- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.881
Tsk ederim cnm amin :)Çok guzel olmuş canım allahım agız tadıyla kullanmayı nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim cnm amin :)Çok guzel olmuş canım allahım agız tadıyla kullanmayı nasip etsin insallah
Tsk ederim cnmcok
guzel
Ben yapacağım canım kiziminda ayrı odası var oglusumada hazırlayacağım inşallahKızlar bebişe oda yapacak olan var mı
Bizimde önde normalde 14+6 usg de 16+1 cikiyo baştan beri erken döllenme dedi drSeninkide benim gibi olmuş cnm benimde 15+4 ama ultrasonda 16+6 çıkıyor ve bacaklar kapalı
Sezeryandan korkma nedenim vucudumu tanimam. Sekerimde yuksek oldugu icin sanirim yaralarim cok gec iyilesir. Bundan birkac sene once kasima atilan 3 dikisin gecmesi 1.5 2 ay surdu. O yuzden sezeryan gibi bir prosedurun iyilesmesi bende cok zor olur diye dusunuyorum.
Hayırlı olsun cnmEvet koyda bakalım bir ara bizde bebek arabamızı aldık![]()
Ben de pinterestten bakıyorum da fikirlere bütün halde bi oda begenemedim parça parça uyarlıcam orada gördüklerimi :)
Benimki odasında 5 yaşına kadar yattı sonra genç odası aldık...Kızlar oda için biraz erken bence. 3-4 yaşından sonra çocuğun zevkinoluşuyor kendi istediği tip yatak istediği tip halı vs istiyor. Oğlum mesela kaydıraklı yatak ve içinde yollar olan trafik halısına benzer halılardan istedi. Dolapları falan bebek odası gibi olunca sevmiyo. Benim fikrim bir şifonyer bir sıradan halı bir de yatak iş görür. Yine de hevesiniz varsa siz bilirsiniz tabiki
Hoşgeldinselam kızlar ikinci oğluma hamileyimm:)şubat annesı olucamm
Yok benimki başta 3 gün ileriydi atar yaptıBizimde önde normalde 14+6 usg de 16+1 cikiyo baştan beri erken döllenme dedi dr
Cnm ben normal yaparken bebişin kalp atışları zayıfladı sezeryan oldum ve hastanene 1 gün yattım normalde sezeryanlılar 3 gün yatar gerçektende iyiydim hemen kalktım yürüdüm korkma bebiş nasıl sağlıklı doğacaksa öyle gelsinBen de normalden hiç korkmuyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor sanki.inşallah rahat ve normal bir Doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Kardeşim 4.5 kilo normal doğum yaptı cnm doktor sezeryan yanlısı değilse seninde çatı musaitse sorun olmuyorBilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/
Hahaha alkol deme canim cekiyor zaten bu ara cok icen degilim amadolaptaki 3 ay bekliyor bira gozumde buyuyo hahah
Güle güle kullanın, siz ne marka aldınız?
Bu aradanemesis bugün urbo2 ye yine baktım, tek elle kapanmıyor dediler yine.
Seninle boşuna dunur olmadik bacimBen de normalden hiç korkmuyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor sanki.inşallah rahat ve normal bir Doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundumHiç sorma kolay kolay sarhoş olmayan ben geçenlerde eşimin Doğum gününde herkes alkolleri götürürken sadece soda ve su içtim. Tüm gece öyle şeyler yaptım ki herkes sodadan sarhoş oldun diye dalga geçti :)
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim :) bu yolda beraberiz neticede :)Ona birsey diyemem tabii, bilgim yok ne yazik ki. hakkinda hayirlisi olsun insallah canim
Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belkiKardeşim 4.5 kilo normal doğum yaptı cnm doktor sezeryan yanlısı değilse seninde çatı musaitse sorun olmuyor
Ben doktordan bir biralik izin aldim :) tatilde soyle denize karsi 1 tane icecegim :)
Allah allah ya. Dur bakalim benimki geldinde acar bakariz olmadi. Adam sip diye 2 sn katladi koydu benimkini. Hatta kapali halde tasimana gerek yok dedi bir ipi var onla tutup cekiyorsun kapali halinde pazar arabasi gibi suruyorsun arabayi :)
Seninle boşuna dunur olmadik bacimkorkularımızda bir
Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundumyaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim :) bu yolda beraberiz neticede :)
Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki![]()
Bende tatile cikicam herkez alirken ben artik kola felan icerim sanirim :)Ben doktordan bir biralik izin aldim :) tatilde soyle denize karsi 1 tane icecegim :)
Allah allah ya. Dur bakalim benimki geldinde acar bakariz olmadi. Adam sip diye 2 sn katladi koydu benimkini. Hatta kapali halde tasimana gerek yok dedi bir ipi var onla tutup cekiyorsun kapali halinde pazar arabasi gibi suruyorsun arabayi :)
Seninle boşuna dunur olmadik bacimkorkularımızda bir
Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundumyaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim :) bu yolda beraberiz neticede :)
Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki![]()