- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.961
Arada başka bir sürpriz yumurta olmazsaneyse 2 sene çekeceğiz en kötü diye teselli ediyorum ben kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada başka bir sürpriz yumurta olmazsaneyse 2 sene çekeceğiz en kötü diye teselli ediyorum ben kendimi
Kafamda saç, göğüs ucumda sinir, midemde ve evimde yemek, gözümde fer, hayatımda sosyallik, beynimde zekice çalışan kıvrım kalmadı şimdiden. Bir de benimki kolay bebek sayılanlardan. 34 yaş ağzıma tükürdü. Bir odadan diğerine geçene kadar ne yapacağımı unutuyorum6 ayi bitti, 1,5 yili kaldi serenity16
Ben indirdimli olarak chicco progress 5 aldım. Bir incele istersen. Amazonda fiyat fena değildi. Şubatta daha da inebilirGordum yesil renkli falan olabi demi saglammi peki birde bel kismi ayarlanabilen alsam daha mi iyi sanki bilemedimki
Yahu 3000 e bile varmis demekki para var millettesen bilirsin canim, aslinda tamamen butceye bagli bir durum.
Canim 850 tl alamm benBen indirdimli olarak chicco progress 5 aldım. Bir incele istersen. Amazonda fiyat fena değildi. Şubatta daha da inebilir
Canım daha uygun bişi istiyorsan sunny baby nin vardı ful özellikli ona bakabilirsin ben de joie aldım daha Uygunca fiyatı memnunum en olmadı ikeanınkini alırsın. 2. El de al derdim ama ben araştırdım 2-3 yıl kullanılmış ürünler için pahalı fiyat koymuşlar genelde. Bebek sektörü böyle her fiyat aralığında ürün var işte biz de zaman elverdikçe didik didik araştırıp fiyat performans uygun bir şey buluyjruzCanim 850 tl alamm ben
Sidefer kullanip bebegi kabiz olanlar cozum olarak ne yapiyorsunuz ve bir sure sonra bebeginiz alisti mi demir ilacina?
Hergun zeytinyagi veriyorum ama yeterli olmuyor.
Benim arkadaşım online probramına katılmış çok mumcun olduğunu söyledi banaCanım Ahu tükelin programından memnun kaldın mı ? Şimdi inceledim ben de fiyatı İrlandalı anneye göre falan daha uygun. Tavsiye eder misin ?
Yastıkla oturuyorsa mama sandalyesine de oturabilir bence. Önce bir mama sandalyesi alın. Ondan sonra geçmek istiyorsanız tadımlara geçebilirsiniz. Biz 6. Ay dolduğunda başladık ikea mama sandalyesi kullanıyoruz. Kolayca temizleniyor memnunun mutfağım da çok küçük olduğu için benim için ideal oldu. Blw yöntemi ile ilerliyoruz. Şimdiye kadar bal kabağı havuç tadımı yaptık. Bugün pancara geçeceğiz.Yani oturtunca yastikla falan oturuyor hemen yikilmiyor ama one yigiliyor malesef druma henuz gitmedim burada hava cok soguk
Saol canimbakayim valla hersey ates pahasi secimden sonra yine zam gelecekmisCanım daha uygun bişi istiyorsan sunny baby nin vardı ful özellikli ona bakabilirsin ben de joie aldım daha Uygunca fiyatı memnunum en olmadı ikeanınkini alırsın. 2. El de al derdim ama ben araştırdım 2-3 yıl kullanılmış ürünler için pahalı fiyat koymuşlar genelde. Bebek sektörü böyle her fiyat aralığında ürün var işte biz de zaman elverdikçe didik didik araştırıp fiyat performans uygun bir şey buluyjruz
Ben 530a aldım geçenlerde.ama tabii ki çok daha uygun şeyler var Bunun iyi yanı büyüyünce sandalye yükseltici olmasıCanim 850 tl alamm ben
illa ki duzeldigi bozuldugu donemler olur canim, hep boyle kalmaz bence.Şimdi yine iyi çalışmıyoruz, işe başlayınca nolcak
insallah canimUyku konusunda olumsuz düşünmeyin kızlar elbet onlarda uyumak istiycektir alışacaktır 7.ayda belki sizinde uykularınız düzene girer
vaay takdir ettim, 2.yi dusunebilenler varBana da bebek görmeye gelen çocuklu misafir 2 yaş diyor... Eşime dedim ki ikinciyi de yaparsak ben 4 yıl uykusuz olacağım, zilleri takarız artık
guzel ozetlemişsin canimKafamda saç, göğüs ucumda sinir, midemde ve evimde yemek, gözümde fer, hayatımda sosyallik, beynimde zekice çalışan kıvrım kalmadı şimdiden. Bir de benimki kolay bebek sayılanlardan. 34 yaş ağzıma tükürdü. Bir odadan diğerine geçene kadar ne yapacağımı unutuyorum
cok sag ol canim, yedireyim.Avakado yedir canım o benim kızımı hergün çıkarttı
Arada başka bir sürpriz yumurta olmazsa
Cnm ne zaman oldunuz aşıyı bız bugun olacaktık tam çıkacaktım hemşire mesaj attı gelmeyin aşının gelmesinde depoda sıkıntı oldu dıye yoksa soğukta boşuna yorulacaktık geçmiş olsun size de cnmAşı sağolsun uyudugu 1 2 saat uykuyu da çaldı bizden .Sabahtan beri mizmizmizzz ikimiz de yorulduk
Aynen ya haziran annelerinde 9 a gircek bebek var. 1 yaşa kadar umut falan etmeyeceğim6 ayi bitti, 1,5 yili kaldi serenity16
Net bir sonuç vermiyor. Zaten sürekli ağlayan bebek birde kan testi deri testiyle eziyet etmeyeceğimAlerji testi yaptirsan canim
Aile hekimimin konuşma kabızı olduğunu düşünüyorum. Ağzından 2 kelime çıkacak diye yaşam enerjim sönüyorCanım ben de senin gibiyim sırf hemşire ve aile Hekimi sevdiğim için eski mahalledeki asm yi değiştirmedim Ankara’daki suratsız doktorlardan sonra