• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
saçmalık aynı işlemin aynı hastanede bu kadar fiyat fark etmesi.

112 ekimde kaçıncı haftada olacağız yahu biz :KK70: ben bugün 15+5 haftalık hamile imişim. sata göre 2 gün önde gidiyorum :) bende 12 ekime alırım olmadı.
Cnm benimki sata göre 15+3 ama ultrasona göre 16+3 nasıl oldu anlamadım ilk gittiklerimde 2 yada 3 gün ileri çıkıyordu bu sefer 1 hafta olmuş sorun olmaz heralde 23.haftaya kadar yapılıyormuş

Kizlar cogunuzun iyi olmaniza ve cinsiyet ogrenmenize sevindim ben cok hastayim kizimda hasta ev hastane oldu resmen antibiyotik aliyorum bogazlarim cook fena
2 haffa sonra tatil planimiz var ins gecer :( zehir olsun istemiyorum
Faranjit cok fenaymis bogazim ates gibi
Bas agrisi cabasi
Benimde kizdi zaten kiz akranlari gelmis saglikla gelsinler :)
Ogrenemeyenler icinde en kisa zamanda ogrenmelerini diliyorum

Kizlar cogunuzun iyi olmaniza ve cinsiyet ogrenmenize sevindim ben cok hastayim kizimda hasta ev hastane oldu resmen antibiyotik aliyorum bogazlarim cook fena
2 haffa sonra tatil planimiz var ins gecer :KK43: zehir olsun istemiyorum
Bas agrisi cabasi
Geçmedimi cnm aman dikkat et kendine atlatırsın inş hemen

Banada süt çok dokunuyor zaten gastritim var yefiklerime dikkat ediyorum.Doktorum bana illa süt icmene gerek yok bol bol yogurt peynir kefir dedi bende oyle yapiyorum.Mide ilaci vermedi bana doktor gaviscon verdi cok kotu oldugumda ictim sadece.
Ben kefir hic icmedim canim onu da hir deneyeyim bari :) en garanti peynir ve kalsiyum vitaminine devam..

Geçmedimi cnm aman dikkat et kendine atlatırsın inş hemen
Gecmedi cnm doktor ilk basta vermedi antibiyotik c vitamini verdi agirlasinca baska doktora gittim antibiyotik verdi gec basladi tedavi :( insallah atlatiriz kizimda hasta ikimiz yan yana yatiyoruz allah sifa versin saglik gittimi anliyorsun kiymetinj

Gecmedi cnm doktor ilk basta vermedi antibiyotik c vitamini verdi agirlasinca baska doktora gittim antibiyotik verdi gec basladi tedavi :KK43: insallah atlatiriz kizimda hasta ikimiz yan yana yatiyoruz allah sifa versin saglik gittimi anliyorsun kiymetinj
Cok geçmiş olsun canim insallah bir an once iyilesirsiniz

Kocamla gitmek için geç gittik canim eşimin gelmesini bekledim. Benim belim bir hafta önce tutuldu hala devam ediyor eşim yanımda olsun istedim
anladım canım geçmiş olsun o zaman.. hafta sonu da çalışıyor mu eşin? ben de çalışıyorum da cumartesi boşum diye hep cumartesilere alıyorum randevuyu. olmazsa eşin bir kaç saat izin alsın işten de öyle gündüz gidin randevu ile. gece acil hasta olur çünkü, bir de tek doktor bakar illa ki beklenir..

Gecmedi cnm doktor ilk basta vermedi antibiyotik c vitamini verdi agirlasinca baska doktora gittim antibiyotik verdi gec basladi tedavi :KK43: insallah atlatiriz kizimda hasta ikimiz yan yana yatiyoruz allah sifa versin saglik gittimi anliyorsun kiymetinj
Ay kıyamam prensese dikkat edin çabucak atlatın inş

anladım canım geçmiş olsun o zaman.. hafta sonu da çalışıyor mu eşin? ben de çalışıyorum da cumartesi boşum diye hep cumartesilere alıyorum randevuyu. olmazsa eşin bir kaç saat izin alsın işten de öyle gündüz gidin randevu ile. gece acil hasta olur çünkü, bir de tek doktor bakar illa ki beklenir..
Cumartesi günleri genelde istege bagli oglene kadar mesai yapiyor canim normalde haftasonlari boş. Olmazsa öyle yapariz artik. Zaten biz hastaneye gidince sekretere sorduk. Yogunluk yoksa kaydolalim dedik o da yok dedi. Ama masallah arkamizdan sürü ile geldi millet. Ben koltukta bel agrisindan oturamiyorum ama akıllı insanlar beklememek icin acil kaydi actiriyor hostesler tekerlekli sandalye ile doktorun kapisina getiriyor. Sonra acil kaydi oldugu icin öncelik onlara veriliyor ceylan gibi seke seke gidip muayene olup cikiyorlar hastaneden. Bir kız resmen sinirden ağladı. Normal kayit acmislar kanamasi var agridan duramiyor 2.5 saat bekledi kız kapıda..

2 haffa sonra tatil planimiz var ins gecer :KK43: zehir olsun istemiyorum
Bas agrisi cabasi

Çok geçmiş olsun, fena kaptın şifayı. İnş en kısa zamanda toplarsınız?

Evet sadece ayrıntılı, ben Acıbadem'e gitmiyorum da eskişehir Acıbadem'le fiyatlar aynı mı diye merak ettik, o yüzden arayıp sordum.
Ben devlette bedava yaptıracağım özel tabikide daha ayrıntı inceliyor ama devlet böyle şeylerde çok uyguna geliyor o parayada bebişin eksiklerini alırım inş

Ben devlette bedava yaptıracağım özel tabikide daha ayrıntı inceliyor ama devlet böyle şeylerde çok uyguna geliyor o parayada bebişin eksiklerini alırım inş
Aynen öyle canım benim hastanede sanırım 250liraymış ama ben devlette yaptırmaya calışacam borçlar almış basını gidiyor ogluşumun bir eksiğini alırım inşallah

Back
X