Ben dis geliyor sanmistim ama 2 haftadir gelen giden yok .Atak galiba .O kadar cok homurdaniyor ki kendi sesine uyaniyor sonra agliyor .Bugun de sabahladik inleye inleye .Zaten dinlenemedim basim catliyordu.Sabah esim aldi uyu diye bu kez de ben uyuyamadim .Kalktim lor yaptim peynir alti suyu cikardim .Alisveris yapmıştım ek gida icin onlar geldi .Bugun corba deneyecegim.
1 tane gun kurusunu icme suyuyla kaynattim 10 kasik suyundan verdim.
Benimki 1 aydir cekiyor kulaklarini .Aynada kesfettigi gunden beri .Mutluyken de cok oynuyor kulaklarıyla. Ama uykuda canini acitiyor .
Dun gece 10 kez bu gece 12 kez kalkti.Uyudugu vakitlerde de surekli kivrandi .Zaten dun gunduz hic uyuyamadi .Birakacak kimsem olmadigi icin hastaneye birlikte gittik .O hengamede 15 20 dk sızdı babasinin kucaginda.
Gitmisken 6.ay kontrolunu de yaptirdik.Bu cocuk uyumuyor hocam dedim .Adam diyor ki o uyuyunca sizin uyumadiginizi sosyal hayatin devam ettigini algiliyor artik .Hic ilgisi yok bu doğuştan böyle dedim. Ayrica uyuyunca yanında durup her 10 dk da bir uyandiginda pispisliyorum dedim.
fatma_sibel
ben de asudan dan siparis verdim .Hediye sebzeli sehriye filan koymuslar minik paketlerde ama 2 tane irmik cikti .Faturaya bakiyorum tek görünüyor. Acaba yanlışlık mi yaptılar o da mi hedite.Mesaj yazcam firsat bulunca .