- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
Solda asagida sanirimEki Görüntüle 2065136
Embriyo görünmüştü cnm nokta halinde. Ultrason fotosunda çıkmamış ancak biz ekrandan hem yolku hem de emriyo yu görmüştük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Solda asagida sanirimEki Görüntüle 2065136
Embriyo görünmüştü cnm nokta halinde. Ultrason fotosunda çıkmamış ancak biz ekrandan hem yolku hem de emriyo yu görmüştük.
Yurekten aminnnnnn hep beraberAllahım kesesını görenlere sağlıklı kalp atışları büyümeleri nasıp etsın bızlerede keseyı gormeyı ardından sağlıklı kalp atışları buyumeyı kucağa almayı nasıp etsın.. Rabbim hepımızın yüzüne baksın hakkımızda hayırlısnı versın kımse kotu haber almasın herkes evladına sağlıkla kavussun inşallah...
Aynen cnm benimde sabah deio akşam üzeri başlıyo midem bi garip olmaya benim erken aslında daha ama psikolojik mi bilemiyorumKızlar bende 2 gündür mide bulantısı başladı. Kendime güzel güzel yemekler hazırlayıp yiyemiyorum, tost, peynir ekmek fln yiyorum.
Birde bu mide bulantıları sabah değil akşam oluyo, anlamadım
Solda asagida sanirim
Yok kiz biliyorum ölcüm noktalari onlarEvet cnm soldaydı ama fotoda görünen noktalar değil, onlar ölçüm noktaları. Eşim video da çekmişti ordan görüyorum hergün :)
Aynen cnm benimde sabah deio akşam üzeri başlıyo midem bi garip olmaya benim erken aslında daha ama psikolojik mi bilemiyorum
Hadi gözün aydın canım sevindimDrdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma Allahtan ümit kesilmez.Rabbim yardimciniz olsunKızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı
Anldm cnmKesenin boyutuna göre dedi ama boyutu kaç diye sormak aklıma gelmedi ya(
5+3 haftalik
adetle birebir ayni soldan yumurtlamisim
Kızlar bende 2 gündür mide bulantısı başladı. Kendime güzel güzel yemekler hazırlayıp yiyemiyorum, tost, peynir ekmek fln yiyorum.
Birde bu mide bulantıları sabah değil akşam oluyo, anlamadım
Allahım kesesını görenlere sağlıklı kalp atışları büyümeleri nasıp etsın bızlerede keseyı gormeyı ardından sağlıklı kalp atışları buyumeyı kucağa almayı nasıp etsın.. Rabbim hepımızın yüzüne baksın hakkımızda hayırlısnı versın kımse kotu haber almasın herkes evladına sağlıkla kavussun inşallah...
Eki Görüntüle 2065136
Tesekkürler darisi kalp atislarina insAllah ve nicesineHadi gözün aydın canım sevindim
Aslinda var rutini. Gebelik kanla tesbit edildiginde ilk tam kan folik asit ve progesteron hormonuna bakilir. Genelde 6 + da çağırılır kalp atışı ile gebelik kesinleşir. Sonra ayda 1 çağırır..Benden de kalp atışından sonra bu testleri isteyeceklerini söyledi doktorum. Bu işlerin bi standardı niye yokki?
Hic bilmiyorumki kasik agrilarim iki tarafliAnldm cnm
Solda mı gelişecek peki ağrı fln hissetmişmiydin solda bnm genelde sol kasığım ağrıyo arada sağ
2gün bnmde akşam üzeri oluyor birde sabh erken uyanıyorm ..sağlıklı şeyler yemeye çalış meyve tüket zeytin peynir domates fln ye cnm
Amiiiinnn
Maşallah cnm darıdı başımıza
Kizlar ya folik asid de sigir jelatini var2
Aslinda var rutini. Gebelik kanla tesbit edildiginde ilk tam kan folik asit ve progesteron hormonuna bakilir. Genelde 6 + da çağırılır kalp atışı ile gebelik kesinleşir. Sonra ayda 1 çağırır..
Solgar marka kullanabilirsiniz.Kizlar ya folik asid de sigir jelatini var
Napcam ben haram
Kızlar şimdi sonucumu aldım 4800 çıktı. İki gün önce 1880 di iki katından fazla artmş şimdide buna kafayı taktım.. bilginiz var mı bu konuda
Ee süperrr canim 10 binler de görünür ultrasaldaKızlar şimdi sonucumu aldım 4800 çıktı. İki gün önce 1880 di iki katından fazla artmş şimdide buna kafayı taktım.. bilginiz var mı bu konuda
Normal korkmayinKızlar şimdi sonucumu aldım 4800 çıktı. İki gün önce 1880 di iki katından fazla artmş şimdide buna kafayı taktım.. bilginiz var mı bu konuda
Maşallah cnm çok iyi ,illa iki kat artacak diye bi şart yok en az 2 kat artması gerekiyor du ama seninki 2 katından da fazla artmış herşey yolunda yani içini ferah tutKızlar şimdi sonucumu aldım 4800 çıktı. İki gün önce 1880 di iki katından fazla artmş şimdide buna kafayı taktım.. bilginiz var mı bu konuda