• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezeryandan korkma nedenim vucudumu tanimam. Sekerimde yuksek oldugu icin sanirim yaralarim cok gec iyilesir. Bundan birkac sene once kasima atilan 3 dikisin gecmesi 1.5 2 ay surdu. O yuzden sezeryan gibi bir prosedurun iyilesmesi bende cok zor olur diye dusunuyorum.

Ona birsey diyemem tabii, bilgim yok ne yazik ki. hakkinda hayirlisi olsun insallah canim

Ben de pinterestten bakıyorum da fikirlere bütün halde bi oda begenemedim parça parça uyarlıcam orada gördüklerimi :)

Pintereste bende bakiyorum :) ama rengarenk seylere baka baka gidip kizima bembeyaz bir oda yaptim. Ben kizimi 7 aylikken odasina ayirdim ama tek cocuk odasi oldugu icin bakalim bunda nasil yapacagim :)

Slm kizlar, bizde bugün muayeneye gittik yine önden gidiyoruz 16+1 usgye göre büyüyor minisim 4 lu tarama için kan verdik ayrıca kıpır kipir olmuş hiç yerinde durmuyo sipa , sağ tarafımda bi gerilme ve kramplar var unuttum sormayı onu onun dışında şükür herşey yolunda gorunuyo bidahaki kontrol 3,5 hafta sonra durumlar böyle bayram öncesi gördük oglusum rahatladik :KK66:

Kızlar oda için biraz erken bence. 3-4 yaşından sonra çocuğun zevkinoluşuyor kendi istediği tip yatak istediği tip halı vs istiyor. Oğlum mesela kaydıraklı yatak ve içinde yollar olan trafik halısına benzer halılardan istedi. Dolapları falan bebek odası gibi olunca sevmiyo. Benim fikrim bir şifonyer bir sıradan halı bir de yatak iş görür. Yine de hevesiniz varsa siz bilirsiniz tabiki

Kızlar oda için biraz erken bence. 3-4 yaşından sonra çocuğun zevkinoluşuyor kendi istediği tip yatak istediği tip halı vs istiyor. Oğlum mesela kaydıraklı yatak ve içinde yollar olan trafik halısına benzer halılardan istedi. Dolapları falan bebek odası gibi olunca sevmiyo. Benim fikrim bir şifonyer bir sıradan halı bir de yatak iş görür. Yine de hevesiniz varsa siz bilirsiniz tabiki
Benimki odasında 5 yaşına kadar yattı sonra genç odası aldık...
Bu bebişede park yatak almayı düşünüyorum odamız var kızda oldumu tamamdır

Ben de normalden hiç korkmuyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor sanki.inşallah rahat ve normal bir Doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Cnm ben normal yaparken bebişin kalp atışları zayıfladı sezeryan oldum ve hastanene 1 gün yattım normalde sezeryanlılar 3 gün yatar gerçektende iyiydim hemen kalktım yürüdüm korkma bebiş nasıl sağlıklı doğacaksa öyle gelsin

Hahaha alkol deme canim cekiyor zaten bu ara cok icen degilim ama :KK70: dolaptaki 3 ay bekliyor bira gozumde buyuyo hahah

Ben doktordan bir biralik izin aldim :) tatilde soyle denize karsi 1 tane icecegim :)

Güle güle kullanın, siz ne marka aldınız?

Bu arada nemesis nemesis bugün urbo2 ye yine baktım, tek elle kapanmıyor dediler yine.

Allah allah ya. Dur bakalim benimki geldinde acar bakariz olmadi. Adam sip diye 2 sn katladi koydu benimkini. Hatta kapali halde tasimana gerek yok dedi bir ipi var onla tutup cekiyorsun kapali halinde pazar arabasi gibi suruyorsun arabayi :)

Ben de normalden hiç korkmuyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor sanki.inşallah rahat ve normal bir Doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Seninle boşuna dunur olmadik bacim :D korkularımızda bir :D

Hiç sorma kolay kolay sarhoş olmayan ben geçenlerde eşimin Doğum gününde herkes alkolleri götürürken sadece soda ve su içtim. Tüm gece öyle şeyler yaptım ki herkes sodadan sarhoş oldun diye dalga geçti :)
Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundum :D yaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye :D

Ona birsey diyemem tabii, bilgim yok ne yazik ki. hakkinda hayirlisi olsun insallah canim
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim :) bu yolda beraberiz neticede :)

Kardeşim 4.5 kilo normal doğum yaptı cnm doktor sezeryan yanlısı değilse seninde çatı musaitse sorun olmuyor
Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki :D

Ben doktordan bir biralik izin aldim :) tatilde soyle denize karsi 1 tane icecegim :)

Allah allah ya. Dur bakalim benimki geldinde acar bakariz olmadi. Adam sip diye 2 sn katladi koydu benimkini. Hatta kapali halde tasimana gerek yok dedi bir ipi var onla tutup cekiyorsun kapali halinde pazar arabasi gibi suruyorsun arabayi :)

Seninle boşuna dunur olmadik bacim :KK70: korkularımızda bir :KK70:

Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundum :KK70: yaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye :KK70:

Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki :KK70:
:nazar:sana iri bir bebiş gelicek o zaman çünkü öyle gidiyor annemle çoğu şeylerimiz benziyor bizim:21:

Seninle boşuna dunur olmadik bacim :KK70: korkularımızda bir :KK70:

Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundum :KK70: yaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye :KK70:

Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki :KK70:
Bende tatile cikicam herkez alirken ben artik kola felan icerim sanirim :)
Valla 1 tane izin verdi ise iyimis keske bende icebilsem :D

Back
X