2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen ankarada mıydın ankaradaysan teraslar şunlar bunlar senede bir kaç ay maksimum dışarı çıkıp yürüyüş bile hayal bize ankarada

Evet canım ankaradayım. İşte oğlana havuz alırız diye heveslenmiştik, pişman olduk. Sen ne taraftasın?

CaniC
Ya bizimki burnunu elletmiyor, deniz suyu oluyor ya damla olarak, onlardan bile zor koyuyorum. Durmuyor velet. Yoksa onunla burnu gerçekten iyi açılır
Bende elletmiyo diyerek ihmal ettim fıs fıs ile sıkıp bazen de aspiratör ile cekiyordum ama çocuk meger dolmuş ta dolmuş kendime çok kızıyorum şu anda çünkü 20 gün arayla hava vermek durumunda kaldık maalesef hastalık gitmeden geri geldi

Kizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.
Allah daha guzelini nasip etsin tez zamanda insallah canim. Esimin is yeri de kısa calisma yonetmeligi uyguluyor, zorunlu izin kullandiriyorlar, 1/3 maas kesiliyor. Bu kriz mahvetti herkesi ne diyim...

Kızlar pek okuyamadım son 2-3 sayfaya baktım. Kızım 2-3 gündür sürekli çığlık atarak uyanıyor. Dün gece sürekli uyandı mesela. Hatta birisinde gözleri kapalı çığlık atıyordu. Kucağıma aldım yok ne sakinleşme ne gözünü açma. Eşim kalktı o kucağına alıyor yine gözleri kapalı. Baya uykusunda çığlık atıyor dakikalarca ataktandır diştendir diyorum ama çok üzülüyorum öyle yapınca dün gece baya korktum öyle yapıncada. Sizde de var mı uykuda ağlama çığlık?

Aynen cnm kızlardan biri tarif ettiğin gibi gözleri kapalı çığlıklar. Sadece çarşafta sallayınca biraz sakinleşiyor. Ek besine geçtikten sonra başladı ama raslantı mı yoksa alakalı mı bilemiyorum. 1 saat ağladı 2 gün önce hiç abartmıyorum.

Ananasla başlamak iyi bir fikir olmayabilir canım. Çok gaz yapar. Ben 4 aylıkken başladım ek gıdaya. Öğlen günlük mayaladığım yoğurdu verdim akşam da elma-armut- tatlı mandalina suyu vs deneyerek gittim.

O burundan sıkılan uygulamada çocuk nasıl duruyor? Burnuna onu sıkmaya izin vermiyor ya, nasıl başardınız yapmayı?

O burundan sıkılan uygulamada çocuk nasıl duruyor? Burnuna onu sıkmaya izin vermiyor ya, nasıl başardınız yapmayı?
Ben ağlata ağlata yaptım sürekli tıkalı çünkü ama alıştı artık hoşuna bile gidiyor. Şırıngayla yapıyorum daha rahat oluyor.

İnşallah geçici bi süreçtir canım. Belli bi.saate kadar ağlıyor sonra sakinleşiyor benimde aklıma gaz geldi ama yeni bişeyde tattırmadım ki. Diş jeli sürdüm gece o mu sakinleştirdi uyuyacağı mı vardı bilmiyorum bi süre sonra sakinleşiyor ve devam ediyor ama sakinleştiresiye canımız çıktı bizimde.

Bende senin gibi oluyorum kızım uyuyunca eşim varken dizilerimizi izliyoruz gündüz 40 dk dizi sürüyor zaten kızımda yaklaşık 1 saat uyuyor. Ama tekken ben napsam ne etsem derken zaman geçiyor :)

canım evet izin vermiyorlar ama burun açmada en güzel yöntem de o kucağına oturt kafasını senin göğsüne yasla yüzünü yandan görebileceğin şekilde yüzünü avuç içine al kafasını oynatmasına izin verme önce sağ sonra sol burun deliğine çektiğin serum suyunu paylaştır zaten bunlar çok hızlı oluyor serumu verdikten sonra öne eğip sırtına pat par vur mutlaka neredeyse uzmanlaştım da bu konuda

Allah daha guzelini nasip etsin tez zamanda insallah canim. Esimin is yeri de kısa calisma yonetmeligi uyguluyor, zorunlu izin kullandiriyorlar, 1/3 maas kesiliyor. Bu kriz mahvetti herkesi ne diyim...
Amin cnm hepimize en guzeli nnasip olsun. Insanin cani sıkılıyor. Esimin calistigi yerdede zorunlu izin yapiyorlardi. Su krizi tez zamanda ulkece atlatiriz umarim.

Yaklasık 2 haftadir ayni durumdayiz, uyurken ciglik atmalar, aglayarak ciglik atmalar, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Surekli ciglik attikca memede sakinlesiyor sabaha kadar uykusuz uykusuz ugrasiyorum.

canim gecmis olsun, insallah bir sey olmamistir

Geçmiş olsun canım , inşallah birsey yoktur.
Bence sadece önlem amaçlı da olsa doktora göster

@nevesta81 nın ikizlerinden biri düşmüştü ama o hastaneye götürdü diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.

C cigdemmm26 geçmiş olsun canım umarım birşey olmamıştır

Çok geçmiş olsun cnm umarım birşey yoktur

C cigdemmm26 canim gecmis olsun .Nasil pasa ,bir sorun yok demi?
fatma_sibel canim insallah esin bebeğinizin şansıyla daha guzel bir ise girer .Allah yardimciniz olsun.

Çok sağolun kızlar. Görünen bişey yok çok şükür. Kafasında şişme morarma,gözlerde sıkıntı ya da uyku hali sersemlik olmadı. Gözleriyle takip yapabiliyor. Kusma olmadı. Sürekli kontrol ettim. Bi de aşı olmuştu yawrum bu gün 3tane. çok ağladı bu gün içim acıdı yaa..yine 24saat gözlemlicem inş sorun olmaz.
Aman diyim kızlar bakın 1dk bile değildi yanından ayrılmam. Yataktan kalkıp bir adım ötedeki komidine gitmiştim sadece. Odadan çıkmadım bile. Artık çok hareketliler çok çokkk dikkatli olmamız gerek. Rabbim yawrularımızı korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…