- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.801
Bende deniyim bakim inşallah iyi gelir saol cnmtuzlu su iciyotum ben daha iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende deniyim bakim inşallah iyi gelir saol cnmtuzlu su iciyotum ben daha iyi geliyor
Antibiyotige basladim dun bugun daha iyiyim canim bogaz iltihabim gecmedi antibiyotik aliyorum ins bisi olmaz kizimda bende hastayiz dun kalkamadik yataktan ikimizde hep yattik simdi iyiyiz sukurEvet canm cok iyi ilac o cok rahat ettim bnde butun vitaminlar var icinde ayri ayri ugrasmadim diye tam sevinirken dun konturolum vardi gittim kan tahlil falan istemedi kan ilaci yazicam dedi şaşırdım aldim da ictim inanilmaz başım agriyo niye yazdi o ilaci anlamadim canm sen grip olmustun yanilmiyorsam nasil oldun gectimi
Kızlar 7 haftalık hamileyim ama karnımın altına bir batma oluyor bazen hızlı kalkerken bazen yatarken hızlı dönerken ?
Benimki 178 grm boyunu söylemedi ama iri gelişiyor dediKIZLAR BU ARADA BEBEKLER KAÇ GR UZUNLUK NE SİZDE. BENİMKİ 135 GR 12 CM Dİ. doktor anne babası gibi iri bir bebek olacak sanırım dedi. ama bunu sezeryana yol yapmak için mi dedi. yoksa bize bakarak mı dedi bilmiyorum. eşimle ikimizinde boy 1,80. ona bakarak da demiş olabilir.bilemedim ama kafama takıldı ister istemez.
Gobegim buyume sekli bile farkli olunca inanamadim vallahi :)Ben kimseyi inandiramadim kizim olacağına. Herkes hala oglun olacak diyor. Tipim oglan hamileligiymis. Annemde diuor ki degisir o sonradan oglan olacak o. Kardesimde hep kiz demisler oglan dogdu![]()
Kızlarrr cinsiyeti öğrendim, kızım olacakkkkk :)
İnşallah cabuk atlatirsiniz salgin varmis bide cocuklarda hamilelerde biraz agir gecebiliyormus bnm bogazim ara ara kasiniyo tam iyilesmis degilim antibyotik dahi etki etmedi şaşırdım Allah ikinizede şifa versin canm bol bol sivi al tavuk corbaya karabiber limon sik ic cok iyi geliyoAntibiyotige basladim dun bugun daha iyiyim canim bogaz iltihabim gecmedi antibiyotik aliyorum ins bisi olmaz kizimda bende hastayiz dun kalkamadik yataktan ikimizde hep yattik simdi iyiyiz sukur
Ben o ilaci hic sevmiyorum bende kontrole gidince soriyim belki banada verir vermez ins :/
Alanyada cok sicaktir yahu simdi :)Alanya da yasiyorum. Hamilelikten once 17 kiloya yakin kilo verdim. Biraz da bu yuzden hizli kilo aliyorum sanirim. Ama bir kez verdiysem yine veririm diye icimi rahatlatiyorum sen bu gebeligine kac kilo ile basladin? Ben 74 tum
3 gun sonra alanyafayim nasipse avsallarda :) deniz kum gunes takilcamAlanya da yasiyorum. Hamilelikten once 17 kiloya yakin kilo verdim. Biraz da bu yuzden hizli kilo aliyorum sanirim. Ama bir kez verdiysem yine veririm diye icimi rahatlatiyorum sen bu gebeligine kac kilo ile basladin? Ben 74 tum
Kızlar geldim listeye bi erkek daha yazın![]()
Banada oyle diyolar dakin pembe filan alma erkek o dediler :/ hayir cocuk 2 80 acti bacagini erkegim diye daha napsin yaniGobegim buyume sekli bile farkli olunca inanamadim vallahi :)
Demek sanada aynini diyorlar sekerim banada diyor oglan gibi sanki diye
Degisirmi bilmem artik cok var ornek etrafta kiz denilip erkek erkek denilip kiz cikan![]()
Kizlar aranizda doktor kiz deyip erkek cikan yada erkek deyip kiz cikan varmi ?
Benim kiz ama ne biliyim gogus ucum karardi kizimda kararmamisti
Raporlu olduğun günün parasını sgk öder. işveren değil. sgk ya gidip alacaksınız paranızı.
Kızlar başka doktora gittim bugün baktı bacakları kapalı açmıyor sıpa doktor kız diyelim diğer aya netleşir dedi
Burada bebiş 16+6
178 grm olmuş tontişim![]()
Kızlar 7 haftalık hamileyim ama karnımın altına bir batma oluyor bazen hızlı kalkerken bazen yatarken hızlı dönerken ?
Puf merak ediyorum cnm doktor yinede alışveriş yapmayın net degil dediBunlar kova burcu olacak canım, canları ne zaman isterse o zaman :)
KIZLAR BU ARADA BEBEKLER KAÇ GR UZUNLUK NE SİZDE. BENİMKİ 135 GR 12 CM Dİ. doktor anne babası gibi iri bir bebek olacak sanırım dedi. ama bunu sezeryana yol yapmak için mi dedi. yoksa bize bakarak mı dedi bilmiyorum. eşimle ikimizinde boy 1,80. ona bakarak da demiş olabilir.bilemedim ama kafama takıldı ister istemez.
Puf merak ediyorum cnm doktor yinede alışveriş yapmayın net degil dedi
En azından sağlıklı çok şükür diyelim
kızlar 10 gün izine çkıyorum çok sık nete giremesem de ara ara yine bakarım sayfalara şimdiden hepinize iyi bayramlar iyi tatiller bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın![]()