2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5. Aydan sonra bebeği kesintisiz uyuyan kaldı mı allahaşkına bana dönemsel diyin, diş deyin, atak diyin ne bileyim bi şey diyin düzelecek deyin. 5. Aya girdiğinden beri böyle. Dün gece sadece 3 saat uyudum. Bugün memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı, boğazı acıyana kdr bağırıyor:KK43: off
bizi biliyorsun:deli:

Aynı şekilde düşünüyorum, ama özellikle burdaki gibi ilk çocuğu olan anneler yanlış anlarlar diye pek kurmuyorum bu cümleyi :) 3 yaşındaki oğlum öğlen kreşe gidiyor, bebekle başbaşa kalınca öyle huzur doluyor ki ev.
Ayy tahmin ederim :) Benimki kreşe de gitmiyor. Siz tahmin edin bizdeki şenliği :) Gece kalkmayan çocuk 3 kere uyanır oldu. Ufaklığı emziriyor muyum diye kontrol ediyor. Emzirmeye kalktığımda dua ediyorum diğeri uyanmasın diye. Uyanırsa ağlama krizi. Bırak onu emzirme:) Bu sefer diğer minik de başlıyor ağlamaya:) O zaman tadından yenmiyor işte. Çalıştığım için gün içerisinde sorun yok. Sağdığım sütü ısıtıp veriyorlar. Biberonla sütünü içtiğini görmeye alışkın. Ama bebeği memede görünce fena:) Huni takmak üzereyim. Az kaldı çok az :) Ama korkmayın 2. yi isteyen anneler... Eğer ekonomik durumunuz elveriyorsa, sağlığınızda bir sorun yoksa bence 2. şart :) Tek hunili ben kalmamalıyım :KK45:

Kızlar 5. Aydan sonra bebeği kesintisiz uyuyan kaldı mı allahaşkına bana dönemsel diyin, diş deyin, atak diyin ne bileyim bi şey diyin düzelecek deyin. 5. Aya girdiğinden beri böyle. Dün gece sadece 3 saat uyudum. Bugün memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı, boğazı acıyana kdr bağırıyor:KK43: off
Durumumuz tamamen aynı canım maalesef :(

Bu havuc gerçekten çok zor yumusuyormus. Kaç dakikadir kıvama getirmeye çalışıyorum. Daha katır kütür sert
Ben hep en miniklerini alırdım havucun. Hem daha taze oluyorlar. O zaman rahat haşlanıyor. Ben buharda haşlıyordumç nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum. Sanki suda haşlayınca vitaminleri suda kalıyor gibi.

Diş genetiğe bağlı. Anne baba erken çıkardıysa bebek de erken çıkarıyor. Benim kızım 4. Ayında çıkardı hala uykusu düzelmedi beş buçuk aylık olduk nerdeyse

Buna en güzel örnek benim:) 9 yıl tedavi gördüm çocuğum olsun diye:) 5. tüp bebeğimi kucağıma aldım 2015'te. Biz de hiiiç korunmayı bile düşünmedik. Çünkü 9 yıl zaten uğraşıp yapamamıştık:) kız kardeşim dalga geçiyordu artık :) siz bir yerde yanlış yapıyorsunuz diye. 2. bebeğimiz hiç beklemediğimiz bir anda bize sürpriz yaptı. Doğal yoldan hamile kalamıyacağıma o kadar inanmışım ki. Hamile olduğumu gördüğümde inanamadım. Allah büyük. Bana kaç tane doktor sen hamile kalamazsın dedi. Evlat edinmemi teklif edenler bile oldu. ama 39 yaşında 2. kez hem de doğal yoldan hamile kaldım. Bence bir kere doğum yapınca gerisi geliyor:) Umudunu kesme yani..

Vücut doğum yapınca hamile kalmayı öğreniyormuş canım .Allah bebeklerine hayırlı ömürler versin .Ve tüm annelerin kuzularına :)

Kızlar buzluğa meyve atanlar varmı kullandinizmi hiç bebislerinize?
Erik ve balkabagi atmistim .Daha kullanmamiza cok var .Gecen gun annem dolabi duzenlerken bunlar ne mevsiminde yedirirsin diyordu .
Benimki dun gece 6 kere kalkti .Bazen 8 e cikabiliyor .Bazen 3 kere kalkiyor ama sevinemiyorum zira 3.yu kalktiginda saat 3 ya da 4 oluyor ve bir daha uyumuyor.

Maalesef bende çok muzdaribim bu konudan 1haftadir uykular çok az sürekli mız mız kucaktan inmiyor cok memnuyetsiz ve çok youldum 3.cocugum ama ben resmen acemilestim gececek biliyorum ama nasıl geçecek tahammül edemez hale geldim Allah yokluklarini gostermesin İnşallah ne diyeyim

Erik ve balkabagi atmistim .Daha kullanmamiza cok var .Gecen gun annem dolabi duzenlerken bunlar ne mevsiminde yedirirsin diyordu .

