2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım. Ben de ninni açıyorum ya da yağmur sesi ile şş pat yapıyorum. Ama artık onu bırakmam gerek kendi kendine uyusun istiyorum ben de. Bu gün deneyeyim dedim aşırı uykusu geldi emerken uyudu az önce. Omzuma aldım pat pat yaptım hala uyuyor başka zaman olsa uyanırdı hemen :) tam cesaret etmiştim ki eğitime başlayamadan uyudu bizimki maalesef :)
İlk gece uykusu mu gündüz uykusuna mı başladın canım gece tahammülüm daha az oluyor benim..ilk gündüz uykusu olabilir diye düşünüyorum.
Ağladıkça kucağına aldın geri koydun mu yatağa peki? Çok temas etmeyin diyorlar ama ağlayınca napcaz..

%100 katiliyorum canim sana

Bizim "bey" de gitmis cicibebe almis. Bir de en buyugunden sanki iyilik yapiyor çocuk yesin diyor baktim içine seker de var tuz da var. Git bunu iade et dedim. Kafasina gore is yapmayi pek sever zaten. Size de iyilik yaramıyor diyor
Aa iade etmeyin .Ben sütlü tatlilarda kullaniyorum cok guzel oluyor .Hatta dun kocaman paket aldik .Ay dur iyi ki aklima getirdin .Kutuyu ortaliktan kaldirayim .Yarin kv kisisi görür torunum da cicibebe mi yermis diye sevinir

Gece konusmak hepimizin bebeğinde var sanırım. bizimde 4 gündür durum öyle. Gece uyanıp bıdır bıdır konusuyor birde cevap gelmeyince sinirleniyor sonra yüksek sesle bağırıyor yine cevap gelmezse ağlıyor.artık geceleri 1.5 saatte bir uyanır olduk alıp emziriyorum uyuyor 1.5 saat sonra tekrar konusarak uyanmış oluyor. hiç öyle yapmazdı kurduğum tüm saatlerde alarm çalmadan uyanmış oluyoruz artık dün gece saat kurmadım nasılsa uyanıyor diye. dün kontrolümüz vardı doktor damakları şişmiş heran diş patlayabilir dedi. atak haftasından mı dişten mi böyle oldu bilmiyorum.

Canım b
Himmm valla bilmiyorum ki tatli falan yapacak da ne vaktim ne de mecalim var :) ama güzel oneri
canım bebeğe vermeyin siz yiyin süt ve çayla baya gideri oluyor

Ay kızlar dün geceden beriçok fena gribim. Kekik limon çorba herşeyi yaptım ama hiç halim yok. Kulaklarım bileklerim başım heryerim ağrıyor. Oğluş da hep kucak istiyor zaten burun akıntısı vardı biraz düzelmişti 2 gündür. İnş bulaşmaz ona da. Annemlerdeyken hasta olmadım gelir gelmez yalnızken hasta oldum iyi mi? İkinciyi düşünen arkadaşlar var anladığım kadarıyla ben i bile demiyorum hiç. Bittim bitti. Bedenen ruhen psikolojik olarak. O kadar yırgunum ki. 95 kilo olmuşum kendimi tanıyamıyorum

Aynen öyle aşırı bencil bir insan kendisi. Benim eşimin tarafı bu uyku konusunda bana yükleniyorlar çocğu öyle alıştırıyormuşum diye ama Benimle alakası yok çocuk ufacık sese UYANIYOR ben de dikkat etmek zorundayım yoksa uykusunu alamayınca daha kötü oluyor ne oynuyor ne duruyor sürekli mızmızlanıyor ama anlatamıyorum. Benim kayınpeder bir bir kere yeter uyuduğu diye bağırıp aldı çocuğu çocuk o kadar korktu ki çığlık çığlığa ağlamaya başladı tamam uyu uyu deyip al uyut bunu dedi ve bana uzattı çok sinir oldum. Bir de büyük dede onlarla yaşıyor çok yaşlı kalkamıyor yataktan uyuyor diyoruz getirin diye tutturuyor ve eşim götürüyor Valla bıktım bunlardan. Eşimin teyzesi Bugün gelmek istedi bebek görmeye. Kabul ettik kv bana sormadan dayıları dayı çocuklarını (hepsi evli) herkesi çağırmış. Kafayı yiyecektim. Dedim anne gel ben yemek de temizlik de yapamıyorum. Şimdi geldi yemeği yaptı evi silecek. Oturdum emzirdim memede uyuttum kalkmıyorum yerimden. Elini veren kolunu kaptırıyor bunlara tövbe tövbe ya

@Kizilcik123 aynen tatlım, eşinin istemesine bakma o bakmayacak sen bakacaksın. Temmuz ağustos aykarı mesajlarına bi geri dön bak istersen :)

Eskiden ikisi bir arada çıkar görüşü vardı ama bence biz, bir bebeği çıkarılması gereken bir proje değil de düzgün yetiştirilmesi gereken bir birey olarak görmesi gereken nesil olmalıyız. O yüzden bana çok uzak şu anda ikinci bebek..

Aynı şekilde düşünüyorum, ama özellikle burdaki gibi ilk çocuğu olan anneler yanlış anlarlar diye pek kurmuyorum bu cümleyi :) 3 yaşındaki oğlum öğlen kreşe gidiyor, bebekle başbaşa kalınca öyle huzur doluyor ki ev.

Eğer ilki zor olduysa, ikinciyi istediğin zaman yine zorluklar yaşayacağını düşünüyorsan ve en önemlisi de istiyorsan bence de korunma. Evet çok kolay olmayacak iki küçük çocuk ama bebek isteyip de sahip olamamak daha çok yoruyor insanı her bakımdan.
Ben 1 sene uğraştım tam akışına bırakırken dış gebelik yaşadığımı öğrendim, hayati risk oluşmuş, acil ameliyat oldu ve sol tüpüm de alındı. Artık şansım iyice azaldı derken oğlum oldu. 1,5 sene adet olmadım, olduğum gün itibariyle de hiç korunmadım, 6 ay sonra hamile kaldım. Şu an araları 3 yaş, yorucu yanları tabi ki var ama çok şükür varlar.

Kızlar 5. Aydan sonra bebeği kesintisiz uyuyan kaldı mı allahaşkına bana dönemsel diyin, diş deyin, atak diyin ne bileyim bi şey diyin düzelecek deyin. 5. Aya girdiğinden beri böyle. Dün gece sadece 3 saat uyudum. Bugün memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı, boğazı acıyana kdr bağırıyor off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…