aynen sonsuzun söylediğini diyeceğim bende, sizle beraber masada kendi yemeklerini yedirin. Sabah kahvaltı ve akşam yemeği sizle yesin
sağol canım, bakalım zorda kalırsam vericem onu zaten tahıl alıyor sabahları kendi yaptığım bebek bisküvisini veriyorum
Kuzu iyi olmuş ama o kadar saat laynatmana gerek yok, ilk yeşil posası çıkınca üstünden üstünden kevgirle al at.2.5- 3 saat kaynat yeterli iliğini de bıçakla sıvarsın. İncik denen şey hayvanın dizden ayak bileğine kadar olan yeri/bacağı.
Anam öldürmüşsünüz iyice o kadar çok uzun süre.
Benimki de , oğlumun dişi çıktı diye amcasına halasına elini ağzına sokup baksın diye diretti. Önce kibarca söyledim olmaz diye, sonra baktım anlamıyor gel dedim aç ağzını! elimi sokup dişine bakıcam!
olmaz diyorum ısrar ediyorsun! o bebek diye herkes elini sokamaz ağzına !! dedim
artık yapamıyor öyle saçmalıkları ...
doktorunuza danışın canım ek gıda için genel olarak 180 gün kabul görülür. Mama sandalyesi içinde bebeğin destekli/ desteksiz oturuyor olması gerekir.
çok fazla değil mi ölçü 1 hafta yese bitirmez sanki. Labne 4-5 günlük ideal oluyor.. sonrası sulanıyor çok. .