• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
günaydın kızlar kalp atışı için kontrolum cumartesiydi. Dayanamadım bugün devlete sıra aldım 11 .30 da gidecem .İnşallah herşey yolundadır. Bana dua edin
İnşallah bugün görürsün miniğinin bıtbıtını kaçıncı haftadasın? Bende 25ine almıştım randevu ama bu hafta devlete mi gitsem diye düşündüm bi 🙈

Evet maalesef 2 kaybım var ve ne hikmetle hep martta ögrenıp nisanda 9. haftalarda düşük oldu Buda öyle olmaz inşaAllaj 🥹
Benimde düşüklerim hep şubat mart aylarında oldu tesadüf tabii ki kötüyü düşünmüyoruz🥲 6+1 de karından gözükmeyebilir ultrason cihazının kaliteside etkili. Haftaya görürsün inşallah minik bebinin kalp atışını🤲🏻

Dünden beri öğür öğür içim kıyıldı kalp atmaya başladı diye düşünüyorum 🤔 öncekiler de bu kadar olmamıştım ya bi tek sabahları bulanırdı şimdi heran her saniye
Ya büyük sabır ve kolaylık diliyorum canım zor gerçekten 😟

Ben başından beri öyleyim 😕 yediklerinde etkilemiş olabilir hemen kötüyü düşünme 🤲🏻
yaa sendede mi ishal oluyor. çok ilginç geliyor bana ne bileyim tanıdığm bütün hamileler kabızım diyor. ben gözümü açar açmaz wcye koşuyorum sabah. yani normal zamanda da öyleydim cok sık büyük wc çıkıyordum ama hamilelikte de böyle olması garip geldi

Ben başından beri öyleyim 😕 yediklerinde etkilemiş olabilir hemen kötüyü düşünme 🤲🏻
yaa sendede mi ishal oluyor. çok ilginç geliyor bana ne bileyim tanıdığm bütün hamileler kabızım diyor. ben gözümü açar açmaz wcye koşuyorum sabah. yani normal zamanda da öyleydim cok sık büyük wc çıkıyordum ama hamilelikte de böyle olması garip geldi
Evet maalesef 2 kaybım var ve ne hikmetle hep martta ögrenıp nisanda 9. haftalarda düşük oldu Buda öyle olmaz inşaAllaj 🥹
kalp atışı duyulduktan sonra mı

Ben de sigara kullanıyordum canım bıraktım 10 gündür içmiyorum öğrendiğimden beri aklına sigara gelince karnıma dokunup bak küçük mikroskobik canlı senin için güçlü olacağım diyorum :) işe yaradı bende bir de çiğ kuruyemiş tuketebilirsin oyalıyor biraz
ne güzel iradelisin sende canım.
2,3 günde bir içicem şimdilik ilerleyen zamanlarda bakıcam duruma göre canım sağol

D vitamini kullanıyorsan o da yapıyor diyorlar. Kızıma hamileliğimde kabızlık 20. Haftalarda başlamıştı 😅

Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldir 🥲 bir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Benim adete 1 kala adet günü ve sonra ki iki gün baya kasık ağrılarım oldu şuan geçti artık hafif batma seyirme gibi oluyor

Evet sen de mi çok yiyorsun. Bende aşırı yiyorum ilk 3 ay da 1,2 kg alınması normalmiş ben 1 hafta da aldım o nasıl olacak şimdi 😁😁
Bende de aşırı bi iştah var ya çok yiyorum hani nerde mide bulantıları tiksinmeler anlamadım 😂😂
Bir de benim karnjmda çok seyirme oluyor ya sizde de var mı? Sezaryen olalı 2 yıl oldu henüz onunla alakalı mı acaba 🤔

D vitamini kullanıyorsan o da yapıyor diyorlar. Kızıma hamileliğimde kabızlık 20. Haftalarda başlamıştı 😅
folik asit+coraspin+oksapar kullanıyorum onun dışında kanlarıma bakmamıştı zaten doktor. bugün sağlık ocağı doktoru aradı gebelik varmış yarın sabah gel tüm kanlarına bakalım dedi

Bende de aşırı bi iştah var ya çok yiyorum hani nerde mide bulantıları tiksinmeler anlamadım 😂😂
Bir de benim karnjmda çok seyirme oluyor ya sizde de var mı? Sezaryen olalı 2 yıl oldu henüz onunla alakalı mı acaba 🤔
ay arkadaşım da hep senin gibi söylüyordu karnım seyiriyor diye ama asla anlamıyorduk :D gayet sorunsuz bi gebelikti ilk çocuğuydu ama hep karnım seyiriyor diyordu

Benim yemezsem bulanıyor ya çok değişik ağzıma Illa bişey atıcam 🙈 yani kusmaktansa şu halimden çok memnunum açıkçası inşallah gelmez kusmalar vs 🙏🙏 benim de oluyor hatta az önce yazdım seyirme pıt pıt şeklinde çok nadir de olsa oluyor.
Sezeryanla alakalı olduğunu sanmıyorum benim de 6 yıl olacak ama acaba bebişerimi hissediyoruzz 🤣 yok artık demeyin acaba mı dedim😁😁

Back
X