• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canm cok iyi ilac o cok rahat ettim bnde butun vitaminlar var icinde ayri ayri ugrasmadim diye tam sevinirken dun konturolum vardi gittim kan tahlil falan istemedi kan ilaci yazicam dedi şaşırdım aldim da ictim inanilmaz başım agriyo niye yazdi o ilaci anlamadim canm sen grip olmustun yanilmiyorsam nasil oldun gectimi
Antibiyotige basladim dun bugun daha iyiyim canim bogaz iltihabim gecmedi antibiyotik aliyorum ins bisi olmaz kizimda bende hastayiz dun kalkamadik yataktan ikimizde hep yattik simdi iyiyiz sukur
Ben o ilaci hic sevmiyorum bende kontrole gidince soriyim belki banada verir vermez ins :/

KIZLAR BU ARADA BEBEKLER KAÇ GR UZUNLUK NE SİZDE. BENİMKİ 135 GR 12 CM Dİ. doktor anne babası gibi iri bir bebek olacak sanırım dedi. ama bunu sezeryana yol yapmak için mi dedi. yoksa bize bakarak mı dedi bilmiyorum. eşimle ikimizinde boy 1,80. ona bakarak da demiş olabilir.bilemedim ama kafama takıldı ister istemez.
Benimki 178 grm boyunu söylemedi ama iri gelişiyor dedi:nazar:

Ben kimseyi inandiramadim kizim olacağına. Herkes hala oglun olacak diyor. Tipim oglan hamileligiymis. Annemde diuor ki degisir o sonradan oglan olacak o. Kardesimde hep kiz demisler oglan dogdu :KK70:
Gobegim buyume sekli bile farkli olunca inanamadim vallahi :)
Demek sanada aynini diyorlar sekerim banada diyor oglan gibi sanki diye :D
Degisirmi bilmem artik cok var ornek etrafta kiz denilip erkek erkek denilip kiz cikan :D

Antibiyotige basladim dun bugun daha iyiyim canim bogaz iltihabim gecmedi antibiyotik aliyorum ins bisi olmaz kizimda bende hastayiz dun kalkamadik yataktan ikimizde hep yattik simdi iyiyiz sukur
Ben o ilaci hic sevmiyorum bende kontrole gidince soriyim belki banada verir vermez ins :/
İnşallah cabuk atlatirsiniz salgin varmis bide cocuklarda hamilelerde biraz agir gecebiliyormus bnm bogazim ara ara kasiniyo tam iyilesmis degilim antibyotik dahi etki etmedi şaşırdım Allah ikinizede şifa versin canm bol bol sivi al tavuk corbaya karabiber limon sik ic cok iyi geliyo

Alanya da yasiyorum. Hamilelikten once 17 kiloya yakin kilo verdim. Biraz da bu yuzden hizli kilo aliyorum sanirim. Ama bir kez verdiysem yine veririm diye icimi rahatlatiyorum sen bu gebeligine kac kilo ile basladin? Ben 74 tum
Alanyada cok sicaktir yahu simdi :)
79 la basladim hamilelige hizla arttim
sebebi ilk gebeligimde 30 kg aldim
.3 yildirda spor yapiyorum.30 kgmu verdim
ideal kilom 70 aslinda bana gore tabi :) ulasamadan hamile kaldim.olsun yine veririz dert degil.yeterki spor ve saglikli beslenme hayatimizda olsun :)
bu arada ilk gebeligimdede 73le baslamistim.104 doguma girdim :)
ins bu seferde oyle olmaz

Gobegim buyume sekli bile farkli olunca inanamadim vallahi :)
Demek sanada aynini diyorlar sekerim banada diyor oglan gibi sanki diye :KK70:
Degisirmi bilmem artik cok var ornek etrafta kiz denilip erkek erkek denilip kiz cikan :KK70:
Banada oyle diyolar dakin pembe filan alma erkek o dediler :/ hayir cocuk 2 80 acti bacagini erkegim diye daha napsin yani

Kızlar 7 haftalık hamileyim ama karnımın altına bir batma oluyor bazen hızlı kalkerken bazen yatarken hızlı dönerken ?

Olabilir merak etmeyin. Çok şiddetli olursa ya da uzun süre geçmezse doktorunuza söylerin. Bir de ani hareketlerden mümkün olduğunca kaçının. Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.

KIZLAR BU ARADA BEBEKLER KAÇ GR UZUNLUK NE SİZDE. BENİMKİ 135 GR 12 CM Dİ. doktor anne babası gibi iri bir bebek olacak sanırım dedi. ama bunu sezeryana yol yapmak için mi dedi. yoksa bize bakarak mı dedi bilmiyorum. eşimle ikimizinde boy 1,80. ona bakarak da demiş olabilir.bilemedim ama kafama takıldı ister istemez.

13 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam ama ağırlığı bilmiyorum. Benim şu damar düzelmezse zayıf doğabilirmiş zaten.

Puf merak ediyorum cnm doktor yinede alışveriş yapmayın net degil dedi
En azından sağlıklı çok şükür diyelim

Ben bugün yine dayanamadım, bir tulum aldım. Kalın bişi, dışarı çıkarken giydirmelik.
Merak edersin tabi ya, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da :)

Back
X