- Konu Sahibi ayprensesii
- #75.161
Ne güzel yardımcı oluyor geceleri de eşin. Benimkini uyandırsam kucağında çocukla uyuyup kalıyor.Beniö eşim de uyanıyor, ikimizde pertiz evin içinde, yemek yapıp yiyemedik daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yardımcı oluyor geceleri de eşin. Benimkini uyandırsam kucağında çocukla uyuyup kalıyor.Beniö eşim de uyanıyor, ikimizde pertiz evin içinde, yemek yapıp yiyemedik daha
benimki dun gece cocuk uyumuyor diye bana kiziyorNe güzel yardımcı oluyor geceleri de eşin. Benimkini uyandırsam kucağında çocukla uyuyup kalıyor.
aynen oyle. Daha da gelince hizmet beklerler, bebegin rahatini duzenini bozarlar. Bebekten sonra hicbir seye hickimseye tahammulum kalmadi. Kendi hayatimin bitmis olmasi, 24 saat gercek anlamda non stop bebek bakmak, ustune ben de bebek de esim de hastalik atlattik. Yani 0 sabir suan. Bir de aklimdan gecip canimin istedigi ve firsat olmadigindan yapamadigim yemekler var ki@Kizilcik123 2.çocuk düşünmek benim için şu an çok zor valla. Daha normal hayata adapte olamadım :) herkesin bir lafı var aman yap da beraber büyüsünler :) arkadaş çiçek mi bu pat diye büyüyecek.. kimse ne çekiyorsun yemeğin var mı uykusuz musun demez hadi 2.yi yap derler bana da diyorlar şimdiden.. valla ciddi ciddi bu isteğin varsa tebrik ediyorum seni. Ama kızların sa dediği gibi biraz geçmiş mesajlarını oku istersen :)
Al benimkinden de o kadarYarım saat uyku lanetinden kurtulamıyorum bir türlü. Ne yaparsam yapayım uyanıyor, sonra da esneyip esneyip ağlıyor. En fazla bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. Deli yorucu bir şey.
Seftali atmıştım bir kere çözdürdüm ve yoğurda karıştırıp verdim. Mürdüm erik atmıştım ama ona daha başlamadım.Kızlar buzluğa meyve atanlar varmı kullandinizmi hiç bebislerinize?
Sabah uykusundan başladım canım. Uyandı 2 saat sonra yatırdım. İlk uyuması baya uzun sürdü tam pes etmek üzereydim uyudu. Sonra azaldı süreler. Ben kucağıma ilk gün 1 kere aldım sadece. Her ağladığında alınca beklentiye girip numaradan ağlıyormuş ki benim kızım bunu çok yapıyor :) çok ağladı diye ilk gün kucağıma aldım sakinleştirdim 5 dk sonra tekrar yatırdım. Ağlarken konuştum yüzünü saçını okşadım gögsünü okşadım uyumamız lazım annecim falan dedim elini tuttum mızırdanmaya başlayınca elimi çektim gözlerim kapalı oturdum yanında.Anladım canım. Ben de ninni açıyorum ya da yağmur sesi ile şş pat yapıyorum. Ama artık onu bırakmam gerek kendi kendine uyusun istiyorum ben de. Bu gün deneyeyim dedim aşırı uykusu geldi emerken uyudu az önce. Omzuma aldım pat pat yaptım hala uyuyor başka zaman olsa uyanırdı hemen :) tam cesaret etmiştim ki eğitime başlayamadan uyudu bizimki maalesef :)
İlk gece uykusu mu gündüz uykusuna mı başladın canım gece tahammülüm daha az oluyor benim..ilk gündüz uykusu olabilir diye düşünüyorum.
Ağladıkça kucağına aldın geri koydun mu yatağa peki? Çok temas etmeyin diyorlar ama ağlayınca napcaz..
