• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben şimdilik prima premium care yenidoğan aldım 50lik paketi bu e bebekte satılan baby me markasına da iyi diyorlar kullanan var mı arkadaşlar aranızda parası mühim değil ama aynı prima gibi diyorlar eğer öyleyse onuda kızım kabul ederse kullanıp devam edeyim diyorum
Ben tane fiyatı olarak hesaplamıştım bir ara baby me ve prima aynı fiyata geliyordu canım o yüzden prima daha mantıklı geldi bana

Günaydın. Homely_angel Homely_angel doktorunun söylediği şeker yükleme yöntemini yaptım. Açlık 100çıkmıştı 1 saat sonrası 150çıktı. Bakalım ikinci saati üst sınırın çok altında olursa yaptırmayacağım. Üst sınırlara yakın olursa geçerse yaptıracağım artık
2.saatte 120 çıktı. amabirsorun var. bu yediklerim 50 lik şeker mi oluyor yoksa 75 lik mi 100 lükmü

canım sadece alt ast mi yoksa safra asitleri yazıyor internette onada baktırmak gerekirmi? hatırlıyormusun tam nelere baktı.
Evet baktı canım bilrubin de vardı o sanırım karaciğer ve safra ile ilgili ben kasindigimi söyledim istedi bütün değerleri. Bende dermatit de var sanrim ondan oldu benimkisi değerler normaldi

kızlar dün benim vajinamın ordaki kemik yine agrısı hatta yürüyüşe gidecektik gidemedik bi ark tanıdık kadın dogumda doktoru var o yokmus bugun 5 den sonra senı acilden bırıne yonlendırırm dedı bende alttan mı bakılır dedım bızde hep alttan bakılıyor bı de agrı altta ya dedı
ama ben alttan baksın ıstemıyorum
zorla bakmazlar demı o zaman bakmıyoruz dıyıp gonderırler mı kı gıtsem mı aksam bılemedım yarında yola cıkıcam bı ondan önce baktırmak da ıstıyorum kafam karısık

Günaydın herkese:anne:

Bugün en son olarak ben de detaylı ultrasona gidicem. Gece aklımda bununla yatınca rüyamda gördüm. Bebeğimin başı karnımdan belli oluyordu doktora gösteriyordum o da bu en tehlikelisi deyip karnıma iğne yapıyordu karnım pembe oluyordu:KK70: sonra ağlıyordum filan:mad: eşim de duymuş gece konuşuyordun diyor:uykucu:

kızlar dün benim vajinamın ordaki kemik yine agrısı hatta yürüyüşe gidecektik gidemedik bi ark tanıdık kadın dogumda doktoru var o yokmus bugun 5 den sonra senı acilden bırıne yonlendırırm dedı bende alttan mı bakılır dedım bızde hep alttan bakılıyor bı de agrı altta ya dedı
zorla bakmazlar demı o zaman bakmıyoruz dıyıp gonderırler mı kı gıtsem mı aksam bılemedım yarında yola cıkıcam bı ondan önce baktırmak da ıstıyorum kafam karısık

O durum bende de oluyor arada. Bugün doktora söyliyim dedim. Ama alttan bakar mı bilmiyorum baktırmak istemiyorum bende. Bakalım ne olacak ne diyecek:KK51:

kızlar merhaba..
ben bebişimw şuana kadar aşağıda saydıklarımı aldım. eksik ya da yanlış aldğım var mı acaba? ya da bundan sonraki alacaklarım ne şekilde olmalı yardımcı olur musunuz?

- 1 adet yenidoğan uzunkol çıtçıtlı badi
- 2 adet 0-1 ay uzunkol çıtçıtlı badi ve altlığı
- 3 adet 1-3 ay uzunkol çıtçıtlı badi
- 2 adet 0-3 ay uzun kol alt üst, çıtçıtlı badi ve altlığı 3lü takım
- 1 adet 5 li yenidoğan set
- 3 adet yenidoğan çorap

yazınca anladım ne çok şey almışım ya :KK45: bi de henüz bişey almadım diyordum :KK48:

kızlar merhaba..
ben bebişimw şuana kadar aşağıda saydıklarımı aldım. eksik ya da yanlış aldğım var mı acaba? ya da bundan sonraki alacaklarım ne şekilde olmalı yardımcı olur musunuz?

- 3 adet yenidoğan çorap

yazınca anladım ne çok şey almışım ya :KK45: bi de henüz bişey almadım diyordum :KK48:

Bu konuda bende çok bilinçli değilim. Kaç tane alacağımı hala bilemiyorum ama ilk zaman kusacak her gün banyo yapacak ve üstü değişecek. Bende 7-8takım olsun diyorum. Biri yıkanana kadar diğerleri idare edebilsin. Tecrübeli anneler daha iyi bilir:KK51:

Bu konuda bende çok bilinçli değilim. Kaç tane alacağımı hala bilemiyorum ama ilk zaman kusacak her gün banyo yapacak ve üstü değişecek. Bende 7-8takım olsun diyorum. Biri yıkanana kadar diğerleri idare edebilsin. Tecrübeli anneler daha iyi bilir:KK51:

aynen canım bende aldım şimdi bunları ama kış bebeği olacağı için iç zıbınları bile uzun kol aldım.
yanlış mı yaptım bilmiyorum. :işsiz:

O durum bende de oluyor arada. Bugün doktora söyliyim dedim. Ama alttan bakar mı bilmiyorum baktırmak istemiyorum bende. Bakalım ne olacak ne diyecek:KK51:
geceleri uyurkende kasıyorum sanırım sabah kalktıgımda da cok agrıyor

kızlar merhaba..

