- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.701
EKledim adaşım Uğur getirir inşallahAdaşım senin bebiş ne kadarlık hamılelık takvımı eklesene :')
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EKledim adaşım Uğur getirir inşallahAdaşım senin bebiş ne kadarlık hamılelık takvımı eklesene :')
Yarın randevum vardı zaten gelsin konuşuruz demiş beklediğimizden az demişCanım doktor ne dedi peki?
Yarın tekrardan mı bakacak canımYarına randevum vardı zaten beklediğimizden az demiş bu kadar
olabilir cnm baskıda etkiliyor. Benim tüplerim kapalıydı cnm sağ kapalı solda darlık var doktorlar normal yolla %5 hamile kalma oranın var diyodu moralim bozuluyordu sonra tüp bebek yaptıralım dedik ondan da 2 defa negatif sonuç aldım ama ben o ay hamile kalmışım doktorum ya geç döllenme dedi yada tüp bebek tuttu dedi, dedimki nasıl ama 2 defa negatif oldu sonuç Alahın işi dedi çok ağladım çok dua ettim Rabbim kabul etti. :))Biz de tedavi görüyorduk. Doktorum yurt dışına çıkacaktı bi ay ara verdik.o ay hamile kaldım. Belki de üzerimizdeki baskının azalması ile alakalıdır :)
bu arada seninkide hayırlı olsun cnm sağlıklı bi şekilde alırısn inş bebeğini kucağınaBiz de tedavi görüyorduk. Doktorum yurt dışına çıkacaktı bi ay ara verdik.o ay hamile kaldım. Belki de üzerimizdeki baskının azalması ile alakalıdır :)
geçmiş olsun cnm peki dr birşey dedimi ne desek boş inşallah tekrar artmaya başlarKızlar sonucum 624 te kalmış geçen carsamba 560 tı moralim çok bozuk
Ne güzel canım rabbim dualarını kabul etmiş umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsınolabilir cnm baskıda etkiliyor. Benim tüplerim kapalıydı cnm sağ kapalı solda darlık var doktorlar normal yolla %5 hamile kalma oranın var diyodu moralim bozuluyordu sonra tüp bebek yaptıralım dedik ondan da 2 defa negatif sonuç aldım ama ben o ay hamile kalmışım doktorum ya geç döllenme dedi yada tüp bebek tuttu dedi, dedimki nasıl ama 2 defa negatif oldu sonuç Alahın işi dedi çok ağladım çok dua ettim Rabbim kabul etti. :))
Aminnn canım biz de 4 senedir uğraşıyorduk. Rabbim dileyen herkese hayırlısını nasip etsinbu arada seninkide hayırlı olsun cnm sağlıklı bi şekilde alırısn inş bebeğini kucağına
Amin inşallah canımAminnn canım biz de 4 senedir uğraşıyorduk. Rabbim dileyen herkese hayırlısını nasip etsin
amin cnm amin inşAminnn canım biz de 4 senedir uğraşıyorduk. Rabbim dileyen herkese hayırlısını nasip etsin
Yarına randevum vardı zaten beklediğimizden az demiş bu kadar
inş cnm rabbim kimseye yaşatmasın insanda pskoloji fln kalmıyor vallaNe güzel canım rabbim dualarını kabul etmiş umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın
Nolacak bu şimdi düşecek mi kendiliğinden
Yarın gelsin konuşalım demişDoracim inan bilemiyorum. Baska yerde de mi test yaptirsan ya. Hassas testler her yerde sonuc farkli cikabiliyor. Doktorun ne dedi?
Doktorun ne dedı bu duruma canım?Kızlar sonucum 624 te kalmış geçen carsamba 560 tı moralim çok bozuk
Yarın gelsin konuşalım demiş düşük bi sonuç demişDoktorun ne dedı bu duruma canım?
Allah tamamını erdırsın canım benım :) inşallah duyarsınKalp atışını duyana kadar beklesem mi diyorum. Karar veremedim hala :)
Bızımde 4 senenın bebeğiAminnn canım biz de 4 senedir uğraşıyorduk. Rabbim dileyen herkese hayırlısını nasip etsin
Hadi inşallah Allah yüzümüze güler umarımBızımde 4 senenın bebeği