- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.721
hayirlisu olsun gonlunden gecen olsunGünaydınlar.. 2 saat kaldı randevuma artık öğreneyim şu cinsiyeti ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisu olsun gonlunden gecen olsunGünaydınlar.. 2 saat kaldı randevuma artık öğreneyim şu cinsiyeti ya![]()
guzelKızlar babynest yaptim biraz ugrastirdi ama oldu sanırım![]()
Ne yapacağımı bilmiyorum canım bekliyorum işte çıksın diye evet dikkat edin çok kötü oldum valla hamileyken hastalık hiç çekilmiyorAşağıdan mıknatıs filan mı tutsanız, niye İlerlemiyor bu zıkkım. Neyse bekleyince çıkar inşallah.
Herkesten grip haberleri gelmeye başladı, dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.
Ben az önce perinatoloğumdan geldim, üçlü ve dörtlüye o da gerek yok dedi.
Ayrıntılı için de ben bu doktora kesin karar verdim, 21-22 den birinde alıp randevu giderim.
benimde ikiside kız canım isim hala düşünüyoruzİzmirde
Amin inşseninki belli mi ?
dr bana cıkolata yedırmıstı valla ole haraketlendı de gordukgünaydın kızlar bugün akşam kontrol var bizimki bacaklarını açarsa göreceğiz kuku mu pipi mi :)
ne yiyim hareketlensin diye önerileriniz var mı?
ihmal etmeyim o zaman gideyim bende geç olmadanyok canim bulanti olmadi cok sukur. uyusukluk gecti simdi o yuzden hafif bi agrim var ama dayanilamayacak gibi defil cok sukur. lokal anestezi yapti hamilelik icin uygun dedi. Valla cekilcekse cektir kurtul derim. doktorum bana 4-5-6 da cekim yaparim sonrasinda ertelenebiliyorsa ertelerim demisti.
Sağol canım 50 kuruş gibi görünüyo röntgendeSagol canim sizede gecmis olsun ins cikartir cocuk parayi ufakmiydi buyukmuydu![]()
Burada bir arkadaşımızda daha görülmüştü kasılma ve geçti sonra. Bol su ve dinlenme :) az endişe, bol duaMerhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sormuştum karnında sertlik hisseden var mı diye. Doktor muayenesinde rahimde kasilma görüldü bol su icmem gerekiyormuş. Ama endişeliyim dr başka birsey önermedi ama benzer şeyler duyan yaşayan bilen var mı?
Valla acikcasi nasil bir surec olacagina dair bir fikrim yok. Anlatilanlarin yalancisiyim
Bugun ilkbdmeir hapimi ictim sabah bakalim ne olacak ondanda cok urkutuldum :/
Ins cikartir cnm yaSağol canım 50 kuruş gibi görünüyo röntgende
KIZLAAAAAR GÜNAYDIN BİRİLERİ BANA YARDIM EDER Mİİİİ
BEN DÜN BŞİ DUYDUM İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR.
BEN KENDİ SOY İSMİMİ DE KULLANIYORUM.
BEBEK OLUNCA HEM BENM ESKİ SOY İSMİMİ HEMDE BABASINDAN ALDIĞIMIMI KULLANACAK![]()
İnşallah tertemiz gelsin dörtlü testin. Bu arada iş yerin öyle bir şey yapmamalı, çünkü hamilelikte doktor kontrolleri için yasal izin var.1\117 evet canım. ya cok kısı boyle seyler yasamıs ama sapasaglam doğmuş. bende ptesı 4lü test yaptırcam bakalım ınsllah ıyı sonuc cıkarda oh cekerız ben tekırdagdayım ki oraya gıtmem cok ugraslı olur ustelık calısıyorum zar zor ızın verıyo zaten hastaneye gıtmeme![]()
Nutellagünaydın kızlar bugün akşam kontrol var bizimki bacaklarını açarsa göreceğiz kuku mu pipi mi :)
ne yiyim hareketlensin diye önerileriniz var mı?
Şu endiselerimden kurtulsam hayat çok güzel olacak da elimde değil. Ama bu mesaja mutlu oldum umarim benimki de o arkadaş gibi kolayca geçer :)Burada bir arkadaşımızda daha görülmüştü kasılma ve geçti sonra. Bol su ve dinlenme :) az endişe, bol dua![]()
yarım saat öncesinde yiyeyim ben en iyisi :)dr bana cıkolata yedırmıstı valla ole haraketlendı de gorduk![]()
evet bende şirkete dayalı çalışıoyrum ayda 1 gün ücretli izin hakkım var doktordan muayne kagıdı getiriyorsun vermek zorundalar her sskli bunu kullanabilirİnşallah tertemiz gelsin dörtlü testin. Bu arada iş yerin öyle bir şey yapmamalı, çünkü hamilelikte doktor kontrolleri için yasal izin var.
onuda deneyim :) bugün de hamurişi yedim kesin kilolu çıkıcam :)Nutella![]()
valla hiç yan etki yapmadı bana şimdilik. gerçi bi gece içtim bir sabah belki daha etki etmemiştir.Demir e alışır vücut, biraz açıkça yazacağım için özür diliyorum ama büyük tuvaletin sonrası renkten korkma :) demir hapı yüzünden oluyor![]()