2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun elleri 5-6 gündür kulaklarında .giderek de artıyor çekmesi . Diş veya orta kulak iltihabı olabilir diyor nette . Doktor kontrolüne daha çok var , size danışayım dedim. Yaşayan , duyan, gören var mı?
Bizimki gecen haftaya kadar kulagini kesfetmemisti .Aynada oyun oynatırken kulagi da varmis diye kendi elini götürdüm. O gündür kulaklarini cekiyor .Hatta olmayan saclarini cekiyor .:olamaz:
Bildiğin tirnakliyor .Kafasının ici hep cizik

Bizimki gecen haftaya kadar kulagini kesfetmemisti .Aynada oyun oynatırken kulagi da varmis diye kendi elini götürdüm. O gündür kulaklarini cekiyor .Hatta olmayan saclarini cekiyor .:olamaz:
Bildiğin tirnakliyor .Kafasının ici hep cizik
Alemsin ya :D
Keşifse iyi bari. İltihabı falan olmasın da aman

Sütten kesince kesintisiz uykular başlarmış ya, 2 yaşından sonra uyuyacağım saat belli olacak mı ki ya? Herkes gibi ben de uyuyacağım artık diyebilecek miyim acaba? Ben 10 saat uyumasam uykumu alamazdım, şimdi 2 saat uyursam bir daha uyuyamıyor ki o 2 saat de kesintisiz değil, yarım saat, 15 dk şeklinde hep. Uyumak istiyorum, hiçbir şey düşünmeden sadece uyumak. Öğlene kadar, sıcacık yatakta.

Selamm :) Evet 2 yaşından sonra sabaha kadar uyuyabilme şansın var ama öğlene kadar değil :) en fazla 9 a kadar :) Bir de ikinciyi yaparsan arada :) bir 2 sene uykusuzluğa daha merhaba de :) ben o durumdayım mesela.. Diğerini emzirirken bir de abi uyanıp yanımıza geliyor :) İşte o an dünya bayram oluyor :) Allah yokluklarını göstermesin. Dünyanın en güzel şeyi çocuklar.

Ewet bir pazar günü çılgınlığı ile 3 çocukla parka ciktim şimdilik iyiyiz umarım burnumdan gelmeden ewe dönebiliriz
En azindan hazırlanıp çıkabilmişsin. Esime bugun ne yapsak acaba diyorum hadi annemlere gidelim diyor .Ayyy cok guzel bir pazar etkinligi...

Ewet bir pazar günü çılgınlığı ile 3 çocukla parka ciktim şimdilik iyiyiz umarım burnumdan gelmeden ewe dönebiliriz

Hava güzel galiba :) iyi keyifler .. Burda hava buzzz birde yapışlı ... Bize pencereden bakmak düşüyor ..

En azindan hazırlanıp çıkabilmişsin. Esime bugun ne yapsak acaba diyorum hadi annemlere gidelim diyor .Ayyy cok guzel bir pazar etkinligi...
Diğer iki Abi park deyince sevimdirik oldu onlar bebisi tuttu önce ben giyindim sonra ufaklığı giydirip evin 500 m ilerisindeki parka gitmeyi başardık güneş vardı çok güzel 1 saat duupd geldim iyi oldu.
Bu adamlarda ki anne çılgınlığı beni benden alıyor aynı binada hergun anasını gormeden eve girmez pazar kahvaltısında da illa orda olacagiz yok kahvalti hazirolsa gitsem amenna onu da çıkıp ben hazirliyorum ...
Bu gün dedim zaten hazırlıyorum yorgunim evimizde hazırlayayım Allah'tan itiraz etmedi nasıl acindirarak dediysem artik

Uyutmaya çalıştığım kadar uyumuyor bu çocuk. Zamanında ebeler 2 saatte bir kaldırıp emzir demisti. Uyuyan çocuk uyandirilmaz diyorlardi. Ondan mi acaba uyumuyor bu çocuklar :/ 2 saatte kaldirip emzirmedigi, kendi haline bıraktığı halde uyumayan cocuk var mı acaba? Tükürük yapıp duruyor. Emzirmeye çalışıyorum. Ayagini getirip ağzıma sokuyor. Bir seyler yapıyor uykusuzluktan ölüyorum :(

Uyutmaya çalıştığım kadar uyumuyor bu çocuk. Zamanında ebeler 2 saatte bir kaldırıp emzir demisti. Uyuyan çocuk uyandirilmaz diyorlardi. Ondan mi acaba uyumuyor bu çocuklar :/ 2 saatte kaldirip emzirmedigi, kendi haline bıraktığı halde uyumayan cocuk var mı acaba? Tükürük yapıp duruyor. Emzirmeye çalışıyorum. Ayagini getirip ağzıma sokuyor. Bir seyler yapıyor uykusuzluktan ölüyorum :KK43:
O uykusuzlukla yarın işe gideceğim birde hakkımızda hayırlısı

O uykusuzlukla yarın işe gideceğim birde hakkımızda hayırlısı
Gece zaten 1de yatağa basimi koyuyorum. Onda da tilki gibi yavas yavas kıvrılıp ses cikarmayim diyorum. Adim adim gittigim halde yine uyaniyor. Yine emzir. Sonra yerine koyduktan sonra da ya yarim saate ya da saat basina bir uyanıyor. Gecenin 4unde de gaz, çiş çabası var. Gece vakti tekli koltuğa oturup camdan karanlığı seyrediyoruz. Tabi ben esnemekten agzim ayrılıyor. Kendiyse hala bir seylere atılıp merak ediyor

Selamm :) Evet 2 yaşından sonra sabaha kadar uyuyabilme şansın var ama öğlene kadar değil :) en fazla 9 a kadar :) Bir de ikinciyi yaparsan arada :) bir 2 sene uykusuzluğa daha merhaba de :) ben o durumdayım mesela.. Diğerini emzirirken bir de abi uyanıp yanımıza geliyor :) İşte o an dünya bayram oluyor :) Allah yokluklarını göstermesin. Dünyanın en güzel şeyi çocuklar.
Ben bu miniği büyüteyim de bir. Sadece uykusuzluk değil benimki maalesef, ayakta hoplaya zıplaya emzirip, memede uyuyan bebek yorgunluğu. Uykusuzluğa biraz da olsa alıştım, gün içinde parça parça toplam 2 saat uyuyunca uyuyamıyorum artık. Sadece oturup emzirsem, yatarak emzirsem her şey düzelecek benim için.

Back