2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim üçüncü canım rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi kız evlat verir inşallah 2 oğlum var
 
Ay kızlar acı yemeyi çok severim şimdi fazla kaçırdım galiba midem yanıyor normalde artık yediklerime dikkat ediyorum ana bu akşam dayanamadım
 
Sende kendince haklisin ama herkesin yaklasimi farkli. Benim doktorum bile bulantin varsa bu iyiye isaret bebek saglikli dedi simdi bulantim olmasa ister istemez sagliksizmi diye dusunurum illaki. Googleden de hep bunu okudum. Benim 6aylik bi kaybim var ne hastalik ne kanama ne yatma 6.ayinda 1hafta icinde rahatsizlandi ve kayip gitti ellerimden... Oyuzden simdi daha temkinliyim ama herkes boyle olmaya bilir insaniz korkularimiz var... Sen rahatsan o yazilanlarla morelini bozma zaten dedigin gibi hersey olacagina variyor..
 


Doktorunuzun kim oldugunu cok merak ettim. Hangi doktor boyle sacma ve asla bilimde tipta yeri olmayan bir sey soyler. Anneannemin 11 cocugu var. Birinde bile midesi bulanmamis. Dayilarim teyzelerim hepsi pirlanta gibi iyi, kariyerleri yerlerinde insanlar. Zekalarinda tek kusur yok. Nasil oluyor da sagliksiz bebeklerdi de 11 i de buyuyunce saglikli oldular :) birtek hastaliklari bile yok masallah.

Böyle sacma bilgileri girip kadinlari etkilemeyin yeter artik. Topik gittikce sacma bir hal aldi vallahi.

Alakasi yok arkadaslar. Anne tarafimda bir gun bilr mide bulantisi ya da aserme ya da baska ne belirti varsa yasamadan bir suru cocuk dunyaya getirdiler. Lütfen uzatmayin bu bahsi.
 
Uslubun biraz kirici hanimefendi! Sacma bilgiyse okuma gec bana doktorun dedigini dedim. Ayrica ben o bilgiyi buraya yazmadanda bulantim yok diye dert yanan cok bayan vardi. İnsaniz hepimizin bir endisesi evhami oluyor. Doktorum kocaelinde hasan ipek yakinsaniz gidin birde siz gorusun!
 


Yakin degilim gorunemem, direkt kendisiyle telefonda gorusecegim. Uslubum da gayet yerinde. Ulakalik iceren tek bir unlem isareti bile yok. Siz kendi uslubunuza bakin "hanımefendi"
 
Kızlar iyi akşamlar maşallah ya ne kadar ilerlemiş sayfa tek tek okuyamadım ınş herkes iyidir Arlev arkadasım bu genelde doktorların dediği bir sey bende cok denk geldim Bı arkadasım doktor ona sordum mide bulantısı cok olan ve bunalan anneleri boyle diyerek rahatlatıyoruz bu dönemde psikolojik olarak iyi oluyor demişti
 
Yakin degilim gorunemem, direkt kendisiyle telefonda gorusecegim. Uslubum da gayet yerinde. Ulakalik iceren tek bir unlem isareti bile yok. Siz kendi uslubunuza bakin "hanımefendi"
Buyrun gorusun "bayan"! Durduk yere yorumuma sacma diyen milleti evhamlandiran etiketini yapistiran sizdiniz! Ozaman kimse eski dusuklerini kanamalarini yazmasin buraya nede olsa cok etkilenen var degilmi? Daha fazla muhattap olmayin lutfen durduk yere polemige giremicem sizinle iyi aksamlar.
 
Ismi geçen doktoru da netten bulamadim. Yer olarak Adana gosteriyor. Sabit numarası var ise gonderin. Direkt gorusmek istiyorum kendisiyle.
 
Benim de internet videolarında bu şekilde konuşmasına denk geldiğim doktorlar oldu canım ama bu sanırım bulantısı olup normal şekilde devam edenler için geçerli yani bulantısı olmayan sagliksizdir demek istemiyorlar. Eğer bulantin varsa bu düzenli devam ediyorsa seni bulandıran o hormonlar hala yüksektir gebeliğin devam ediyordur demek istiyorlar.
Kalbini ferah tut hiçbir şey olmayacak bu bebeğine inşallah. Birlikte doğum mesajları yazcaz buraya.
 
Kanama ile mide bulantisini bir tutmaniz da takdire şayan bir hareket dogrusu. Bayan degil kadin olacak o.
 
İnsallah canim. Benim bulantim var zaten konu o degilki bugun pazara ciktim bulantidan geri geldik gezemedim bile. Herkes burda duydugu seyleri paylasiyor bende paylastim zoruma giden mesajima atlanmasi. Yoksa tabikide allah biliyor kimin gebeligi sagliklimi sagliksizmi devam edecekmi. Benim bulantim var sanki garantilimi dusuk yapmayacagim hersey allahtan. Ondan gelen her seye raziyim. Allah razi olsun iyi dileklerin icin
 
Burası paylaşım platformu yanlış bilgiler paylasilsa da konuşularak düzeltilir evhami olan rahatlatilabilir kırıcı olmanın kime ne yararı var hiç çözemedim çözemiyorum. Hiçbirimiz kadın doğum doktoru değiliz sonuçta. Kaldı ki kadın doğum doktorları bile kendi aralarında celisiyorlar, buna bir çok kez şahit oldum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…