- 22 Ocak 2016
- 149
- 139
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
çok sevindim cnm,hiç kan testi yaptırmışmıydın?bir de ultrason da kaç mm göründü kese? seninle yakın yakınayız ya ondan soruyorum ben daha cesaret edemedim gitmeyeselam kızlar, ben de keseyi görüldü ama kalp atışı için haftaya cuma gidicem
mrb herkese ben bu gün 2 tane test aldım birini yaptım 1 2 saat sonra ikinci çizgi belirli belirsiz çıkmış yarın ilk idarla yapacam ikinci testi inşşş güzel haberlerle gelirim size bu arada 3 günüm var adete
Ben daha görmedim yahoşgeldin sega getırdın
Cok sukur hemen hemen herkes gordu keseyı sıra kalb atısında
Kızlar kanamam oldu dua edin lütfen
Hep olur diyorlar canım üzme kendini, rengi nasıl bide yoğunluğu? Doktora sordun mu?Kızlar kanamam oldu dua edin lütfen
Canım kahverengi ise olur ole kötü düşünme kaç haftalıksınÇokmu nasl bi kanama
Pardon canım yanlışlık oldu-:)
Önemli değil :)Pardon canım yanlışlık oldu-:)
cnm benim inşallah yerleşme kanaması felandır,umarım korktuğumuz olmaz..hamileliği boyunca devamlı kanması olup sağlıklısıyla kucağina alanlar var umarım seninki de öyle bişeydir iyi düşün lütfenKızlar kanamam oldu dua edin lütfen
hayırlı olsun cnm çok sevindim :)Slm kızlar keseyi gördüm bugün
20 gün sonra kalp atışlarıni duymaya gidecez inşallah
Canım Allah bağışlasın bebişini. Bizim için de dua et olur mu:) daha mercimek tanesi bile göremedik biz. İnş 2hafta sonra görücez ve kalbini duyucaz. Bize tavsiyen var mı beslenme için yada yapmamız gereken davranışlar hakkında filan?sanırım yukarı doğru uzanmak filan tehlikeli olıyormuş
bende öyle birşey yok cnm ama bende de ara ara bel ağrılarım var ve beyaz akıntı devam ediyor,sende durumlar nsl?Kızlar bişey sormk istiyorum bugun fark ettim ki sağ tarafım yattığımda nefesim kesiliyor zor nefes alıyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde varmı böyle bişy
aynen cnm doğru diyosun benim oğlumda temmuz doğumlu olacaktı fakat 23 haziran da geldi :)Uzanmakla ilgili bilgim yok ama yüzüstü yatmakta henüz bi sakınca yok daha çok minikler görürsünüz de kalbini de duyarsınız inşallah en güzel zamanları da tekme attıkları zamanlar :) mide bulantısı herkeste olacak diye bir şey yok şartlamayın kendinizi bende olmadı hareketini 17.haftada hissettim 38de suyum geldi sezeryan oldum sizler normal doğurun inşallah :) şimdilik beslenmeniz onu çok etkilemez ne çok kilo alın ne zayıf kalın beş aylık olunca alışverişinize başlayın çok son zamana kalınca temmuz sıcağında çıkamayacaksınız bir çoğunuz haziranda doğuracak bu arada :)) çünkü sıpalar son haftaya kalmıyolar pek