- 3 adet yenidoğan çorap

sen alt al bence sızma vs olabılır ama sankım sımdılık yeterli gercı gunde 3 kere ust degısıyormus kustukları ıcın
önlük aldım ben 3 4 tane onlardan da alırsın
corap al sen yınede

geceleri uyurkende kasıyorum sanırım sabah kalktıgımda da cok agrıyor

sen alt al bence sızma vs olabılır ama sankım sımdılık yeterli gercı gunde 3 kere ust degısıyormus kustukları ıcın
önlük aldım ben 3 4 tane onlardan da alırsın
corap al sen yınede

evet alt bakıcam bundan sonra biraz..

üç defa biraz fazla değilmi yaa. ben o kadar değiştirdiğimi hatırlamıyorum. tereddüt ettim şimdi.

eşimin kardeşini bebeği de ilk haftalarda çok altına yapıyordu, bazen sızdırıyordu alt ve üstü batıyordu mecbuern değiştiriyordu..

bana 10 tane alt 10 tane kısa kollu çıtçıtlı 10 tane de zıbın yeterli gibi geliyor. evimin sıcaklığına göre daha fazla giydirmem. battaniyede sarılı duruyor szaten.severken vs yelek giydiririm diye düşünüyorum. ha yanına şapka çorap eldiven ağız mendili vs. yani günlük bunlar yeter heralde. ayy bende şaştım şimdi,. gerçibende ablamın kızının oğlunun benim oğlumun eskileri var. babannemizede kardeşleri torunlarının falan eşyalarından getirmişler. almam heralde başka. kızıma özel olsun diye 2 tane hastane çıkışı alırım hatıra kalsın diye diyorum ya bakalım.

Ben günde bir değistiriyordum oda yıkayınca. Çok nadir iki olmuştur. Bebekten bebeğe değişiyor bence.

bana 10 tane alt 10 tane kısa kollu çıtçıtlı 10 tane de zıbın yeterli gibi geliyor. evimin sıcaklığına göre daha fazla giydirmem. battaniyede sarılı duruyor szaten.severken vs yelek giydiririm diye düşünüyorum. ha yanına şapka çorap eldiven ağız mendili vs. yani günlük bunlar yeter heralde. ayy bende şaştım şimdi,. gerçibende ablamın kızının oğlunun benim oğlumun eskileri var. babannemizede kardeşleri torunlarının falan eşyalarından getirmişler. almam heralde başka. kızıma özel olsun diye 2 tane hastane çıkışı alırım hatıra kalsın diye diyorum ya bakalım.
Bencede yeterli. Benim oğlumun herseyi duruyor daha 17 aylık buda erkek olunca bir tam takım hastane çıkısı aldım sık güzel, bir tulum çitcıtli aldım beģendim diye, bir tanede daha sevimli hastane cikısı aldım zibinli takim battaniye sapkali. Baska birseyde almam artık. Bez falan ufak tefek şeyler.

yeterli gibi gözüküyor canım. :rapci:

Ben günde bir değistiriyordum oda yıkayınca. Çok nadir iki olmuştur. Bebekten bebeğe değişiyor bence.

doğru diyorsun canım, bebekten bebeğe de farkediyordur mutlaka.. :emir_bebek:

aynen bazı bebekler cok kusuyor ondan olabılır önluk yeterlı gelır belkı az almak cok almaktan ıyıdır bence eksık olursa yıne alırsın

Benim agri gibi de degil de sanki boyle baski oluyor, acilicakmis gibi hissediyorum. Anlatabildim mi tam bilemedim :) cok rahatsiz edici. Onun icin doktor son 2 kontrolde alttan bakti bana. Hic dorun olmadi hem daha net goruyor ama senin kararin istemezsen kimse zorla bakamaz. Ama bazi seyleri karindan goremeyebilir.

Detaylıdan çıktık bi sorun görmedi doktor:dua:

Bebeğin kilosu boyu 470 gram 24cm. Kısa olacak galiba minyon bir kızçe:KK51: 21+4 üm bu arada. Güzel güzel seyrettik profil fotosuyla tam yüz fotosunu verdi dr. Kendi doktoruma gösteremedim raporu yarın kültür sonucumla birlikte sorarım artık.

Allah herkesin yavrusuna sağlık versin:dua::dua::dua:

Sağlıkla kucaklayalım inşallah:anne:

Detaylıdan çıktık bi sorun görmedi doktor:dua:

Bebeğin kilosu boyu 470 gram 24cm. Kısa olacak galiba minyon bir kızçe:KK51: 21+4 üm bu arada. Güzel güzel seyrettik profil fotosuyla tam yüz fotosunu verdi dr. Kendi doktoruma gösteremedim raporu yarın kültür sonucumla birlikte sorarım artık.

Allah herkesin yavrusuna sağlık versin:dua::dua::dua:

Sağlıkla kucaklayalım inşallah:anne:

Hayırlı olsun, benim de tam o haftadaki detaylıda 463 gr, 25 cm gibi bir şey demişti dr. Minyon olacak gibi görünüyor demişti ki, ben de eşim de ufak tefeğiz:)
Sağlıkla kucağına al inşallah

Back
X