2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizce oto koltuğunun beyaz kemerlerinde önceden oluşmuş lekeler nasıl geçer ? Çamaşır suyuyla sileyim desem bebek ağzına sokar diye endişe ettim sirke işe yarar mı ki fikirleriniz var mı?

Kızlar sizce oto koltuğunun beyaz kemerlerinde önceden oluşmuş lekeler nasıl geçer ? Çamaşır suyuyla sileyim desem bebek ağzına sokar diye endişe ettim sirke işe yarar mı ki fikirleriniz var mı?

Organik bebek leke çıkarıcılar var ya canım, onlarla silip sonra sirkeli suyla durularsan bi şey kalmaz diye düşünüyorum

Ay bana bile fenalık geldi anlattığından! Bu hayatta bir tek kendine guvencen işte. Ana da es de yalan. Evlat da büyüyünce öyle olcak.
Bı de bugün dünya depresyon günüymüş. Günümüz kutlu olsun arkadaşım :KK51: neyseki güçlü hatunlariz bu da geçer
İstanbul'da olsam valla gelirdim arada yardım ederdim sana.
Bize hergün depresyon günü bence :) keşke görüşebilmek mümkün olsa :)

Canım yaa eşin niye bu kadar duyarsız hiç mi anlamıyor görmüyor yorulduğunu. Erkeklerin vurdumduymazlığı beni benden alıyor zaten. Şimdi sana zor geliyor ama bence çalışmak sana iyi gelecek insanların arasına karışmak farklı bişeyler yapmak iyi olabilir. Eşinde sizi özlerde akıllanır belki.
Özlemez o bizi ya işine gelir olan bize olacak. 1.30 saattir uyuyor kız, sürekli çığlık atarak ağlıyor uyanıyor. Kucağıma alıp sakinlestirip geri yatırıyorum en fazla 10 dk durup tekrar çığlık:(

Özlemez o bizi ya işine gelir olan bize olacak. 1.30 saattir uyuyor kız, sürekli çığlık atarak ağlıyor uyanıyor. Kucağıma alıp sakinlestirip geri yatırıyorum en fazla 10 dk durup tekrar çığlık:KK43:
Bu aralar benim kızım da kısa aralıklarla uyuyup ağlayarak uyanıyor, eşim dopum yaptığım ilk gün fosur fosur uyumuştu sanki o dopum yaptı uykuya ihtiyacı olan benken benden çok uyuyan o uyumuştu, anlayışsızlık sıfır sıfır sıfır

Bildiğin marka var mı leke çıkarıcı için

Ben baby me e bebeğinkini kullanıyorum, kaka da falan etkili ama organik değil. Sen ağzına alacak diye endişelendiğin için organik demiştim ben ama sirkeli suyla ıslatınca kimyasalı kalmaz sanırım

@fatma_sibel canım ben bunu yaz tatilinde oğlana almıştım. 2 gündür kızaran yerlerine sürdüm iyi geldiğini fark ettim. Güneş kremi bu tamamen doğal Amerika ürünü.
Belki lazım olur sana da.

https://www.hepsiburada.com/trukid-...unes-kremi-100-ml-p-AILECHTTRUKID1606#reviews

Atopik dermatit canım egzama için. Islak yer gördüğü an kızarıyor boynu yanağı filan .vücudunda koltuk alt kenarlarında Filan da oluyordu azaldı merhemle. Bunu yüzüne sürüyorum arada kızarıklığı geçsin diye. Cildi hassas en ufak kaşımada ya da ıslaklıkta kızarıyor. İyi bir ürün.. 18 ay kullanılabiliyor seneye de kullanırsın, hatta kendine de sür nolucak. Çok güzel portakal kokuyor di mi:)
NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim forum bekçisi gibi birşey oldum :KK70: emzir emzir uyumasın ağlasın yine emzir sar başa:KK70:

Kizimda var cene cevresinde 2 yasina kadar surer dedi. Biodermasampuan ve bioderma atoderm nemlendirici verdi. Sadece ferahlatir kasintisi varsa hafifletir dedi. iyilestirici etkisi yok yani

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim forum bekçisi gibi birşey oldum :KK70: emzir emzir uyumasın ağlasın yine emzir sar başa:KK70:
sağolun kızlar :)) oğlanın karnı çok fena ya yüzünde yok sadece karnında var. deterjanı şampuanı her şeyi değiştiriyorum

Arkadaslar merhaba bende 3 agustosta anne oldum bizim grupta olanlari belki duymussunuzdur suan pek aktif degil o yuzden size sorum olacakti. Asmnin verdigi demir damlasina alternatif kullandiginiz damla varmi simdiden tesekkurler...
Doktorunuza sormanızda fayda var denşr içeriklerine ve bebeğin kilosuna göre kaç damla verilmesi gerektiğini söylüyor doktor. Örneğin doktor bana sidefer kullanacaksan 6 damla pur ferro kullanacaksan 7 damla demişti ben pür ferroyu tercih ettim

Forse Forse atopik dermatit için doktor ne önermişti size? birkaç kişi sohbet ediyordunuz okumuştum hatta ama bulamadım şimdi :KK43:
Canım nemlendiricilerin dışında evin derecesi 20 23 dereceyi geçmeyecek ...
içine giydirdiğim body delikli olacak Hava alacak şekilde üstüne 1 kat takım yatarken de üzerine battaniye falan çok böyle kalın şeyler örtme terlemesin Çünkü bu terledikçe oluşuyor Hatta ben astronot montunu giydirdiğimde de oluyor çocukta Bu yüzden fazla sıcak tutmamaya çalışıyorum vücudunu..terlemeyecek yani

Merhaba ek gıdaya geçen annelerden bu çocuk aç kitabını alan var mı? Memnun kaldınız mı içeriği güzel mi? Bir de şuan 5 aylığız ve doktor ufak ufak tadımlara başlamamızı önerdi bu süreçte su veriliyor mu bebeğe doktora sormayı unuttum

Kızarıklık şeklinde mi cnm pütürlü mü
pütürlü, kup kuru. geçen gün çok kızardı bütün karnı. inşallah alerjiden değildir.
Canım nemlendiricilerin dışında evin derecesi 20 23 dereceyi geçmeyecek ...
içine giydirdiğim body delikli olacak Hava alacak şekilde üstüne 1 kat takım yatarken de üzerine battaniye falan çok böyle kalın şeyler örtme terlemesin Çünkü bu terledikçe oluşuyor Hatta ben astronot montunu giydirdiğimde de oluyor çocukta Bu yüzden fazla sıcak tutmamaya çalışıyorum vücudunu..terlemeyecek yani
derece o aralıkta zaten ama şimdi bi tane atlet + uzun kol body + uyku tulumu giyiyo ama terlemiyo

Back