2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm hepimize en guzeli nnasip olsun. Insanin cani sıkılıyor. Esimin calistigi yerdede zorunlu izin yapiyorlardi. Su krizi tez zamanda ulkece atlatiriz umarim.
aynen canim, maalesef zorunlu izinlerle basliyor, sonu malum... İnsallah atlatiriz. İssizlik maasi alabilecek misiniz?

Çok haklısın herşey anlık bununla geçmiş olsun Allah esirgemiş

aynen canim, maalesef zorunlu izinlerle basliyor, sonu malum... İnsallah atlatiriz. İssizlik maasi alabilecek misiniz?
Tazminatini alacak issizlik maasi icinde basvuracak. Yarin bir is gorusmesine gidecek ins olumlu sonuc alir. Kira odemiyoruz ama cok borcumuz var, nerdeyse kira oder gibi borc oduyoruz.

Canım arada oluyor ama 2 gündür aybı dedipin gibi gözler kapalı baygın gibi ordan oraya sürünme uykuya dalamana bunlar oldu. Dün gece 11 den sabah 4 e kadar dediğin gibi gözler kapalı uykuya dalamadı kendi kendine güldü konuştu sarhoş gibi. Ataktan bence ya. Dr diş olursa sadece gece değil gece ve gündüz huzursuz olur dedi bana.

Çok çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin herkesin evladını

Yaklasık 2 haftadir ayni durumdayiz, uyurken ciglik atmalar, aglayarak ciglik atmalar, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Surekli ciglik attikca memede sakinlesiyor sabaha kadar uykusuz uykusuz ugrasiyorum.
Benimki gece emmekte istemiyor 2-3 çekiyor süt az geliyor diye heralde daha çok ağlıyor mama veriyorum sonra biraz emiyor sonrası kucağımda gezdirdim durdum sakinleşsin diye.
Gündüzde anormal derecede neşeli olabiliyor canım anlam veremiyorum bende. İnşallah geçici bi süreçtir.

Aynen bizimkide böyle ,bir süratle kapıyor kaşığı :) bizi taklit ediyor

Çok geçmiş olsun canım , inşallah daha iyidir.

Ayy yapmaaa dedim okurken yazını , bunu söylemek benim haddime değil tabiki ama öyle geldi içimden , hakkınız da hayırlısı olsun , iyice düşünüp alınması gereken zor bir karar..

Vicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.

Çocukların çok küçükmüş ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum ama asla yargılamak gibi düşünme korunmasız ilişkiye girince hep bu ihtimal var bunu hepimiz biliyoruz.

İlerledi iyice ya balgam var belli ediyor kendini burnu da akıyor inşallah olmaz bronşit falan çok üzgünüm ya, o öyle öksürünce çok üzülüyorum

Geçmiş olsum canım

Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş kız mı erkek mi ?

Senin suçun değil ki canım ..

Benim de 6 tane var ve bende arayıp soramadım ne yaptınız diye imkanım olsa hepsini alırdım ..

Helal olsun :)

Kizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.

Çok haklısın canım , vicdansızlık bu .

Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş kız mı erkek mi ?
İyiyim canım bu hamileligim biraz daha değişik geçiyor sıfır bulantı sıfır aşerme ne ağrım ne sızım var çok şükür bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) cinsiyet şimdilik kesin değil doktor bi tahminde bulundu erkek dedi artık hayırlısı neyse o olsun

Çook geçmiiş olsun canım. Allah korusun miniklerimizi

Selam kızlar ara ara girip okuyorum cok fazla waktım olmuor yazamadan cıkıorum kuzular buyuyor bizde ek gıdaya havuc patates bal kabagı yogurtla basladık smdılık ıyıyız mama sandalyesı siparis werıxem bnde pocket marka kullanan warmı uygun bsy almayı dusunuyorum bu arada atak haftasındayız kollarımız bacaklarımız hıc durmayan bagırmalarımız konusmaya calısmalar bızdede war gecelerı bıle uyandıkca ses denemelerı yapıyoruz

Seninki dört tekerlekli mi cnm benimki ikili olandan bende o parça yok sanırım dörtlü olanda var
Benim de 2 tekerlek, muhmelen öyle canım. Ama sanırım bizimkinin de tabanını o şekilde kullanabiliriz , 36 aydan itibaren 30 kga kadar tabure olarak kullanımı var yazıyor. Ama 4 tekerlek olanın o aparatı daha iyi , arkalıklı çünkü

ananas diye yanls yazmsm canm avakado dicektm. Bide ben baslayali oldu bayagi yeni degil

Çok haklısın herşey anlık bununla geçmiş olsun Allah esirgemiş

Çok çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin herkesin evladını

Çok geçmiş olsun canım , inşallah daha iyidir.

Çook geçmiiş olsun canım. Allah korusun miniklerimizi

Çok sağolun kızlar. İyi çok şükür oğluşum. Olumsuz bi durum olmadı. Ama o yaşadığım şok anlatılmaz gerçekten. Rabbim acılarını göstermesin. O ağladı ben ağladım. her şeyi düşünmemiz gerek artık. Aşırı hareketli oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…