• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende yapsam iyi olur ama hic anlamam boyle seylerden ya hicte sevmem:) tenceredemi yaptn canm. Hayr ben hayatmda duduklu kullanmams dudukluden korkan insanm nasil olcak bilememdm hehheheh:))
Tencerede daha iyiymiş canım ben de anlamam hiç mutfaktan ama çok kolay bunu yapmak

Kemik suyu böyle biraz koyu renk oldu sizin de mi oyleydi ? 12 saat ocaktaydi. Bir de içinde toz gibi şeyler var onlar ilik mi acaba
Benim de yapmam gerek .Ama kokusundan nefret ediyorum :kusmuk:Normalde et balik vs ye dokunamayan bir tiptim .Yeni yeni alışıyorum. Buna da oğlum için alismam lazim .
Hatunun severek yediği tek şey avokado oldu :)
Benimki pek sevmedi .Babasi da dun avokado diye adini bile unuttugum cins bir meyve almis .Oğlum bak sana ne aldim .Neymiş avokado eveet diyor .Tamam körum de bu kadar degil bu avokado degil ki dedim:KK47:
10 küsür para vermis .Kesin daha sifali yedirsem mi ki :KK48:

Ay bende yapsam iyi olur ama hic anlamam boyle seylerden ya hicte sevmem:) tenceredemi yaptn canm. Hayr ben hayatmda duduklu kullanmams dudukluden korkan insanm nasil olcak bilememdm hehheheh:))
Canim duduklude onerilmiyor normal temcerede kisik ateste 16 18 saat .

Merhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
cok gecmis olsun canim
Sagol cnm gözyaşı kanalı tıkanıklığı :KK43:
canim bebisinde mi oldu bu? Ben 20 yasinda lokal anesteziyle oldum o ameliyati, 10 dk surmustu, gozum 1 gun kapali kaldi.
Gece 35547789764 kez kalktı böyle saçma uykumu olur ya:kızgın:
ya gece boyu bagirip cagirdi noluyor anlamadim. Diş miş de yok bizde
CNm birde firinda firin posetinde pisirip versene ben kendimize yaptgm yemege tuz baharat katmadm hic kofteli firin posetinde pisirdm ona havuc ve patateslerinden verdm. Patatesi daha once haslayip vermistm sevmemisti bunu sevdi.

:)) benmkide her yedigimize bakiyo banada verseler der gibi. Helede kısır gorunce suratini gormenz lazm anasi gibi bulgur isini cok sevecek:))

kizlar firin posetleri kanser yapiyor, kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, aklinizda olsun

Oğlan bizim bütün yemek masalarına saldırıyor vermeyince gözyaşlarına boğuluyor mecburen veriyorum salcasiz yerlerinden napcam böyle yaaaaa
Bu sabah bir kalıp peyniri ve yağı gömdü resmen hepsi market ürünü çok üzüldüm ama dayanamadım aglamasina nasıl olcak böyle
Ay cnm poponu kaşı, dilini ısır falan nazarın değmesin ne güzel yiyor çocuk. :) bak benimkiler yesin diye parende atmadığım kaldı.

cok gecmis olsun canim

canim bebisinde mi oldu bu? Ben 20 yasinda lokal anesteziyle oldum o ameliyati, 10 dk surmustu, gozum 1 gun kapali kaldi.

kizlar firin posetleri kanser yapiyor, kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, aklinizda olsun
Evet cnm öyle dıyo doktoru göz doktoruna yolladı oda ilaç verdi 1 yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekir dedı bıkac hafta ıyı oldu aslında masaj ve damla ıyı gelmişti sonra grip oldu burnu tıkalı olunca tekrar oldu bıde devlet hastanesine götürcem fırsat olunca şimdilik masaj yapıyorum

cok gecmis olsun canim

Tesekkur ederim kuzum

Canım Ahu tükelin programından memnun kaldın mı ? Şimdi inceledim ben de fiyatı İrlandalı anneye göre falan daha uygun. Tavsiye eder misin ?
Ahu tukelin programı katı biraz. Saatleri net. Üç ana eğitim var. Tek giriş metodu falan var. Çok yararlandım eğitim oncesi düzenlemelerden ama o eğitimleri yapmak istemiyorum ben sen de yapmazsın muhtemelen. Bir daha hakkım olsa baldan anneden alırdım sanirim

Ay cnm poponu kaşı, dilini ısır falan nazarın değmesin ne güzel yiyor çocuk. :) bak benimkiler yesin diye parende atmadığım kaldı.
Öyle ahım şahım yemiyor canım ya yasak olan şeylere yöneliyor diyebilirim. Bugün sabahtan beri toplam 10 ölçek mama icmemistir mesela. Az önce 3. biberonu döktüm lavoboya. Bir de kaşık maması deneyeyim dedim ondan bir kase yedi.

Aaa neden cnm. Makarnavitmanınkini mi yaptın. Ben daha yapmadım yarın akşam düşünüyordum. Bi arkadaşım tavsiye etmişti onun oğlu çok seviyormuş o yüzden almıştım.

Ahu tukelin programı katı biraz. Saatleri net. Üç ana eğitim var. Tek giriş metodu falan var. Çok yararlandım eğitim oncesi düzenlemelerden ama o eğitimleri yapmak istemiyorum ben sen de yapmazsın muhtemelen. Bir daha hakkım olsa baldan anneden alırdım sanirim
Tek giriş metodu ne ? Eğitim artık kült haline gelmiş yatır kaldır ferber vs den farklı bişi mi? Baldan annenin irlandalıdan farkı ne sence ? Çok sordum ama :D

Tek giriş metodu ne ? Eğitim artık kült haline gelmiş yatır kaldır ferber vs den farklı bişi mi? Baldan annenin irlandalıdan farkı ne sence ? Çok sordum ama :KK70:
Üç tane var sandalye, gir-cik, tek giriş. Son ikisi baya bı göz yaşı içeriyor. Sandalye metodunu da biliyorsun zaten. Ahu tukelin belirlediği saatler var ay ay. Onlara uyarak gideceksin bana çok katı geldi. İrlandaliyi sevmiyorum çok ticari geliyor. Baldan anne sayfasında baya incelikleri anlatıyor bana en yardımci olan sayfa oydu. Çok katı uyku saatleri de yok sanırım

Back