2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.
Allah sabrını verir canım ilerde iyiki doğurmuşum dersin..illa zorluğu olacak ama hiç birşey onların yerini dolduramaz Allah eksiklerini göstermesin

Tesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki

ayy gecmis olsun canim. Gunduz gunduz mu bir de tovbe tovbe yaa

Evet aynısını yapıyor :) mama sandalyesi hayırlı olsun mamaların çok çok yesin minik :)
Çok hoşuma gitti benim öyle el atması :)
Sağol canım, sandalye de güzelmiş gerçekten, beğendim ben. Hepimizin yavruşları keyifle yesin, büyüsün.

Tebrikler inşallah yakalanırlar sayende :)

Çok geçmiş olsun. İnşallah bişey olmamıştır. Kendine kızma canım ne kadar dikkat etsekte aksilikler oluyor ne yazıkki böyle düşe kalka büyüyecekler.

Herkesin imtihanı farklı oluyor. Senin için zor bir karar inşallah kendiniz için en hayırlı olan kararı verirsiniz.

L lady8 canım bizim mama sandalyesi kutusundan birsey eksik mi çıktı anlayamadım. Şurada ( ) youth stool diye çıkan üst parça bende yok. Yani tabure haline dönüşünce cocugun oturacağı plastik yer. Sende var mı?

ayy gecmis olsun canim. Gunduz gunduz mu bir de tovbe tovbe yaa
Evet 2 katli bir ev vardi .Boş ama sahipsiz değil.Sabah storu açtım .Evde bir tuhaflik var. Cok üstüne durmadim.Biraz sonra tabaklari yerlestirirken gözüme çarptı .3 kisi hizlica evin korkuluklarini indiriyor ,kapilarini söküyor
Hem gunduz hem caddenin ortası .Ne gunlere kaldik .
Tebrikler inşallah yakalanırlar sayende :)
Insallah ya ben suc üstü yaptırmak icin cok ugrastim.Ekip de hizli geldi ama sivri zekanin biri açık açık izliyor telefonla konuşuyordu. O adamin polisi aradigini sezip kaçtılar diye tahmin ediyorum .Cunku 2.katin camindan atladi ve hic bir sey olmadi
Ben hafif burkmayla ayagimi kırmıştım. Kötüye bir şey olmuyor gözlerimle gördüm.

Ayy şimdiden tatili düşünmek çok hoş geliyor ama erken rezervasyon fiyatlarına bakmıştım ben, geçen sene sezon fiyatları gibi, elim gitmedi almaya açıkçası, yazın ne ödeyeceğiz kimbilir..

Bizde sadece terasına kandık inan cnm. Oğluşa havuz alıp, yazın oynarız diye hayal ettik de o yüzden tuttuk. Ama illalah ettim ya, 600 tl doğalgaz ödeyip, yatakodasını 19derecenin üzerine çıkaramadık. Diğer odalar ısınıyor şükür ki, yoksa bu kış bitmezdi bize.

Evet dediğin gibi ev dubleksse teras varsa temizlikçiler ağzını 2 katı fiyattan açıyorlar. Bende alırsam temizlikçi terası istemem, zaten 10 basamak merdiven için de eminim 2 katı fiyattan ağzını açarlar.. off zaten hayat çok oahalanmış, memorial muayene ücretini 390a çekmiş şaka gibi..

annem diyor ki yeşil sogan kg 18 tl olmuş. soğan yahu...
ben öyle tatil hayali falan kuruyorum da belki ancak küvete gireriz
temizlikçi kadar fiyat katlasa ve zam alsa bizim maaslar cumhurbaskanı maası olmuştu. mahkumuz ya herkes vuruyor

tam bir ekşisözlük başlığı olmuş o değil de baya heyecanlı olmuş eve mi girdiler gündüz gündüz bişi aldılar mı sen nasıl gördün

canım sen ankarada mıydın ankaradaysan teraslar şunlar bunlar senede bir kaç ay maksimum dışarı çıkıp yürüyüş bile hayal bize ankarada

tam bir ekşisözlük başlığı olmuş o değil de baya heyecanlı olmuş eve mi girdiler gündüz gündüz bişi aldılar mı sen nasıl gördün
Gorulmeyecek gibi degildi çatır çatır söktüler pencere korkuluklarini ,evin kapisini filan.
Valla evden geriye kirik camlar acik kapı kaldi.Utanmasalar evi komple kaldirip götüreceklerdi .
Acik acik yaptılar .Hic saklanma gibi cabalari yoktu.Ben de ona hayret ettim .2 gun sonra o evin sahibinin haberi olmazsa ev suç işlemek icin cok musait hale geldi.

annemlerin apartmaninda hirsizin 5.kattan asagi atladigini ve kosarak kactigini gozumuzle gorduk. Sadece giris katta camin ustunde tente vardi bir oraya basip atladi gozumuzun onunde

Seninki dört tekerlekli mi cnm benimki ikili olandan bende o parça yok sanırım dörtlü olanda var

Canım bebişlere 2 yaşa kadar tuzsuz ve şekersiz beslemeyi öneriyor uzmanlar. Tuz hiç atmayabilirsin.

Evet canım bende de chicco poly daha eski modeli var arkadaş vermişti bana hamile kalınca. Bende oturtuyorum heyecanlı heyecanlı film izliyor gibi izliyorum:) bide bugün 30ml lik suluktan su verdim. Emzik kısmını değilde deşikli suluk ucuyla verdim çok hoşuna gitti hafif destekle yarısını içti suyun valla patates yedikten sonra. Çok tatlılar yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…