- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.121
Allah sabrını verir canım ilerde iyiki doğurmuşum dersin..illa zorluğu olacak ama hiç birşey onların yerini dolduramaz Allah eksiklerini göstermesinVicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.
ayy gecmis olsun canim. Gunduz gunduz mu bir de tovbe tovbe yaaTesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki
Çok hoşuma gitti benim öyle el atması :)Evet aynısını yapıyor :) mama sandalyesi hayırlı olsun mamaların çok çok yesin minik :)
TebriklerTesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki
Kızlar oğlum yataktan düştü parke zemine!!!
Allah beni kahretsin ya. Arkamı 1dk dönmüştüm. Baya ağladı şişlik vs yok görünen. Ara ara ağlıyor ama. Uykusu da geldi çok. Gözleri ile takip yapıyor. Kusma olmadı. Napsam bilemedim. Arkadaş da ben götürdüm gözlerine filan baktılar kontrol edeceksin 24saat dediler röntgen çekmiyorlar dedi. Gitsek mi doktora bekleyip gözlem mi yapsam??
Birinin daha düşmüştü bebeği kimdi o acaba ya??
Kızlar.. 14 Ocak'ta oğlum 6 aylık olacak. Ve ben bugün çift çizgiyi net gördüm9 sene boyunca bebeğim olsun diye gitmediğim doktor kalmadı. İlk oğlum 5. tüp bebek denemesi sonunda oldu. Temmuz doğumlu olan böceğim de sürpriz bebek. Yani 2 oğlum var çok şükür. Ve sadece 1 kez korunmasız ilişkiye girdik. Onda da tutmuş... Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Doğumdan sonra sadece 1 kez adet oldum. 40 yaşındayım. Sanırım istemeye istemeye bu bebeğe elveda diyeceğim. Çok üzgünüm çok sinirliyim kendime.. Kimseye söylememe kararı aldık. Ama birilerine içimi dökmem lazımdı..
Evet 2 katli bir ev vardi .Boş ama sahipsiz değil.Sabah storu açtım .Evde bir tuhaflik var. Cok üstüne durmadim.Biraz sonra tabaklari yerlestirirken gözüme çarptı .3 kisi hizlica evin korkuluklarini indiriyor ,kapilarini söküyorayy gecmis olsun canim. Gunduz gunduz mu bir de tovbe tovbe yaa
Insallah ya ben suc üstü yaptırmak icin cok ugrastim.Ekip de hizli geldi ama sivri zekanin biri açık açık izliyor telefonla konuşuyordu. O adamin polisi aradigini sezip kaçtılar diye tahmin ediyorum .Cunku 2.katin camindan atladi ve hic bir sey olmadiTebriklerinşallah yakalanırlar sayende :)
Bu yaz nasıl bir tatil olacak bakalım, merakla bekliyorum. Eşim Kıbrısta okumuş, bu yaz Kıbrıs'a gidelim dedi Kıbrıs özlemi kabardı nasıl olduysa, normalde bir kanepeden öbürüne geç desem zor gelir, o kadar ağır bir insanOrada bahsettiği bir plaj var git git diz boyu sarı kum diye anlatıyor, çocuk için iyi olur herhalde. Ama beni bu kadar eve kapanmanın sonunda tek bir tatil paklamaz, bir de ege istiyorum cüzdanlar izin verirse. Bir de ben butik otel veya yarım pansiyon seviyorum daha çok. Daha önce otelde çalıştım az cok biliyorum nasıl işliyor. Ama şimdi çocukla hersey dahil daha mantıklı diyorlar. Onun da gittin mi iyisine gitmek lazım at eti, domuz eti filan yemeyelim :)
Mama sandalyesi konusunda sagol canım :) Heyecan yaptım bekliyorum, az önce Yurtiçi kargo aradı, bugun getirecekmiş ( tabiki insanlıklarından aramıyor , kapıya teslim yokmuş da aşağı inip al ben arayınca dedi ) lakin sandalye gelecek diye çok mutlu oldugum için ona bile kızmadım
Ankara'da açık teraslı evde mutlu olmanın tek yolu bence evden taşınmak (bkz. Şekil S) Biz bir yılı doldurmadan kaçmıştık, zira ev sahibi apartmanın kontrolünü elinde tutuyor ve ev 13 derece iken merkezi ısıtmayı yükseltmiyordu. Ama sizin diğer odalar kışın idare edecek gibiyse yazın da teras çok şugar oluyor, mangal /barbekü, arkadaşlar falan... Ama bir de temizliği sorun terasın, gelen temizlikçi sadece teras yarım gün ister demişti ( ben yaptım, istemedi o ayrı). Teras kapatmak da çok maliyetli, dolayısıyla ev sahipleri pek yanaşmaz zannımca.
Ayy şimdiden tatili düşünmek çok hoş geliyor ama erken rezervasyon fiyatlarına bakmıştım ben, geçen sene sezon fiyatları gibi, elim gitmedi almaya açıkçası, yazın ne ödeyeceğiz kimbilir..
