- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.301
BeyazOrkidem patate kizlar gozunuz aydin ins haftayada kalp atislarini duyarsiniz Rabbim hepimizin yavrusunu korusunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şartlandırma kendını ben bugun kalp atıdı için gıttım fakat gec döllenme dedı dr ve haftaya radevu verdı saglıklı olsun ınsAllahMerhaba arkadaşlar Allah izin verirse ben de Temmuz annesi olacağım inşallah ama daha kalp atışını duymadık yarın randevum var ben peş peşe 2 bebek kaybettim diye çok korkuyorum bir birimize dua edelim, hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Bakalım yarın kalp atışı var mıdır, yani normal bir bebekte 8.haftada kalp atışı duyulur dimi?
amın amın cnm ınsAllahBeyazOrkidem patate kizlar gozunuz aydin ins haftayada kalp atislarini duyarsiniz Rabbim hepimizin yavrusunu korusunnn
İnşallah canım , evet haklısın sağlıklı olsunlar da , yarın sonucu yazarım buraya inşallahCanım şartlandırma kendını ben bugun kalp atıdı için gıttım fakat gec döllenme dedı dr ve haftaya radevu verdı saglıklı olsun ınsAllah
amın amın cnm ınsAllah
Hayırlısı ile sende duyarsın bebişinin kalp atışını inşallah.Yarın da ben gidiyorum inşallah benimde yüzüm güler sizler gibi arkadaşlar.Benim içinde dua edin.öğleden sonra 2 de randevum var bebisimi görücem bende inşallah ve pıt pıt atan kalbini..
Gozun aydin canim.. cok sukur... darisi bana ve daha kalp atisini duyamayanlara olsun insMerhaba kızlar :)
Ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum ses net değildi ama atıyordu görüntüdende belli zaten inanılmaz bi duyguydu Allahım isteyeb herkese nasip etsin inşallah :)
Amin canım inşallah darısı başınıza sağlıkla atsın kalpleri :)Gozun aydin canim.. cok sukur... darisi bana ve daha kalp atisini duyamayanlara olsun ins
Randevum yarın duyarım dimi bu haftada mutlaka duymam lazım dimi ?
Yaaa ne guzel o sesi canli canli duymayi o kadar cok istiyorum kiiii insallah bize de nasip olurMerhaba kızlar :)
Ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum ses net değildi ama atıyordu görüntüdende belli zaten inanılmaz bi duyguydu Allahım isteyeb herkese nasip etsin inşallah :)
Geç döllenme yok canım inşallah duyarım , devlete gidiyorumGeç döllenme falan yoksa ve ultrason cihazı dandik değilse duyarsın. Burda geçen gün bi arkadaşın başına geldi biliyosundur. Özel hastaneye mi gidiyorsun, devlete mi?
Gözün aydın canım maşallah bebeğine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar :)
Aaa ne güzel :)Bziim sizinle tarihimiz ayni :) hayrlisi olur ins saglikla alirsiniz kucaginiza
Benim de aynı durum kızım 2 buçuk yaşında ve hiç bişey yapacak halim yok bulantı halsizlik baş ağrısı (Benim uc bucuk yasinda bi oglum var sagolsun gunumu dolduruyo bi yorgunluk bi uyku hali var yatsam tepemde hemen oda hakli oyun istiyo hep
Valla ben kızımı 20. Haftaya kadar ogrenemedim
Aman dikkat et cnm benim ilk hamileligim öyleydi hep ekmek ve üçgen peynir yiyordum genelde hamur lu şeyler ve 30 kg ile doğum a girdim :)Kızlar bende mide bulantıları baya arttı ama bulantıyla aynı oranda iştahım da arttı. Sürekli açım ve sürekli midem bulanıyor. Bu nedenle de sürekli ekmek, poaça, simit gibi midemi bulandırmayan şeyler yemek zorunda kalıyorum. İyice şiştim, hamilelikte şişkinlik ve kabızlık zaten malum..
Çok zor günler geçiriyorum
Geç döllenme yok canım inşallah duyarım , devlete gidiyorum
canım sagolasın ınsAllah
Ins bi an once gecer bulanti falan canim.. cok sukur bende bulanti yok ama koku hassasiyeti oluyo arada.. ins devami gelmez...Aaa ne güzel :)
İnşallah sağ salim kucağımiza alırız
Ama ben temmuz başı doğum yaparım büyük ihtimalle .Sezeryan olacak zaten :)
Benim de aynı durum kızım 2 buçuk yaşında ve hiç bişey yapacak halim yok bulantı halsizlik baş ağrısı (
Valla ben kızımı 20. Haftaya kadar ogrenemedim
Aman dikkat et cnm benim ilk hamileligim öyleydi hep ekmek ve üçgen peynir yiyordum genelde hamur lu şeyler ve 30 kg ile doğum a girdim :)
Allah kolaylik versin canim ya calisan gebe olmakta zor kolay bi yemek yapiver bu gunlukKizlar simdi okulda uyuyup kalcam cok yoruldum eve gidip yemek hazirlamasi var bir de pof
Verdim cnm çok şükür doğumda 10 kg şu gitti bana kaldı 20 kg onu da 5 ay gibi bir sürede verdim :)Ins bi an once gecer bulanti falan canim.. cok sukur bende bulanti yok ama koku hassasiyeti oluyo arada.. ins devami gelmez...
Epey kilo almissin canim verebildin mi oglumda 11 kilo aldim 59 kilo ile dogum yaptim kalanda hemen gitti bakalim bunda kac kilo alicam
Amin canim aslinda esim yok hamis olmasam ozenmem de saglikli beslenmeye calisiyorum sicak sulu bi yemek hazirlasam iyi olcakAllah kolaylik versin canim ya calisan gebe olmakta zor kolay bi yemek yapiver bu gunluk