2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 8-9 saat uyuyan oğlum nerde? 2-3 saatte bir uyanan bebeğe dönüştü :KK43:

Atakta değil, hastalıkta. Resmen huy değişti 5 aydan sonra yaa :KK43:(((((
Cnm rssmen huylari degisiyor, benimkide 9 10 saat uyurdu 1 aydır ne mümkün. Hatta şu son 1 haftadır sadece 6 saat uyuyor akşam 9da yatan çocuk uyuma saatini 12 yada 1 e aldı sabah 6 da gozler açılıyor.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim kızım gece parça parça ağlama krizleri eşliğinde 4 saat uyudu. Gece uykusu denilirse işte, kocam olacak yatak odasında yattı ve deliksiz uyuyarak 10.30 ta kaldırdım diye söylendi. Uykusunu alamamış! Gitmeden evde temizlik yapalım diyordum bildiğin evi halt götürüyor. Ben balkona sofrabezi silkeleyince arkasından süpürür silerdim. Silkelediği kırıntılar çürümüş artık balkonda ceset yakmışız gibi kokuyor. 3 haftadır yok gözüm yok belim yok başım diye diye eline süpürge aldıramadım. Kanguruya takıp yapabildiğim temizlikle duruyor ev artık ne kadar temiz olursa. Bu hafta kız iyice coştu hiç yapamadım. Eşyalarımı toplamam gerek kızın eşyaları vs. Bugün anneme bırak gel dedim hastaneye gidip sonuç alacağım dedi gitti ve sonuç falan almadan aksam geldi. Dışarı çıkınca ne yapacağını unutmuş. Birde beyimizin gömleklerini düşünüp yıkadım astım yarında ütülersin diyor utanmadan. Çok fena doluyum zaten uykusuz ise gidecek olmak sinirimi bozuyor. Kızı bırakma konusunu hiç açmıyorum bile. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dibi görmemiştim.
Canım eşine söylenip kızıp yine içine atıp o işleri yapmıyorsundur inşallah. Alışmış kudurmuştan beterdir derler, seninki de bir şekilde sana yaslanmış. Kendine ( gerçekten kendine ) odaklan, keyif alacak iki dakika yaratsan kardır senin için . Misal , Bırak çamaşırını o yıkasın, sen o sırada balkona çık birkaç dk derin nefes al o bile kar.

Forse Forse atopik dermatit için doktor ne önermişti size? birkaç kişi sohbet ediyordunuz okumuştum hatta ama bulamadım şimdi :KK43:
Bizim var o sorun. Mustela emollient Balm önerdi nemlendirme için. Ve sık duş deniyor. Bunlarla geçmezse dermatolog görüp kortizonlu krem veriyormuş genelde. Bir de yünlü, tüylü giysiler battaniyeler sorun yaratabiliyor. Diğer arkadaşlardan biri bioderma yazmıştı sanırım , istersen bir de öyle ara

üzerini örtmeyince uyanıyo canım muhtemelen üşüdüğü için. kolları omuzlarına doğru çok soğuk oluyor. bizim derece mi yanlış bilmiyorum
Bizim de 22-23 derece ve senin gibi giydiriyorum. Uzun kollu atlet /Body + ince pamuklu tulum + uyku tulumu niyetine giyilebilir battaniye ki örme birşey bu içi pamuk dışı yünlü iplikten. Ankara Eskişehir gibi nemsiz yerlerde bu sıcaklık dereceleri nemli memleket kadar sıcak hissettirip terletmeyebilir , bizimki iyi gibi geliyor bana. Bebeği kendinden bir kat fazla giydir diyorlar ya, bu şekilde oluyor bizde o

Canım eşine söylenip kızıp yine içine atıp o işleri yapmıyorsundur inşallah. Alışmış kudurmuştan beterdir derler, seninki de bir şekilde sana yaslanmış. Kendine ( gerçekten kendine ) odaklan, keyif alacak iki dakika yaratsan kardır senin için . Misal , Bırak çamaşırını o yıkasın, sen o sırada balkona çık birkaç dk derin nefes al o bile kar.
Ev temizliğini bıraktım ister temizler ister pislik götürür. Bugün taşınıyorum annemlere zaten istediğini yapsın artık

Bu hangi websitesi canım?
Bu harika haftalar diye bir uygulama canım. Tele indirdim okuyorum arada.
Bizim var o sorun. Mustela emollient Balm önerdi nemlendirme için. Ve sık duş deniyor. Bunlarla geçmezse dermatolog görüp kortizonlu krem veriyormuş genelde. Bir de yünlü, tüylü giysiler battaniyeler sorun yaratabiliyor. Diğer arkadaşlardan biri bioderma yazmıştı sanırım , istersen bir de öyle ara
Eskişehir'in suyu da aşırı kireçli ondan bile oluyor olabilir dedi Dr. Bakalım inşallah mustela çözüm olur. Kortizonlu krem yazdı bize de ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım şuan geçti kizarikliklar

