2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım ama bazen ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler kendini suçlama sakın. Ben kızım 40 günlükken kızımın kafasını mutfak avizeme çarpmıştım. Avize çok alçaktı bi anda kızımı yukarı doğru kaldırınca küt diye kafası çarpmıştı hemen hastaneye gitmiştim çok ağlamıştım. Tek suçlu bendim yani ama olabiliyor işte insanız sonuçta. O zaman bana kusma hareketlerinde değişiklik aşırı ağlama gibi şeyler olmadığı sürece evde izleyebilirsin demişlerdi.

canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. ah o gaz olayi ben de sezaryen oldum. Ziyarete 2.gun esimin muduru ve is arkadaslari gelmisti, sen hemsire odaya gel bunlarin icinde bana sor "gaz cikardiniz dimi" cok komikti ya. Ama zaten insanin karninda oyle bir hava dolmus oluyor ki bebegin tekmeleri gibi gaz hissettim ben, dogurmadim sandim gurul guruldu. Bir de sezaryenden sonra feci derecede odem olacak zamanla inecek, korkmasinlar.

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gaz da sanırım karnı zorlamamak içinmi bilemedim.

Amin canım inşallah :) patavatsız hemşire insan kulağına fısıldar
onlarda gaz bekleyip duruyorlardı çıkardı rahatlamışlar ama ben hiç hatırlayamadım demek sezeryanla ilgili :)
Bebegini meme reddinden döndürmede basarili olanlar, yaptiginiz neler tekrar emmesinde etkili oldu?
Ben beslenme kateteriyle emziriyordum canım biberon bizde meme reddi yaptığı için

Oy maşallah. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi o minişin yanında kızın çok büyümüş gelecek sana

o suluktan ben de aldım, kullanmaya yani su vermeye baslamalı mıyım acaba ? seninki kaç aylık

Oy maşallah. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi o minişin yanında kızın çok büyümüş gelecek sana
Amin canım inşallah :) fotoğraflardan bile diyorum bu kadar küçükmüydü kızım diye
Kızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
Vermelisin canım ek gıdayla birlikte başlıyor su

Çocukların çok küçükmüş ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum ama asla yargılamak gibi düşünme korunmasız ilişkiye girince hep bu ihtimal var bunu hepimiz biliyoruz.
Bana senelerce kendiliğinden hamile kalamazsın dediler. Tek tüpüm tıkalı. polikistik over hastasıyım. Ayrıca haşimato hastasıyım. bebeğimi emziryorum. Diğer etmenler ve de süt korur diye düşüyordum. Ama Allah büyük.. Doktorlar kendiğinden hamile kalamazsın dediler dediler. 2. kez kendiliğimden hamile kaldım. Kısmet işte. Dünden beri çatışıyorum kendimle. Sabaha kadar uyumadım. Çocuklarıma sarıldım durdum. Eşim de çok taraftar değil. Hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…