğu için benim için ideal oldu. Blw yöntemi ile ilerliyoruz. Şimdiye kadar bal kabağı havuç tadımı yaptık. Bugün pancara geçeceğiz.

Canım daha uygun bişi istiyorsan sunny baby nin vardı ful özellikli ona bakabilirsin ben de joie aldım daha Uygunca fiyatı memnunum en olmadı ikeanınkini alırsın. 2. El de al derdim ama ben araştırdım 2-3 yıl kullanılmış ürünler için pahalı fiyat koymuşlar genelde. Bebek sektörü böyle her fiyat aralığında ürün var işte biz de zaman elverdikçe didik didik araştırıp fiyat performans uygun bir şey buluyjruz
Saol canimbakayim valla hersey ates pahasi secimden sonra yine zam gelecekmis

herkese iyi haftalar diliyorum. Önceden hiç olmazsa burada yazılanları okuyarak bilgileniyordum. işler çok yoğun çocuk diş çıkarma döneminde çok huysuz hiç giremiyorum. çok merak ediyorum fırsat buldukça girip okuyacağım yazılanları.
Biz 6.5 aylık olduk. aşılarımızı olduk. aşı olduğumuz gün ateşimiz çıkmadı ama sonraki iki gün ateşlendi kızım. Dişimiz çıkmadı daha. ateş dişten mi aşıdan mı bilemedim. ek gıdaya başladık. sağlık ocağından artık kahvaltıya başlat dedi. yumurta ve pekmez ver dediler. birkezde alerji olduk. alerjinin sebebi ortaya çıkmadı. oysa tadımlarda ilerlemiştim alerji çıkmamıştı.kavanoz mama yada tahıllı mamalardan şüphelendim bıraktım onları üstelik kabızda yaptı. zeytin yağı ekle dedi doktor yediklerine. buraya yazma nedenimin en önemlisi çalıştığım için çocuğumun alerji olduğun farketmedim. aşıdan sonra yıkayamadık çocuğu yıkayalım dedim. vücudu su görünce kabardı her yeri. alerji şüpheniz varsa çocuğu yıkamayın derim.

Şimdi yine iyi çalışmıyoruz, işe başlayınca nolcak :uykucu:
illa ki duzeldigi bozuldugu donemler olur canim, hep boyle kalmaz bence.
Uyku konusunda olumsuz düşünmeyin kızlar elbet onlarda uyumak istiycektir alışacaktır 7.ayda belki sizinde uykularınız düzene girer
insallah canim
Bana da bebek görmeye gelen çocuklu misafir 2 yaş diyor... Eşime dedim ki ikinciyi de yaparsak ben 4 yıl uykusuz olacağım, zilleri takarız artık
vaay takdir ettim, 2.yi dusunebilenler var :KK48:
Kafamda saç, göğüs ucumda sinir, midemde ve evimde yemek, gözümde fer, hayatımda sosyallik, beynimde zekice çalışan kıvrım kalmadı şimdiden. Bir de benimki kolay bebek sayılanlardan. 34 yaş ağzıma tükürdü. Bir odadan diğerine geçene kadar ne yapacağımı unutuyorum
guzel ozetlemişsin canim :KK48:
Avakado yedir canım o benim kızımı hergün çıkarttı
cok sag ol canim, yedireyim.

Aşı sağolsun uyudugu 1 2 saat uykuyu da çaldı bizden .Sabahtan beri mizmizmizzz ikimiz de yorulduk

Aşı sağolsun uyudugu 1 2 saat uykuyu da çaldı bizden .Sabahtan beri mizmizmizzz ikimiz de yorulduk
Cnm ne zaman oldunuz aşıyı bız bugun olacaktık tam çıkacaktım hemşire mesaj attı gelmeyin aşının gelmesinde depoda sıkıntı oldu dıye yoksa soğukta boşuna yorulacaktık geçmiş olsun size de cnm

serenity16 serenity16 seninle aynı şeyleri düşünüyorum. İnsanlıktan çıktım babam geldi kızı 5 dk zaptetti kahvaltı ettim bu saatte. Gerzek kocam sabah son ekmeği yemis gitmiş ben duvarları kemiririm diye düşündü heralde, herseye sinirliyim. Perşembe ise dönüyorum onada sinirliyim yarım saat uykuyla belkide hiç uyumadan perişan olacağım. Şimdi en azından evde perişanım, insan yüzü göresim yok vallahi

Canım ben de senin gibiyim sırf hemşire ve aile Hekimi sevdiğim için eski mahalledeki asm yi değiştirmedim Ankara’daki suratsız doktorlardan sonra
Aile hekimimin konuşma kabızı olduğunu düşünüyorum. Ağzından 2 kelime çıkacak diye yaşam enerjim sönüyor

Back