- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.821
Valla al benden de o kadar persembP acile gittik en son hiç durmuyor hep mizmiz diye acildeki Dr soğuk algınlığı yüzünden kulağında sıvı birikmis ağrı yapıyordur dedi o günden oncesinde de ağrısı var diye zaten fitil veriyordum geceleri antibiyotik te bitmedi kullanıyo geçmiş olması gerekirdi bence ama ne mümkün 5 dk iyi gülüyo sonrası çığlık kıyamet beynimde çınlıyor resmen bence kesinlikle bizim de diş sıkıntısı tavan şu anda Allah bilir ne zaman patlatacak alt diş eti cok kabarik özellikle sağ taraf çıkmadan da rahatlayacak gibi durmuyor perişan olduk resmen az önce roman havası esliginde yarim saat dans ettik gülüyor durunca ağlıyor yildim yeminle Allah kolaylık versin inşaAllah bebelere de zorrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım size de. Benimkinin de burnu hır hır ediyor sf ancak damlatıyorum. Aspiratör ile çekmeye çalışıyorum deliler gibi ağlıyor. Gece özellikle sayısız kez ağlayarak uyanmalar tüketti beni. Bazen yastığımı düzeltip geri yatarken ıh diye sesi geliyor ve ağlıyor. Sürekli her kalktığında emiyor bi de. Emmeden sakinleşse eşime dicem sen bak artık diye. Diş etleri baya beyaz ama nerden ne zaman patlatacak şu beklenen diş biliyorum ya. ?!!