- 8 Ekim 2022
- 565
- 340
Çok güzel olmuş cidden nereden yaptırdın canım ?Kızımın yastığına bakın hemen, ühü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş cidden nereden yaptırdın canım ?Kızımın yastığına bakın hemen, ühü
Teşekkür ederim canikom mantıklıKuşum trendyoldan etiket alıp üstüne yapıştırabilirsin bebek çikolata etiketi yaz bi ton çıkıyor 70 tanesi 75 tl etiketin hem çiko istediğin gibi olur hem isim olur
Teşekkür ederiim, burdan yaptırdımÇok güzel olmuş cidden nereden yaptırdın canım ?
İhmal ediyosun beni bu ara ajfksjdkdkdKiz sen yastigi ne ara yaptirdin haberim yok
teşekkür ederim canım :) ama ne yaparsam yapayım sabah kahvaltısı en fazla 150 ye düşüyor . ben anlamadım nasıl bişiMetabolizma çarpı kaç çalışıyor kim bilir :) enerji ihtiyacı da çok. Ben bu hafta bi sorayım görüşmemde bi iki tarif alayım tarçını sorarım senin için :) farklı bişi söylerse mesaj atarım :)
eşinden neden saklıyorsun istemiyor mu başka doktora gitmeni?
bende rahat rahat yiyip kilo almayayı isterdim ama ilk 5 ayda 10 kilo aldım . şimdi dikkat ediyorum 1buçuk ay oldu hiç kilo almadım . bi yandan iyi şekerim var diye yiyemiyorum ama insanın canıda bi hamurişi çekiyor neyse doğurayım ilk işim yağlama yemek olacakAy evet ben de glutensiz rafine sekersiz diyetler, eliminasyon diyetleri falan cok yaptıgım için insanların yiyemedigi o tarz tarifler bana gayet de güzel geliyordu. Ama gel gör ki ne kadar diyet yapmış olursam olayım karbonhidrat aşkım bitmedi hamilelikte benim de canım cok istiyor özellikle hamurlu seyler bir de doymuyorum ya istahım hep cok acık oldu basından beri iradem de zayıfladı. Rahat rahat yiyebilmek isterdim
29+1'deyim bilmiyorum bi tık düştü ama hala 140'ın altına düşmüyor sabahları hele bu hafta hiç düşmedi.Allah Allah Nıye öyle oluyor ki kaç haftalıksın suan
ayy bayıldım ben de istiyorumKızımın yastığına bakın hemen, ühü
Linkleyeyim yavrum sjfkdkayy bayıldım ben de istiyorum
Henüz tam kesin değil ama yüzde 90 falan İlteriş Sencer Öz Türkçe isim olsun derken bu noktaya geldikYiaaa senin bebişin adı neydi?
Evet evet, sağlık ocağıyla hastane falan da farkediyor, inşallah yükselir hemen demir eksikliğini annemden biliyorum yorgunluk halsizlik çok yapıyor diyorduReferans hastanede kullanılan cihazlara göre falan fark edebiliyor. Ondandır bence. Seninki normal değerlerde bizimki çok düşük olduğundan fark bu kadar fazla olabilir
Ay sormayı unuttum markası neydi tuzlunun hdjdjdjSizce ben dün tuzlu fıstık ezmesini anlamsız bulup bugün 2 çeşit daha almış mıyımdır dkkffk sırf sizin için... Atıştırmalıkları da çok beğenilmiş onları trendyoldan sipariş veresim var
Muni anam şimdi de kakao çekirdekli ve ballı 2 tane daha aldımAy sormayı unuttum markası neydi tuzlunun hdjdjdj
Ben de dün şu fropie var ya onu gördüm senin gronalasını önerdiğin, en iyi fıstık ezmelerindenmiş onunki deMuni anam şimdi de kakao çekirdekli ve ballı 2 tane daha aldım
Sırf meraktan bende fıstık ezmesi almıştım züberin hani tariflerede baktım nasıl yeniyor falan aman Allahım nasıl kötü şekersiz almışım birde hele iyice kötü dedim bunu nasıl yiyorlar ama fıstık ezmesini fazla tüketmeyi normal zamanda da çok önermiyorlar diye biliyorum bunun hakkında yazı görmüştüm bulursam atarım ama bence güzel değilSizce ben dün tuzlu fıstık ezmesini anlamsız bulup bugün 2 çeşit daha almış mıyımdır dkkffk sırf sizin için... Atıştırmalıkları da çok beğenilmiş onları trendyoldan sipariş veresim var
Ay bende bayildim heveslendim ama kafamda bir tema olusturamadim sormasi ayip kaca yaptirdin bebisAy yaşasın beğendin mi Burdan yaptırdım Login • Instagram ama @edahandro memnun kalmamış her rengi beraber belirledik ama ona bırakınca çok iyi olmuyormuş sanırım.
Ben onu yemeksepeti marketten alıyorum sadece granolaları varr denk gelsem denerdim fıstık ezmesini de, granolası çogzelBen de dün şu fropie var ya onu gördüm senin gronalasını önerdiğin, en iyi fıstık ezmelerindenmiş onunki de
Niyemiş kız acaba denk gelirsen bi daha at mutlaka. Ama bence de güzel değil dnfmf fıstık sevmem zaten normalde de. Protein olması böyle ıvır zıvırla tatlı ihtiyacını kesebilmesi bi artı sadece yoksa ben de kaşık kaşık yiyemem hiçSırf meraktan bende fıstık ezmesi almıştım züberin hani tariflerede baktım nasıl yeniyor falan aman Allahım nasıl kötü şekersiz almışım birde hele iyice kötü dedim bunu nasıl yiyorlar ama fıstık ezmesini fazla tüketmeyi normal zamanda da çok önermiyorlar diye biliyorum bunun hakkında yazı görmüştüm bulursam atarım ama bence güzel değil
Ayy ayran ictik de ayri mi dustuk kiz niye boyle oldu. Litfen iletisimi koparmayalimİhmal ediyosun beni bu ara ajfksjdkdkd