2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel yardımcı oluyor geceleri de eşin. Benimkini uyandırsam kucağında çocukla uyuyup kalıyor.
benimki dun gece cocuk uyumuyor diye bana kiziyor zaten baska odada yatiyor, gir iceri tak kulakligi muzik ac uyu dedim. İyi valla, cok iyi

aynen oyle. Daha da gelince hizmet beklerler, bebegin rahatini duzenini bozarlar. Bebekten sonra hicbir seye hickimseye tahammulum kalmadi. Kendi hayatimin bitmis olmasi, 24 saat gercek anlamda non stop bebek bakmak, ustune ben de bebek de esim de hastalik atlattik. Yani 0 sabir suan. Bir de aklimdan gecip canimin istedigi ve firsat olmadigindan yapamadigim yemekler var ki

Yarım saat uyku lanetinden kurtulamıyorum bir türlü. Ne yaparsam yapayım uyanıyor, sonra da esneyip esneyip ağlıyor. En fazla bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. Deli yorucu bir şey.
Al benimkinden de o kadar kv bendeydi çocuk yorulsun deyip durdu uyutturmadı daha beter oldu çocuk öyle zor uyuttum ki memeyi de bırakmıyor

Sabah uykusundan başladım canım. Uyandı 2 saat sonra yatırdım. İlk uyuması baya uzun sürdü tam pes etmek üzereydim uyudu. Sonra azaldı süreler. Ben kucağıma ilk gün 1 kere aldım sadece. Her ağladığında alınca beklentiye girip numaradan ağlıyormuş ki benim kızım bunu çok yapıyor :) çok ağladı diye ilk gün kucağıma aldım sakinleştirdim 5 dk sonra tekrar yatırdım. Ağlarken konuştum yüzünü saçını okşadım gögsünü okşadım uyumamız lazım annecim falan dedim elini tuttum mızırdanmaya başlayınca elimi çektim gözlerim kapalı oturdum yanında.
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlarsın bitki çayı çorba iç şifa olsun.
Dişten olabilir canım. Bide atakla birleştiyse ondan zor oluyordur inşallah düzelir.

Kızlar diş için jel kullanan var mı dün hemşire bişey yapmıyor kullanabilirsin falan dedi rahatlatır mı bi zarar verir mi acaba

Kızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.

benimki dun gece cocuk uyumuyor diye bana kiziyor zaten baska odada yatiyor, gir iceri tak kulakligi muzik ac uyu dedim. İyi valla, cok iyi
Ay paşaya bak sen. Tek yapmadım çocuğu deseydin. Hem farklı yerde yatıyorsun yardım etmiyorsun hem de uyumuyor diye laf ediyorsun, cık cık cık.

Yarım saat uyku lanetinden kurtulamıyorum bir türlü. Ne yaparsam yapayım uyanıyor, sonra da esneyip esneyip ağlıyor. En fazla bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. Deli yorucu bir şey.
Benimkiyle seninkinin uyku döngüsü 30 dk .Şükrediyorumvalla 15 dk da olabilirdi .Artik boyle kabullendim.
Off çok kötü ya, hiç uykusunu almadan nasıl yaşar insan
Annem geldiğinde cok umutlanmıştım. Banyo yapmak icin onlari bas basa biraktigimda bile cok aglamis.Bir gece uyutmayi denedi .Mumkun degil .Daha cok hircinlasti.Keske ilk zamanlarda oldugu gibi babasının kucağında pispisla uyusaydı. O zamanlar gaz sancisinda nöbetleşe bakıyorduk. Simdi cocuk durmuyor nasilsa diyebes
Benimkini sayamıyorum artık ben. Diyet bozuldu bozulalı yarım saat oldu mu uyanıyor. Diyet bozulalı yatağında yatmıyor da, hemen uyanıyor.
Ben her uyuttugumda yanina uzaniyorum artik .Degilse 5.dk kalkiyor .Gunduz de beraber yatiyoruz gece de .Herkes cocukla uyudugumu sanıyor. Uyumuyor ki .Ablam aramis mutfağı topluyordum gec dönüş yaptim .Uyuyordunuz demi diyor .He uyuyorduk. Kendisinin de uyku problemi var geceleri uyuyamiyor .Oldum olası benim uykularimi kiskaniyor .Pardon bir zamanki uykularimi

Ben hep en miniklerini alırdım havucun. Hem daha taze oluyorlar. O zaman rahat haşlanıyor. Ben buharda haşlıyordumç nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum. Sanki suda haşlayınca vitaminleri suda kalıyor gibi.
Bende ayni yöntemle yaptim. Kaç dakika pisti tam yumusamadi. Evet bizimki gart havuctu veya kart :)

Yuhhhh Allah sabir versin

Seftali atmıştım bir kere çözdürdüm ve yoğurda karıştırıp verdim. Mürdüm erik atmıştım ama ona daha başlamadım.
Bende şeftali ve erik atmistim ama geçen bi arkadaşım dondurulmuş meyve verme dedi kafam karıştı. Bugünde bal kabağı attim yarın çorba yapıp öğlen vericem.

Ne meraklılar bebekli kadına zahmet vermeye. Al çocuğunu emecek de uyuyacak de çekil odaya.

Anlattiklarini okuyorum neler yaşıyorsun yaa niye seni, çocuğunu hic düşünmüyorlar canim. Allah sabır versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…