Bizde sadece terasına kandık inan cnm. Oğluşa havuz alıp, yazın oynarız diye hayal ettik de o yüzden tuttuk. Ama illalah ettim ya, 600 tl doğalgaz ödeyip, yatakodasını 19derecenin üzerine çıkaramadık. Diğer odalar ısınıyor şükür ki, yoksa bu kış bitmezdi bize.
Evet dediğin gibi ev dubleksse teras varsa temizlikçiler ağzını 2 katı fiyattan açıyorlar. Bende alırsam temizlikçi terası istemem, zaten 10 basamak merdiven için de eminim 2 katı fiyattan ağzını açarlar.. off zaten hayat çok oahalanmış, memorial muayene ücretini 390a çekmiş şaka gibi..
tam bir ekşisözlük başlığı olmuşTesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki
canım sen ankarada mıydın ankaradaysan teraslar şunlar bunlar senede bir kaç ay maksimum dışarı çıkıp yürüyüş bile hayal bize ankaradaAyy şimdiden tatili düşünmek çok hoş geliyor ama erken rezervasyon fiyatlarına bakmıştım ben, geçen sene sezon fiyatları gibi, elim gitmedi almaya açıkçası, yazın ne ödeyeceğiz kimbilir..
Bizde sadece terasına kandık inan cnm. Oğluşa havuz alıp, yazın oynarız diye hayal ettik de o yüzden tuttuk. Ama illalah ettim ya, 600 tl doğalgaz ödeyip, yatakodasını 19derecenin üzerine çıkaramadık. Diğer odalar ısınıyor şükür ki, yoksa bu kış bitmezdi bize.
Evet dediğin gibi ev dubleksse teras varsa temizlikçiler ağzını 2 katı fiyattan açıyorlar. Bende alırsam temizlikçi terası istemem, zaten 10 basamak merdiven için de eminim 2 katı fiyattan ağzını açarlar.. off zaten hayat çok oahalanmış, memorial muayene ücretini 390a çekmiş şaka gibi..
Gorulmeyecek gibi degildi çatır çatır söktüler pencere korkuluklarini ,evin kapisini filan.tam bir ekşisözlük başlığı olmuşo değil de baya heyecanlı olmuş eve mi girdiler gündüz gündüz bişi aldılar mı sen nasıl gördün
annemlerin apartmaninda hirsizin 5.kattan asagi atladigini ve kosarak kactigini gozumuzle gorduk. Sadece giris katta camin ustunde tente vardi bir oraya basip atladi gozumuzun onundeEvet 2 katli bir ev vardi .Boş ama sahipsiz değil.Sabah storu açtım .Evde bir tuhaflik var. Cok üstüne durmadim.Biraz sonra tabaklari yerlestirirken gözüme çarptı .3 kisi hizlica evin korkuluklarini indiriyor ,kapilarini söküyor
Hem gunduz hem caddenin ortası .Ne gunlere kaldik .
Insallah ya ben suc üstü yaptırmak icin cok ugrastim.Ekip de hizli geldi ama sivri zekanin biri açık açık izliyor telefonla konuşuyordu. O adamin polisi aradigini sezip kaçtılar diye tahmin ediyorum .Cunku 2.katin camindan atladi ve hic bir sey olmadi
Ben hafif burkmayla ayagimi kırmıştım. Kötüye bir şey olmuyor gözlerimle gördüm.
Canım bebişlere 2 yaşa kadar tuzsuz ve şekersiz beslemeyi öneriyor uzmanlar. Tuz hiç atmayabilirsin.Havuç kabak ptates küp şeklinde doğradım küçük soğanı rendeledim hepsini biraz kavurdum sonra su ekleyip haşladım sonra blenderden geçirdim biraz zeytinyağı biraz tuz ekledim bu kadar(miktar olarak fazla oldu ama kalanını kendimiz içtik)doğaçlama oldu ama öncesinde sebzeleri üç gün tattır
Sıfır şekeri biliyorum da doktorumuz kendi çorbalarınızdan verin deyince... minicik koymuştum zaten ama tuzsuz gibi oluyor hiç koymasam da olur tabi cnmCanım bebişlere 2 yaşa kadar tuzsuz ve şekersiz beslemeyi öneriyor uzmanlar. Tuz hiç atmayabilirsin.
Evet canım bende de chicco poly daha eski modeli var arkadaş vermişti bana hamile kalınca. Bende oturtuyorum heyecanlı heyecanlı film izliyor gibi izliyorum:) bide bugün 30ml lik suluktan su verdim. Emzik kısmını değilde deşikli suluk ucuyla verdim çok hoşuna gitti hafif destekle yarısını içti suyun valla patates yedikten sonra. Çok tatlılar yaa :)Bu arada şu anda bebişime yeni sandalyesinde ilk kez havuç veriyorum. Hayatıma heyecan katan ilklerde bugün
Ben böyle küçük şeyleri görmezdim bile şimdi dört gözle bekliyorum , ne hallere düştük Allahım :)
Neyse buna da şükür :)
Hadi yaa kriz sebebiyle dimi , bu aralar çok duyar oldum, umarım hemen yeni bir iş bulur cnmKizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?