C cigdemmm26 bizimkinin fotosu canım. Çok belli olmuyor ama kizariklar geçti. Kuruluk alanları kalmış sadece. Boynundan kasiklara kadar kipkirmiziydi

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-09-11-59-28.png
    Screenshot_2018-12-09-11-59-28.png
    674 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2018-12-09-11-59-17.png
    Screenshot_2018-12-09-11-59-17.png
    635,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar ya nette aratinca burası çıktı. Benim Kızım 6 aylık ve onunda karnında kuru kuru gibi sivilce gibi döküntüler çıktı. Lor peyniri verdim ondan sonra arttı sanki kestim ama hala geçmedi. Yarın resmini atarim. Ek gıdami egzamami bilemedim. Geçmezse doktora gidip bilgi veririm sizede.
Atak maalesef resmi olarak basladi. Gece konuşarak uyanıyor sıpam. 2 saat boyunca konusup gülüyor didididi diyor tukuruyor yüzümü okşuyor yalıyor. Sonra uyutuyorum zorla. Bugün de babasına küstü resmen. Onu yalnız bırakıp tuvalete gitmiş sabah. Yüzüne bakmıyor o opunce ağlamaya basliyor
Bitmiyor atağıydı, aşısıydı. Bir bitmediler ya. Bizimki de yanından ayrılınca ağlıyor, sesleniyorum geliyorum tamam falan diye ama görene kadar mızır mızır. Altını değiştirince elimi yıkayıp gelene kadar dursa neyse. Ay eskiden oyuncaklarla oynayıp duran çocuk şimdi durmuyor ya. İlla yanında olacağız.

Sütten kesince kesintisiz uykular başlarmış ya, 2 yaşından sonra uyuyacağım saat belli olacak mı ki ya? Herkes gibi ben de uyuyacağım artık diyebilecek miyim acaba? Ben 10 saat uyumasam uykumu alamazdım, şimdi 2 saat uyursam bir daha uyuyamıyor ki o 2 saat de kesintisiz değil, yarım saat, 15 dk şeklinde hep. Uyumak istiyorum, hiçbir şey düşünmeden sadece uyumak. Öğlene kadar, sıcacık yatakta.
Yengem yeğenimi 2 yasina kadar emzirdi. Sonra memeyi birakti. Yegenim Simdi 4 yaşında ama geceleri hala süt iceyım diye kalkiyormus canim. Yani karnim acıktı deyip biberonla sut istiyormus. Hatta gece vakti puaca istedigi bile oluyormus :KK70: yengemin hala uykusu bölünüyor yani.

Yengem yeğenimi 2 yasina kadar emzirdi. Sonra memeyi birakti. Yegenim Simdi 4 yaşında ama geceleri hala süt iceyım diye kalkiyormus canim. Yani karnim acıktı deyip biberonla sut istiyormus. Hatta gece vakti puaca istedigi bile oluyormus :KK70: yengemin hala uykusu bölünüyor yani.
Oturup ağlasam mı gelecek yıllar için de topluca. Gerçi tuvalete kaldırmak için bile olsa gece kalkmak gerekecek, annem hep gece kalkıp sizi tuvalete kaldırırdım, öyle alıştınız yoksa altınıza yapardınız diyor. Ergen olana kadar böyle gidecek sanırım. Ergen olunca da bu kadar yaptığımız şey görülmez, öptürmez bile sıpa havası bozuluyor diye.

Kizlar simdi muhendisoglunu inceledim evolviada glikoz surubu varmis cok uzuldum :KK43: similac ve hipp oneriyor kullanan var mi ?
hipp kullanıyoruz doğduğundan beri, tadını seviyor. Ben de tattım şekeri çok çok az. Kokusu da var ama içiyor benim oğlum.

Bu harika haftalar diye bir uygulama canım. Tele indirdim okuyorum arada.

Eskişehir'in suyu da aşırı kireçli ondan bile oluyor olabilir dedi Dr. Bakalım inşallah mustela çözüm olur. Kortizonlu krem yazdı bize de ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım şuan geçti kizarikliklar
Ben kortizona mümkün olduğunca uzak duracağım. Mustela emollient Balm bize şimdilik iyi geldi ama tamamen geçmedi

Kızlar oğlumun elleri 5-6 gündür kulaklarında .giderek de artıyor çekmesi . Diş veya orta kulak iltihabı olabilir diyor nette . Doktor kontrolüne daha çok var , size danışayım dedim. Yaşayan , duyan, gören var mı?

Back