• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence üst ve alt olarak ucuzlarından 3 tane daha al. Ilk doğdugunda illaki giyer. Benimde 2 tam takim hastane cıkısı var. 2 takımda oğlumdan kaldı. Bide ondan kalan 2 alt ve üst var ayrıca. Yeter diyorum. Hani değistirmeye olsun makinada tek parca icin çalısmıyor.
Tmm cnm resim ekledim 3 tane 0.3
3 tanede 3.6 ay alayım

Yaa cok rahatladim su an. Cevqp icin tesekkur ederim. Herkes diyor konusunca beni tanigor artik diye. Bende korktu ilk gebelikten sanirim. Herkesde ayni oluyor mu merak etmistim
Konuşunca tanıması pek mümkün değil. Denk bile geliyor olabilir;) sen hiç takılma buna hareket ediyorsa önemli olan o. Ki hareketler bile 28den sonra sayılmaya başlanıyor.

Sanırım çok büyükler cnm küçük bebişi unutmuşum ben kocaman koyafetler aldım
Biraz büyük evet ama illaki üstüne görede almak lazim. Tamam uzun süre giysin ama. Ben ilk alısveris yaptim eve geldim o kadar minik geldiki gözüme değiştirecektim sonra oğlumunkilerle ölçtüm vazgeçtim ki benim oglum daha 17 aylık normal senin unutman:halay:

Biraz büyük evet ama illaki üstüne görede almak lazim. Tamam uzun süre giysin ama. Ben ilk alısveris yaptim eve geldim o kadar minik geldiki gözüme değiştirecektim sonra oğlumunkilerle ölçtüm vazgeçtim ki benim oglum daha 17 aylık normal senin unutman:halay:
Ben en iyisi küçük kıyafetler alayım bunları diğer kışa anca giyer:KK48:
Kızomında küçülenleri hep verdim kıyaslama yapamıyorum ama ilk doğduğunda 40 çıkana kadar 3 aylık giydiğini hatırlıyorum

Kızlar ben şimdi rapora baktım da plesentanın konumu anterior diyor. Netten baktım öndeymiş demekmiş. Bu durum normal doğuma engel mi?o_O

Ben en iyisi küçük kıyafetler alayım bunları diğer kışa anca giyer:KK48:
Kızomında küçülenleri hep verdim kıyaslama yapamıyorum ama ilk doğduğunda 40 çıkana kadar 3 aylık giydiğini hatırlıyorum
Evet muhtemelen öyle olur. Bide 40 cıkana kadar baya zaman geçiyor illa giyecek kısada olsa süre. Ki bide her bebek farklı. Benim yeğenim 4.5 kilo doğdu ilk ay 1.5 kilo aldı hiç 0 3 giymedi giyemedi:D ama belliydi öyle olacaği daha hamileyken

Kızlar ben şimdi rapora baktım da plesentanın konumu anterior diyor. Netten baktım öndeymiş demekmiş. Bu durum normal doğuma engel mi?o_O
Doktora sormak en iyisi ne farkı olur bilmiyorum bende. Bana sadece plesanta yirn normal doğum icin uygun dedi.

Evet muhtemelen öyle olur. Bide 40 cıkana kadar baya zaman geçiyor illa giyecek kısada olsa süre. Ki bide her bebek farklı. Benim yeğenim 4.5 kilo doğdu ilk ay 1.5 kilo aldı hiç 0 3 giymedi giyemedi:KK70: ama belliydi öyle olacaği daha hamileyken
Maşallah cnm çok iyi doğmuş.olmadı 3 6 ay alırım bol bol giyer kızım 3.500 kilo dogdu ama dediğim gibi 36 haftatadaydık gidişata göre alıcam artık

Sanırım çok büyükler cnm küçük bebişi unutmuşum ben kocaman koyafetler aldım
Kuzum hevesini kirmak istemem bunlar biraz buyuk bende 0-3 2-4 ay alabilirsin. 3 erli zaten iki hastane çıkışın varmış yeter bence

Maşallah cnm çok iyi doğmuş.olmadı 3 6 ay alırım bol bol giyer kızım 3.500 kilo dogdu ama dediğim gibi 36 haftatadaydık gidişata göre alıcam artık
Konuşmuştuk ya bende öyle doğum yaptım ama tam üstüne olur artık diyerek aldim. Cok zor karar vermek resmen doğmayan bebeģe don biçmek:D

Kızlar yarın İstanbul’a gidiyorum havuzlu han falan nerde bana uygun güzel seyler bulabileceğim yerler yazabilir misiniz Avrupa yakasında sisli de kalacagin
Beşiktaş taksim kurtuluş Eminonu oralara gidebilirim ya da yakin başka yerlere

Bizede cevap verin lutfen cok endiseliyim ☹
Biz seninle ayni gundeyiz ve ben evham konusunda cevremdekileri biktirmis durumda olmama ragmen benim bile boyle bisey aklima gelmedi. Sadece uzun sure hareket hissetmezsem endiseleniyorum. Belki cevrendekilerin tesadufen denk gelmistir.

Annem de bugün kızım için bişeyler almış ama çok alınsın istemiyorum oğlumdan da kalan ünisex şeyler var 10 tane oğlumdan var çıt çıtlı zıbın iki üç alt üst takım var bayağı idare eder bizi penye battaniye de çok ben alırım bir iki bişey yeter :) Annemin aldıklarını atarım diğer posta inşallah müsait olunca

Back
X