- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.181
aynen canim, maalesef zorunlu izinlerle basliyor, sonu malum... İnsallah atlatiriz. İssizlik maasi alabilecek misiniz?Amin cnm hepimize en guzeli nnasip olsun. Insanin cani sıkılıyor. Esimin calistigi yerdede zorunlu izin yapiyorlardi. Su krizi tez zamanda ulkece atlatiriz umarim.
Çok haklısın herşey anlık bununla geçmiş olsun Allah esirgemişÇok sağolun kızlar. Görünen bişey yok çok şükür. Kafasında şişme morarma,gözlerde sıkıntı ya da uyku hali sersemlik olmadı. Gözleriyle takip yapabiliyor. Kusma olmadı. Sürekli kontrol ettim. Bi de aşı olmuştu yawrum bu gün 3tane.çok ağladı bu gün içim acıdı yaa..yine 24saat gözlemlicem inş sorun olmaz.
Aman diyim kızlar bakın 1dk bile değildi yanından ayrılmam. Yataktan kalkıp bir adım ötedeki komidine gitmiştim sadece. Odadan çıkmadım bile. Artık çok hareketliler çok çokkk dikkatli olmamız gerek. Rabbim yawrularımızı korusun inş.
Tazminatini alacak issizlik maasi icinde basvuracak. Yarin bir is gorusmesine gidecek ins olumlu sonuc alir. Kira odemiyoruz ama cok borcumuz var, nerdeyse kira oder gibi borc oduyoruz.aynen canim, maalesef zorunlu izinlerle basliyor, sonu malum... İnsallah atlatiriz. İssizlik maasi alabilecek misiniz?
Canım arada oluyor ama 2 gündür aybı dedipin gibi gözler kapalı baygın gibi ordan oraya sürünme uykuya dalamana bunlar oldu. Dün gece 11 den sabah 4 e kadar dediğin gibi gözler kapalı uykuya dalamadı kendi kendine güldü konuştu sarhoş gibi. Ataktan bence ya. Dr diş olursa sadece gece değil gece ve gündüz huzursuz olur dedi bana.Kızlar pek okuyamadım son 2-3 sayfaya baktım. Kızım 2-3 gündür sürekli çığlık atarak uyanıyor. Dün gece sürekli uyandı mesela. Hatta birisinde gözleri kapalı çığlık atıyordu. Kucağıma aldım yok ne sakinleşme ne gözünü açma. Eşim kalktı o kucağına alıyor yine gözleri kapalı. Baya uykusunda çığlık atıyor dakikalarcaataktandır diştendir diyorum ama çok üzülüyorum öyle yapınca dün gece baya korktum öyle yapıncada. Sizde de var mı uykuda ağlama çığlık?
Çok çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin herkesin evladınıÇok sağolun kızlar. Görünen bişey yok çok şükür. Kafasında şişme morarma,gözlerde sıkıntı ya da uyku hali sersemlik olmadı. Gözleriyle takip yapabiliyor. Kusma olmadı. Sürekli kontrol ettim. Bi de aşı olmuştu yawrum bu gün 3tane.çok ağladı bu gün içim acıdı yaa..yine 24saat gözlemlicem inş sorun olmaz.
Aman diyim kızlar bakın 1dk bile değildi yanından ayrılmam. Yataktan kalkıp bir adım ötedeki komidine gitmiştim sadece. Odadan çıkmadım bile. Artık çok hareketliler çok çokkk dikkatli olmamız gerek. Rabbim yawrularımızı korusun inş.
Benimki gece emmekte istemiyor 2-3 çekiyor süt az geliyor diye heralde daha çok ağlıyor mama veriyorum sonra biraz emiyor sonrası kucağımda gezdirdim durdum sakinleşsin diye.Yaklasık 2 haftadir ayni durumdayiz, uyurken ciglik atmalar, aglayarak ciglik atmalar, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Surekli ciglik attikca memede sakinlesiyor sabaha kadar uykusuz uykusuz ugrasiyorum.
Gündüzde anormal derecede neşeli olabiliyor canım anlam veremiyorum bende. İnşallah geçici bi süreçtir.Canım arada oluyor ama 2 gündür aybı dedipin gibi gözler kapalı baygın gibi ordan oraya sürünme uykuya dalamana bunlar oldu. Dün gece 11 den sabah 4 e kadar dediğin gibi gözler kapalı uykuya dalamadı kendi kendine güldü konuştu sarhoş gibi. Ataktan bence ya. Dr diş olursa sadece gece değil gece ve gündüz huzursuz olur dedi bana.
Bu arada benim oğlan kaşıkla kendi yiyor ya
Kaşığı elimden alıp kendi devam ediyorTabi tabaktan almayı kastetmiyorum. Ben kaşıkla alıyorum yiyeceği, o elimden alıp ağzına götürüyor ve bilinçli sanki...ve tabiki döek saça denebilir..Sizin bebişlerde de var mı bu tür şirinlikler
Kızlar oğlum yataktan düştü parke zemine!!!
