• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
MERHABA KIZLAR NASİP OLURSA BENDE ŞUBAT ANNESİ OLACAĞIM AMA HALA CİNSİYET ÖĞRENEMEDİM ARANIZDA ÖĞRENENLER VAR MI 14 HAFTADA KIZA BENZİYO 15 DE ERKEĞE BENZİO DEDİLER NE ZMAN NETLEŞCEK MERAKTAN ÖLCEM SAĞLICAKLI OLSNDA TABİ

hayırlı olsun, ben de dün öğrendim sonunda. aynen kendi doktorumuz erkek, perinatolog kız demişti :) bugünlerde kontrolün varsa öğrenme ihtimalin çok yüksek.

Aynen canım. Hakkımı helal etmiyorum sesli bir şekilde söyledim zaten insanlar kolayını bulmuş. Acil diyip sandalye ile getiriliyorlar kapi açılır acilmaz koşarak iceri girip seke seke gidiyorlar evlerine. Ben günlerdir bel ağrısı yaşıyorum koltuktan kalkınca 80 yaşındaki nine gibi iki büklüm ciktim hastaneden.

hastanenin de saygısızlığı aslında. gerçekten acil hastaya tamam ama bu şekilde çok çirkin.

Ya çok kötü kabız yapıyor cnm beni yarın başlayım bari bırakmıştım

beni de ve bende çocukluktan beri hemoroid de var. ilerleyen günlerde neler olacak bilmiyorum ama demir eksikliği çok konuyu etkiliyor diye dayanıyorum. kayısı ve yaban mersini abonesi olmak zorundayız :)

cinsiyeti öğrenmenin en güzel yanı oğlum ya da kızım diye sevmek bence. onun dışında ikisi de Allah ın mucizesi, öyle düşünenlere hiç çocuğum yokken bile çok kızardım. nitekim bir arkadaşımın yakın yaşlarda iki oğlu var ki küçük olan bir canavar, ama şu an çok şekerler. kimseye ihtiyaç duymadan birlikte oyun oynayıp harika zaman geçiriyorlar.
apartmanımızda bir komşumuzun kızı ve oğlu var, hiç anlaşamayan iki kardeşler. bu işler hiiiç belli olmaz, bugün öyle konuşanlar yarın neler yaşar bilinmez.

Aynen canım bende hamile kalmadan bile kızanlardanım sonuçta hiç belli olmaz bu işler yeter ki hayırlı evlat olsunlar inşallah

Back
X