Benimki dun gece 6 kere kalkti .Bazen 8 e cikabiliyor .Bazen 3 kere kalkiyor ama sevinemiyorum zira 3.yu kalktiginda saat 3 ya da 4 oluyor ve bir daha uyumuyor.

Off çok kötü ya, hiç uykusunu almadan nasıl yaşar insan :(

Maalesef bende çok muzdaribim bu konudan 1haftadir uykular çok az sürekli mız mız kucaktan inmiyor cok memnuyetsiz ve çok youldum 3.cocugum ama ben resmen acemilestim gececek biliyorum ama nasıl geçecek tahammül edemez hale geldim Allah yokluklarini gostermesin İnşallah ne diyeyim

Amin canım da böyle de biz yok olacağız. Kafam çatlıyor :(

Benimkini sayamıyorum artık ben. Diyet bozuldu bozulalı yarım saat oldu mu uyanıyor. Diyet bozulalı yatağında yatmıyor da, hemen uyanıyor.

Off çok kötü ya, hiç uykusunu almadan nasıl yaşar insan :KK43:
Bünye aşılıyor, huni ile dolanıyorum artık :D kendimle dalga geçmeye başladım iyice. Parça parça toplam 2 saat uyuyunca uyku tutmuyor :D eşim de demez mi çok uykusuzum yorgunum diye her akşam, huni sayısı artıyor o zaman. Her gece kesintisiz sabaha kadar uyuyor, en az 6 7 saat ama uykusuz olan o oluyor, mutsuz mutsuz dolanıyor. Bense artık hunilerden olsa gerek her şeye gülüyorum, sonra oturup ağlıyorum falan.

Bünye aşılıyor, huni ile dolanıyorum artık :KK70: kendimle dalga geçmeye başladım iyice. Parça parça toplam 2 saat uyuyunca uyku tutmuyor :KK70: eşim de demez mi çok uykusuzum yorgunum diye her akşam, huni sayısı artıyor o zaman. Her gece kesintisiz sabaha kadar uyuyor, en az 6 7 saat ama uykusuz olan o oluyor, mutsuz mutsuz dolanıyor. Bense artık hunilerden olsa gerek her şeye gülüyorum, sonra oturup ağlıyorum falan.
Beniö eşim de uyanıyor, ikimizde pertiz evin içinde, yemek yapıp yiyemedik daha

Gece konusmak hepimizin bebeğinde var sanırım. bizimde 4 gündür durum öyle. Gece uyanıp bıdır bıdır konusuyor birde cevap gelmeyince sinirleniyor sonra yüksek sesle bağırıyor yine cevap gelmezse ağlıyor.artık geceleri 1.5 saatte bir uyanır olduk alıp emziriyorum uyuyor 1.5 saat sonra tekrar konusarak uyanmış oluyor. hiç öyle yapmazdı kurduğum tüm saatlerde alarm çalmadan uyanmış oluyoruz artık dün gece saat kurmadım nasılsa uyanıyor diye. dün kontrolümüz vardı doktor damakları şişmiş heran diş patlayabilir dedi. atak haftasından mı dişten mi böyle oldu bilmiyorum.

Neredeyse 4.5 aylik oldugundan beri daha birr uykusuzum benmkide gece uyanp kendi kendine konusmaya basladi bide bastan beridir ayaklarini yataga vuruyo uyanikken daha cok yapio helede güclendiki iyi ses cikario park yatakta ust katta oldugu icin altida bos olunca ayri bi ses cikiyo benm kizimda vurup duruo. Dun gece biraz atesi vardi sanrm yani koltuk altindan olctum 37.3du her emdikten sonra agladi agladi uyandii. Uykusuz günler azalmio artiyo resmen. Helede gecen bi yerde kadinin biri bebegim 10 aylik geceleri uyumuyo uyanio surekli vs die bizlerin bashsettigi durumlari yazms. Biride ona benmki 20 aylik bizde o durumdayz yazmsya okuyunca iyice enerjm sıfırlandi:(

@Kizilcik123 2.çocuk düşünmek benim için şu an çok zor valla. Daha normal hayata adapte olamadım :) herkesin bir lafı var aman yap da beraber büyüsünler :) arkadaş çiçek mi bu pat diye büyüyecek.. kimse ne çekiyorsun yemeğin var mı uykusuz musun demez hadi 2.yi yap derler bana da diyorlar şimdiden.. valla ciddi ciddi bu isteğin varsa tebrik ediyorum seni. Ama kızların sa dediği gibi biraz geçmiş mesajlarını oku istersen :)

Back