2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım böyle şeyler saçma gerçekten benim halam iki bebeğindede 10. Haftada lekelenmeleri oldu ikiside kızdı
Yine de saçma demeyelim de merak ettiğimiz için ihtimal yürütüyoruz sadece . Bu sadece bi söylenti ben de uydurmadım sonuçta Önemli olan sağlıklı olması .. Nasıl Çin takvimi rus takvimi vs bir gerçekliği yoksa yine de ihtimal işte vakit geçirmek için .
 
Doktorun ruh hali iyiyse yazar tabii .. Bugün iğnemi vurdurmaya gittiğimde tıp merkezine gelen bir öğrenci 25 lira karşılığında 2 günlük raporunu aldı gitti . Yasal değil rapordan para almak için ama gözümle gördüm yani .. İnşallah çabucak toparlanırsın ve kolaylıkla alırsın .
 
Bende kist yok fakat adet tarihinr gore 7+3 iken ultrasonda 7+1 çıktı canm. Ultrason cihazlarina da bağlı aslinda ama sen yedikelrjne dikkat et bu dönemde. Sıkilma da
 
Benm de sat 20 ekimdi canm. 10 gun önce hafif lekelenmem oldu progestani fitil olarak kullandim ama dr bana dusuk tehliken var demedi. Sdce dinleniceksjn dedi. 10 gun fiitili kullandm. Dün 7+3 te kalp atisini cok rahatca duydk. Dr cok saglikli ilerliyor dedi. Snde kalp atisini mutlka duymussundur zaten bgun ❤
 
O kanama bende de oldu 3-4 defa. Cok zorluyorum galiba o yuzden oldum bn.
 

aynen öyle canım maksat muhabbet olsun
 
Valla dinlensem de nafile çok caresizim çok zor bir durum ilaç da alamiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin hamileliğinin başından beri sende nazar var gibi bir rahat nefes alamadin hiç bi okuttursan kendini biraz ferahlarsin inşallah
 
Eşime hak verdim ben de bu konuda.Özel hastaneler iyi doktorları kapıyorlar devletten.Devlete de kötüleri kalıyor demişti.Çok da dogru.Nasıl üslupları var ya terbiyesizlerin.
 
Devlette de sanki bedava çalışıyor doktorlar... gören de hiç para almıyorlar sanır. Valla bazen hak veriyorum çok hasta bakıyorlar falan diye. Ama sonra da yani herkes ne işlerde çalışıyor. Altı üstü Bilgi verip az güler yüzlü olmak bu kadar da zor olmamalı diyorum sonra da... eskiden hem devlette çalışıp hem özel muayeneleri olan doktorlar vardı. İki yerde o kadar Farklı davranırlardı ki... para her kapıyı açar lafının kanıtı gibiydiler. 1s3m C cigdemmm26
 
Ben de özele gidiyorum normalde, devlete gitmeyi bu gibi sorunları duyduğumdan dolayı istemiyordum moralim bozulmasın diye.
Özelde doktorumun verdiği tahlilleri bile gerekirse parasını verip yaptırmayı düşünüyordum, ama geçen hafta evdeydim hadi bari gideyim devlete yaptırayım dedim.
Mazhar Osman'dan randevu aldım. Girdim doktorun yanına, dedim özele gidiyorum normalde de tahlillerim vardı onları yaptırmak istiyorum. ekrandan gittiğim hastaneyi, doktorumu gördü, tahlil kağıdımı aldı.
Ne kadarlık şu an diye sordu, 10+5 'im aslında ama özeldeki doktorum 1 hafta geç döllenme olduğunu söylemişti, 9+6 oluyorum öyle dedim. Tamam dedi bi kalp atışını ben de duyayım. Hızlıca baktı, tamam dedi bir sorun yok, 10+1 görünüyor dedi.
2li tarama testini yaptırmayı düşünüyor musun dedi, evet dedim. Bizde yapılmıyor ama önümüzdeki hafta mutlaka yaptırmalısın onu aksatma dedi.
Tahlillerimi yazdı, hatta idrar tahlilimi nasıl vereceğimi detaylı bir şekilde anlattı (tahlil odasındaki bayan bile hızlıca yüzüme bakmadan söylemişti)
Çok şaşırdım kısacası doktor çok çok iyi ve çok ilgiliydi, ben hiçbir şey sormamış olmama rağmen bir sürü bilgi vermişti.
Doktorun ismi : Mehmet Salih Arda.
 
Biz bu tahlilleri kadın dogumdan mı isticez peki?Ben iç hastalıklarından isticektim.
 
Evet canım kadın doğum doktoruna yazdırdım ben.
Ben iç hastalıklarından randevu aldım.Herşeyi branşından istiyorum.Hamilelik öncesi de birçok test yaptırmıştım.Şimdi idrar testi de gerekliymiş sanırım.Kadın dogum doktoruna görünmem ben artık zaten.
 

Doğrudur, hastane-doktor işleri ile (çok şükür) pek fazla aram yoktur, o yüzden hiç düşünmedim başka bölümden istemeyi doğrudan kadın doğuma gitmiştim.
 
Sagol cnm insallah. Zaten sadece ise gidip geliyorum yatip dinleniyorum sagolsunlar annem esim her isi yapiyorlar insallah gecet birdahaki randevum 1 ay sonra
 

O doktoru biliyorum ben de. Bi kere daha bebek düşündüğümüz zaman özeldeki doktorun istediği testleri yaptırmak için gitmiştim. Sorun çıkarmamıştı. Ama hatırlamıyorum bile şuan adamı. Aklımda olsun mecbur kalırsam eğer ona gideyim canım. Benim Süleymaniye kadın Doğum hastanesinde gittiğim nefret edilesi doktor Ayça Kubat Küçükyurt. Kesinlikle gitmeyin!
 
Kızlar Burcu Aydın Boyama isimli doktoru biliyor musunuz?duydunuz mu hiç??medipol Esenlerde..nette Baktım yüzlerce yorum var o kadar iyi diye?merak ettim doğrusu. Eşimin iki arkadaşı o doktora gitmiş. Memnunuz demişler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…