Allah beni kahretsin ya. Arkamı 1dk dönmüştüm. Baya ağladı şişlik vs yok görünen. Ara ara ağlıyor ama. Uykusu da geldi çok. Gözleri ile takip yapıyor. Kusma olmadı. Napsam bilemedim. Arkadaş da ben götürdüm gözlerine filan baktılar kontrol edeceksin 24saat dediler röntgen çekmiyorlar dedi. Gitsek mi doktora bekleyip gözlem mi yapsam??
Birinin daha düşmüştü bebeği kimdi o acaba ya??
Kızlar.. 14 Ocak'ta oğlum 6 aylık olacak. Ve ben bugün çift çizgiyi net gördüm9 sene boyunca bebeğim olsun diye gitmediğim doktor kalmadı. İlk oğlum 5. tüp bebek denemesi sonunda oldu. Temmuz doğumlu olan böceğim de sürpriz bebek. Yani 2 oğlum var çok şükür. Ve sadece 1 kez korunmasız ilişkiye girdik. Onda da tutmuş... Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Doğumdan sonra sadece 1 kez adet oldum. 40 yaşındayım. Sanırım istemeye istemeye bu bebeğe elveda diyeceğim. Çok üzgünüm çok sinirliyim kendime.. Kimseye söylememe kararı aldık. Ama birilerine içimi dökmem lazımdı..
Vicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.
İlerledi iyice yabalgam var belli ediyor kendini burnu da akıyor inşallah olmaz bronşit falan çok üzgünüm ya, o öyle öksürünce çok üzülüyorum
Neden aldiriyorsun bebeği benimde kızım 6 aylık olmadı daha ve ben 3 buçuk aylık hamileyim bende hamile kalmak için çok uğraştım 2 sene doktor doktor gezdim ve kendiliginden hamile kaldım şimdiki hamileligim de süpriz oldu ama hiç aldirmayi düşünmedim..ben tabi ki aldır yada aldırma diyemem ama ilerde vicdan azabı çekme sonra
Ay çok kötü ya. Gerçekten dün gece uyuyamadım ve oturdum ciddi ciddi düşündüm. Ben bu çocuğa doğru düzgün bakamıyorum sanırım erken anne oldum, yazık ettim çocuğa diye. Sürekli canı yanıyor ve ben artık dayanamıyorum onu öyle görmeye
Geçmiş olsun cnm bence de söylemeyin kimseye. En iyisini sen ve eşin bilir. Ben de korunmuyorum ama tüplerim tamamen kapalı. Hastanede donuk iki adet daha var. Artık hastaneyi arayıp sonlandırmalarını söylemem lazım 38 yaşındayım bende. Bunu bile söyleyemedim. Seni düşünemiyorum bile
Tesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki
Kizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.
İyiyim canım bu hamileligim biraz daha değişik geçiyor sıfır bulantı sıfır aşerme ne ağrım ne sızım var çok şükür bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) cinsiyet şimdilik kesin değil doktor bi tahminde bulundu erkek dedi artık hayırlısı neyse o olsunSen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş kız mı erkek mi ?
Çok sağolun kızlar. Görünen bişey yok çok şükür. Kafasında şişme morarma,gözlerde sıkıntı ya da uyku hali sersemlik olmadı. Gözleriyle takip yapabiliyor. Kusma olmadı. Sürekli kontrol ettim. Bi de aşı olmuştu yawrum bu gün 3tane.çok ağladı bu gün içim acıdı yaa..yine 24saat gözlemlicem inş sorun olmaz.
Tazminatini alacak issizlik maasi icinde basvuracak. Yarin bir is gorusmesine gidecek ins olumlu sonuc alir. Kira odemiyoruz ama cok borcumuz var, nerdeyse kira oder gibi borc oduyoruz.
Ins cnm hakkimizda hayirlisi olsun.Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah daha güzel bir kapıya çıkar bu işin sonu..
Benim de 2 tekerlek, muhmelen öyle canım. Ama sanırım bizimkinin de tabanını o şekilde kullanabiliriz , 36 aydan itibaren 30 kga kadar tabure olarak kullanımı var yazıyor. Ama 4 tekerlek olanın o aparatı daha iyi , arkalıklı çünküSeninki dört tekerlekli mi cnm benimki ikili olandan bende o parça yok sanırım dörtlü olanda var
ananas diye yanls yazmsm canm avakado dicektm. Bide ben baslayali oldu bayagi yeni degilAnanasla başlamak iyi bir fikir olmayabilir canım. Çok gaz yapar. Ben 4 aylıkken başladım ek gıdaya. Öğlen günlük mayaladığım yoğurdu verdim akşam da elma-armut- tatlı mandalina suyu vs deneyerek gittim.
İnşallah kısa sürede yenisini bulur canım. Ülkece şartlar iyiye gitse de rahatlasakKizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.
Çok haklısın herşey anlık bununla geçmiş olsun Allah esirgemiş
Çok çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin herkesin evladını
Çok geçmiş olsun canım , inşallah daha iyidir.
Çook geçmiiş olsun canım. Allah korusun miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?