- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlete başta gitmen gerekiyor cnm sıra çok oldugu için ben 6 haftalıkken gittim o zaman 12 ekime gün verdiler en az 2 yada 3 ay önce gitmen lazım
aminnn insallahhhh :)Çok teşekkür ederim canım, hep böyle sürsün sağlıkla zamanında doğsun inşallah. Tüm bebeklerimiz :)
Daha yüksek bildiğim kadarıyla, çok şükür o kısmına ben karışmayacağım. Sağlık sigortası ödeyecek![]()
aminnn cnm insallah:)Sağol canım inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun
hayırlı olsun cnm , hosgeldin :)Merhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsın insallah :)Kızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım. Zor bir dönemden geçiyorum o yüzden. Hamilelikle ilgili değil sıkıntılarım farklı biraz. Benimde 2.oğlum geliyor. Ben sevindim ilkmiş gibi. Sağlıklı ilerliyor. Hepinizi özledim iyisinizdir umarim.
ayy bende kumas aldım bugun tesadüfen , ama ben elbise için değil becerebilirsem babynest yapıcam insallah bu aksam bitince paylasırım :)Ayyy ben de dikiş yapmaya bayılıyorum insallah haftasonu kumaş alıp hemen bir bayramlık dikmek istiyorum :))
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsin insallah :)Kızlar merhaba. Kontrolden çıktım bir erkek daha geliyor
Bursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusueskişehir acıbadem için konuşuyorum yine. 4500 lira doğum ücreti normal sezeryan fark etmez dedi. ben birde vip paket satın almak istedim ilave 1500 lira ediyor. ilk gün için bir hemşire sürekli seninle ilgileniyor emzirme eğitimi vs veriyor o güne ait aileye özel bir suit oda lohusa şerbeti süslemeler vs dahil.
Ben kendim yapiyorum canim mayalarim iki aydir evde bi baslarina bozulmuslardir heralde bi daha nereden bulurum bilmem:)nasıl mayalandığını öğrenmeye çalışıyım bakıyım.
Cok gecmis olsun canim ya bir an once atlatirsin inşallahKizlar cogunuzun iyi olmaniza ve cinsiyet ogrenmenize sevindim ben cok hastayim kizimda hasta ev hastane oldu resmen antibiyotik aliyorum bogazlarim cook fena
2 haffa sonra tatil planimiz var ins gecerzehir olsun istemiyorum
Faranjit cok fenaymis bogazim ates gibi
Bas agrisi cabasi
Benimde kizdi zaten kiz akranlari gelmis saglikla gelsinler :)
Ogrenemeyenler icinde en kisa zamanda ogrenmelerini diliyorum
bizede 20. hafta dendi , ayrıntılı fiyatını sormadım hastahaneye muayene ucretimiz bizim 300 tl , ayrıntılı ne kadardır artık kim bilir :)Ekim ortasına denk geliyor yani, 20-23 yazıyor her yerde de sanki bizimki 20. hafta demişti.
Merak etmistim canim aman saglikli olun da gerisi hallolir inşallahKızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım. Zor bir dönemden geçiyorum o yüzden. Hamilelikle ilgili değil sıkıntılarım farklı biraz. Benimde 2.oğlum geliyor. Ben sevindim ilkmiş gibi. Sağlıklı ilerliyor. Hepinizi özledim iyisinizdir umarim.
Canım ultrasonda 14 haftalik çıktı bebekler ondan 4 hafta sonra dedi sanırım ben 3 hafta sonra giderim yine ama zamanı gecmesinCnm 3lü test 16 _18 hafta arası yapılıyor diye biliyorum
Yok canım doğrudur doktordan doktora bile değişiyor ücret Acıbadem'ler fiks aynı ücret değil. İstanbul'da Acıbadem'e gittiğimde 450 lira idi gittiğim doktorun muayene ücreti. Bursa da 280. Eskişehir de dediğin gibidir. Diyorum ya aynı hastanede farklı iki doktorun dahi ücreti başka120 veriyorum ben :) şu mesajı yazdıktan sonra acaba ben mi yanlış biliyorum diye kontrol ettim. 120 hakkatten 105 lira ücret 15 lira katkı payı :) herhalde bana yanlış tarife uyguluyorlar uyandırmayayım bari![]()