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlarsın bitki çayı çorba iç şifa olsun.Ay kızlar dün geceden beriçok fena gribim. Kekik limon çorba herşeyi yaptım ama hiç halim yok. Kulaklarım bileklerim başım heryerim ağrıyor. Oğluş da hep kucak istiyor zaten burun akıntısı vardı biraz düzelmişti 2 gündür. İnş bulaşmaz ona da. Annemlerdeyken hasta olmadım gelir gelmez yalnızken hasta oldum iyi mi? İkinciyi düşünen arkadaşlar var anladığım kadarıyla ben i bile demiyorum hiç. Bittim bitti. Bedenen ruhen psikolojik olarak. O kadar yırgunum ki. 95 kilo olmuşum kendimi tanıyamıyorum
Dişten olabilir canım. Bide atakla birleştiyse ondan zor oluyordur inşallah düzelir.Kızlar 5. Aydan sonra bebeği kesintisiz uyuyan kaldı mı allahaşkına bana dönemsel diyin, diş deyin, atak diyin ne bileyim bi şey diyin düzelecek deyin. 5. Aya girdiğinden beri böyle. Dün gece sadece 3 saat uyudum. Bugün memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı, boğazı acıyana kdr bağırıyoroff
Ay paşaya bak sen. Tek yapmadım çocuğu deseydin. Hem farklı yerde yatıyorsun yardım etmiyorsun hem de uyumuyor diye laf ediyorsun, cık cık cık.benimki dun gece cocuk uyumuyor diye bana kiziyorzaten baska odada yatiyor, gir iceri tak kulakligi muzik ac uyu dedim. İyi valla, cok iyi
![]()
Memede tutuyorum yine uyanıyor, uyanacak gibi olunca alıp zıp zıp yapıyorum yine uyanıyor. Ondan sonra da mız mızAl benimkinden de o kadarkv bendeydi çocuk yorulsun deyip durdu uyutturmadı daha beter oldu çocuk öyle zor uyuttum ki memeyi de bırakmıyor
Benimkiyle seninkinin uyku döngüsü 30 dk .Şükrediyorumvalla 15 dk da olabilirdi .Artik boyle kabullendim.Yarım saat uyku lanetinden kurtulamıyorum bir türlü. Ne yaparsam yapayım uyanıyor, sonra da esneyip esneyip ağlıyor. En fazla bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. Deli yorucu bir şey.
Annem geldiğinde cok umutlanmıştım. Banyo yapmak icin onlari bas basa biraktigimda bile cok aglamis.Bir gece uyutmayi denedi .Mumkun degil .Daha cok hircinlasti.Keske ilk zamanlarda oldugu gibi babasının kucağında pispisla uyusaydı. O zamanlar gaz sancisinda nöbetleşe bakıyorduk. Simdi cocuk durmuyor nasilsa diyebesOff çok kötü ya, hiç uykusunu almadan nasıl yaşar insan![]()
Ben her uyuttugumda yanina uzaniyorum artik .Degilse 5.dk kalkiyor .Gunduz de beraber yatiyoruz gece de .Herkes cocukla uyudugumu sanıyor. Uyumuyor ki .Ablam aramis mutfağı topluyordum gec dönüş yaptim .Uyuyordunuz demi diyor .He uyuyorduk. Kendisinin de uyku problemi var geceleri uyuyamiyor .Oldum olası benim uykularimi kiskaniyor .Pardon bir zamanki uykularimiBenimkini sayamıyorum artık ben. Diyet bozuldu bozulalı yarım saat oldu mu uyanıyor. Diyet bozulalı yatağında yatmıyor da, hemen uyanıyor.
Bende ayni yöntemle yaptim. Kaç dakika pisti tam yumusamadi. Evet bizimki gart havuctu veya kart :)Ben hep en miniklerini alırdım havucun. Hem daha taze oluyorlar. O zaman rahat haşlanıyor. Ben buharda haşlıyordumç nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum. Sanki suda haşlayınca vitaminleri suda kalıyor gibi.
Hemen kabarmaz canım. Zaten kabardıktan kısa süre sonra çıkıyor. Kabarmadan huysuzluğu başlıyor .Diş kabarmadı da, kabarsa bir nedeni var diyeceğim
Yuhhhh Allah sabir versinKızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.
Bende şeftali ve erik atmistim ama geçen bi arkadaşım dondurulmuş meyve verme dedi kafam karıştı. Bugünde bal kabağı attim yarın çorba yapıp öğlen vericem.Seftali atmıştım bir kere çözdürdüm ve yoğurda karıştırıp verdim. Mürdüm erik atmıştım ama ona daha başlamadım.
Aslında normali o ama ne bileyim bugünde bal kabağı attim buzluğa onları çorba yapıp yada püre yapıp vericem.fatma_sibel canım buzluktan verilmesi önerilmiyor bebeklere. Mevsiminde taze vermek lazım
Hemen kabarmaz canım. Zaten kabardıktan kısa süre sonra çıkıyor. Kabarmadan huysuzluğu başlıyor .
Kızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.
Anlattiklarini okuyorum neler yaşıyorsun yaa niye seni, çocuğunu hic düşünmüyorlar canim. Allah sabır versinnnnKızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.