2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sidefer canım. Mısır nişastalı şekerli bişey bunu da çok sevemedim sukroz(şeker) lesitin bilmem ne bunda da var bir çok koruyucu madde. Bence anneleri fena etkiliyorlar ama haberimiz yok gibi geliyor. Biri kırmızı bir ilaç vegaferon denilen demir takviyesi paraben var, eğer bişi olmuyorsa doktorlar neden güven vermiyor o takviyeye peki diye sorasım geliyor, hemen 65 TL değerindeki sidefere yönlendiriyor. Yani parasız bu mal, para vereceksen de al aynısının laciverti gibi bişi. Sidefer kullanıyorum ama benim aklıma yatmadı ikisi de.

Muz ile alakalı değildir cnm o muhtemelen ogluna demir ilacı dokundu, vegaferon sağlık ocaklari veriyor ki ben kullanmadım. Bi kaç gün verme cnm demir ilacı düzelir ins. Üzüldüm oğluna.

canım doktorun söyledi mi bilmiyorum... Atopiklerin kardeş hastalıklarından biri de besin alerjisi imiş. Yani ne yedirdiysen belki ona reaksiyon gösterdi.
Eskiden beri vardı sadece alevlendi. Yeni çıkmadı yani pek onemsemiyodum. O gün banyo yaptırdım ilk defa bebe yağı sürdüm misafirliğe gittik ve orasi çok sıcaktı terledi. O yüzden alevlendi sanirim

Ek gıdadan önce de vardı ama kuruluk şeklindeydi onemsemiyodum o yüzden. Sidefer kullandım canım ama bayadir vermiyorum. Bebe yağı ve o gün çok terledi ondan olabilir. Bı de deterjandan supheleniyorum

Sütten kesince kesintisiz uykular başlarmış ya, 2 yaşından sonra uyuyacağım saat belli olacak mı ki ya? Herkes gibi ben de uyuyacağım artık diyebilecek miyim acaba? Ben 10 saat uyumasam uykumu alamazdım, şimdi 2 saat uyursam bir daha uyuyamıyor ki o 2 saat de kesintisiz değil, yarım saat, 15 dk şeklinde hep. Uyumak istiyorum, hiçbir şey düşünmeden sadece uyumak. Öğlene kadar, sıcacık yatakta.

bendeeeee bendeee

Sidefer kullanıyoruz biz, bir sıkıntı olmadı

Kızlar ya nette aratinca burası çıktı. Benim Kızım 6 aylık ve onunda karnında kuru kuru gibi sivilce gibi döküntüler çıktı. Lor peyniri verdim ondan sonra arttı sanki kestim ama hala geçmedi. Yarın resmini atarim. Ek gıdami egzamami bilemedim. Geçmezse doktora gidip bilgi veririm sizede.

Duzelir insallah canim. 4-6 ay arasi baslanabilirmis ama icerigi temiz olani toz formunda oldugu icin pureye katmak açisindan hemen baslatmadi bizimki. Bugun eczaneye kullandigim d vitaminini soruyorum, dvit var diyor. Annem onu saglik ocagi zaten istemeyene bile veriyor onu istesem sana mi gelirim =))) aslinda her seyin içerigi temiz olmali. Bir sey alirken gobegimiz catliyor paraben mi var bilmem ne mi içerir diye...

Bana bir akraba verdi ikea ben minderini alacağım bir tanede farklı model marka alayım diyorum dönüşümlü ikisini sırayla oturturum. Ikea bence minderi alınırsa iş görür.

Atak maalesef resmi olarak basladi. Gece konuşarak uyanıyor sıpam. 2 saat boyunca konusup gülüyor didididi diyor tukuruyor yüzümü okşuyor yalıyor. Sonra uyutuyorum zorla. Bugün de babasına küstü resmen. Onu yalnız bırakıp tuvalete gitmiş sabah. Yüzüne bakmıyor o opunce ağlamaya basliyor

Ek gıdadan önce de vardı ama kuruluk şeklindeydi onemsemiyodum o yüzden. Sidefer kullandım canım ama bayadir vermiyorum. Bebe yağı ve o gün çok terledi ondan olabilir. Bı de deterjandan supheleniyorum

Ben de deterjanı değiştireyim diyorum. Ne kullanacaksın sen canım? Ben uni baby kullanıyordum granüllü olanlardan mı alsam diyorum. Mühendisoğlu nun deterjan incelemesi vardı.

Ben de deterjanı değiştireyim diyorum. Ne kullanacaksın sen canım? Ben uni baby kullanıyordum granüllü olanlardan mı alsam diyorum. Mühendisoğlu nun deterjan incelemesi vardı.
Ben de oradan bakarak dalan almıştım granül. Sanki onu kullandıktan sonra daha çok arttı gibime geliyor. Minoris sipariş ettim şimdi hipoalerjenik sıvı deterjan

Kizlar simdi muhendisoglunu inceledim evolviada glikoz surubu varmis cok uzuldum similac ve hipp oneriyor kullanan var mi ?

En azından gülüyor bizim ataklar bol çığlıklı galiba, babasına başka odada yatması için izin vermedim. Uyandıkça salla dedim tabi yine ikimiz aynı anda uyandık saymış gece 12 den sabah 5 e kadar 28 kere çığlık atıp uyandı. En son yanıma alıp emzirip uyuyayım dedim 7.30 ta kalktı. Kızın üzerinde uyku tulumu var. Üzerine kapanır diye battaniyede örtemiyorum korkudan donmuşum gece. İnsan işi değil benim kız gerçekten. Babasıda isyanda saat başı bile degil 20 dk da bir ağlayan bebekmi olur diyor

Gunaydin Yine bir gun babalara pazar tatili
Kac saattir agliyor benimki .Meger kakasini yapamamis .Hep demirden oluyor bunlar .Esim bir pazarım vardi yaa diye söylenmeye başladı. Kalkti gidiyor .Giderken de hadi iyi uykular size diyor. Hı uyuyoruz ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…