- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- Konu Sahibi ayprensesii
Günaydın kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 haftalık olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışı için erken değil mi 4 haftaGünaydın kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 haftalık olmuşum
Kadın doğumcu 6 haftalık dedi biz 2 hafya önden gidiyoruz dedi ultrasonda kalp atışını duydukkalp atışı için erken değil mi 4 hafta
Günaydın kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 haftalık olmuşum
Kadın doğumcu 6 haftalık dedi biz 2 hafya önden gidiyoruz dedi ultrasonda kalp atışını duyduk
4 hafta duyulması ımkansız canım 5+4 olabılırmısınGünaydın kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 haftalık olmuşum
Erken döllenme oldu o zamnKadın doğumcu 6 haftalık dedi biz 2 hafya önden gidiyoruz dedi ultrasonda kalp atışını duyduk
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese,
Ben de Allahın izniyle Temmuz annesi olacağım, konuyu takip ediyordum ben de yazmak istedim :)
Bulantılarım başladı benim de, midem hep bi bulanık. Tedbirli gezmeye çalışıyorum.
27-28 Ekimde çok hafif lekelenmem oldu, doktorum Progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. (Mart ayında 1 düşüğüm oldu, kendiliğinden )
3 Kasımda keseyi gördük çok şükür.
11 Kasımda kontrolüm var, inşallah kalp atışını da duyacağız :)
Kızlar hadi güzel şeylerden konuşalım isim olarak ne istysunuz
Allah Allah bana öyle dedi doktor bunu da beğenmedim allahım ya koskoca ilde düzgün doktor yok test yaptıracam dedi sağlık ocağına gönderdi orasıda biz değil gittiğin özelde yaptır dedi şok oldum şimdi üniversite hastanesine geldim endokrin doktorum tekrardan ilaçlarımı düzenleyecek onun eşide kadın doğumcu olmazsa ondan randevu alıcam artık4 hafta duyulması ımkansız canım 5+4 olabılırmısın
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsinHerkese merhaba evlatlarının melekleri Bende temmuz annesi oluyorum..
Aminnn Rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin evlatlarımızıHayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin
Bilmiyorum ki canım ben zaten şok içindeyim bu ay tüp bebek tedavim olucaktıErken döllenme oldu o zamn
Maşallahselam kızlar, ben de keseyi görüldü ama kalp atışı için haftaya cuma gidicem
hoşgeldin sega getırdınHerkese merhaba evlatlarının melekleri Bende temmuz annesi oluyorum..
Cok sukur hemen hemen herkes gordu keseyı sıra kalb atısındaselam kızlar, ben de keseyi görüldü ama kalp atışı için haftaya cuma gidicem
Gıt. Bakalım satını yanlıs hatırlamıyorsun dımı usyın egormus olmayasınAllah Allah bana öyle dedi doktor bunu da beğenmedim allahım ya koskoca ilde düzgün doktor yok test yaptıracam dedi sağlık ocağına gönderdi orasıda biz değil gittiğin özelde yaptır dedi şok oldum şimdi üniversite hastanesine geldim endokrin doktorum tekrardan ilaçlarımı düzenleyecek onun eşide kadın doğumcu olmazsa ondan randevu alıcam artık
Bn daha beklemdeyim göremedimhoşgeldin sega getırdın
Cok sukur hemen hemen herkes gordu keseyı sıra kalb atısında