• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
valla o zaman diş eti duşları satılıyor braun un. maddi durumun el verirse onu al diş etleri için çok faydalı. annemin diş eti hassasiyeti ve çekilmesi öyle durdurulmuştu.
Bir araştırıyım cnm çünkü büyük sorun diş etleri hassalığı diye yazmışlar

Selam kızlar dün aksam doktora gittik nöbetçi kadın dogum uzmanına. Sekretere dedik yoğunluk yoksa kayıt olalim o da yok dedi. Önümüzde 2 kişi vardi tam 2 saat bekledik. Millet çakal olmuş acil diyip hemen ilk sıraya giriyorlar. Bir salak kadıni hemşire tekerlekli sandalyeyle hetirdiler hemen ismi çağrıldı kadın sandalyeden fırlayıp içeri girdi sonra kocasıyla çıkıp agzi kulaklarinda kivira kivira gitti. Kocama dedim ben böyle kalkamiyorum yürüyemiyorum. Hatta belki hamile bile degildi çok zayifti karni icine çökmüştü resmen.. Neyse baktık bize sıra gelecegi yok işlemi iptal edip eve döndük gece 11 de.. Bebegin cinsiyetinden iyice emin olup haftasonu alisverise baslayacaktik.. Valla igrendim insanlar ne kadar çakal olmuş hakkimi helal etmiyorum:sinirli:

saygısızlık ve bencillik diz boyu...

sağlık konusunda çok okurum ama mide konusunda cahilim maalesef. ama bir arkadaşım hamilelilikte senin gibiydi, meğer süt ürünleri yapıyormuş. tüm sütlü şeyleri kesince iyi oluyordu, yoksa hastanelik. acaba öyle bir toleransızlığın mı var???
Canım hiç bilemiyorum inan ki benim ne yesem midem yanıyor hiç farketmiyor artık cok yoruldum bişey yemek dahi istemiyorum

MERHABA KIZLAR NASİP OLURSA BENDE ŞUBAT ANNESİ OLACAĞIM AMA HALA CİNSİYET ÖĞRENEMEDİM ARANIZDA ÖĞRENENLER VAR MI 14 HAFTADA KIZA BENZİYO 15 DE ERKEĞE BENZİO DEDİLER NE ZMAN NETLEŞCEK MERAKTAN ÖLCEM SAĞLICAKLI OLSNDA TABİ

Bana devletteki doktor hiçbir takviye vermedi özeldekide sadece demir verdi 5.ayda başlıcam şimdilik sadece aspirin kullanıyorum

bu arada bu demir kullanımını konuşuyorduk ya bir ara, dün doktoruma sordum bu konuyu. Anne vücudundan demiri resmen sömürürmüş bebek, bu yüzden demir kullanımı şart diye düşünüyor benim doktorum.

MERHABA KIZLAR NASİP OLURSA BENDE ŞUBAT ANNESİ OLACAĞIM AMA HALA CİNSİYET ÖĞRENEMEDİM ARANIZDA ÖĞRENENLER VAR MI 14 HAFTADA KIZA BENZİYO 15 DE ERKEĞE BENZİO DEDİLER NE ZMAN NETLEŞCEK MERAKTAN ÖLCEM SAĞLICAKLI OLSNDA TABİ
aa seninkide benim ki gibi aşk çocuğu olacak desene :D 14 şubat ikimizinde beklenen tarih :D ben dün öğrendim cinsiyeti kızım olacak :)

Olmazsa bir sağlık ocağına sorayım bakalım ne diyecek zaten süt ürünleriyle aram yok ama kemiklerim nasıl böyle sağlam anlamıyorum
Aynen benim de canim en son süt içeli 5-6 sene olmuştur herhalde ama benim biraz ırsi heralde cok şükür simdilik problem yok. Ama cok fazla peynir tüketiyorum. Sutun yerini almasa da iyidir peynir..

aa seninkide benim ki gibi aşk çocuğu olacak desene :KK70: 14 şubat ikimizinde beklenen tarih :KK70: ben dün öğrendim cinsiyeti kızım olacak :)

NE GÜZEL MAŞALLAH BENİM BAZEN 13 ŞUBAT DA OLUYOR CİHAZDA OYNAMA OLUYOR HER SEFERİNDE NE GÜZEL ÖĞRENMİŞSİN İNŞ BENDE ÖĞRENİRİM BİRAN ÖNCE

Mutlu ol tabi
Küçük erkekler tokaları süsleri yok belki ama İnan karizmaları var
Geçen kardeşim yine pot kırdı Doğum yaptığı için gidiyoruz sürekli bizim de kuzen de hamile tüp bebekten ikizi olacak inşallahcinsiyeti Yen'i öğrendiler biri kız biri erkek
Ona diyor ki çok güzel iki kız da olsa çok güzel olurdu ama iki erkek olsa ayyy ıyy dedi tam sonra anında döndü yani ikisi aynı anda erkek olursa zor olur diye :eek:hay Allahım eşimle göZgöze geldik ama birşey demedik
Ama yanılıyor görecek oğlum gerçekten uyumlu sakin bir çocuk bir tane daha alınca yanına çok güzel olacak inşallah :KK200::anneadayı:

cinsiyeti öğrenmenin en güzel yanı oğlum ya da kızım diye sevmek bence. onun dışında ikisi de Allah ın mucizesi, öyle düşünenlere hiç çocuğum yokken bile çok kızardım. nitekim bir arkadaşımın yakın yaşlarda iki oğlu var ki küçük olan bir canavar, ama şu an çok şekerler. kimseye ihtiyaç duymadan birlikte oyun oynayıp harika zaman geçiriyorlar.
apartmanımızda bir komşumuzun kızı ve oğlu var, hiç anlaşamayan iki kardeşler. bu işler hiiiç belli olmaz, bugün öyle konuşanlar yarın neler yaşar bilinmez.

saygısızlık ve bencillik diz boyu...
Aynen canım. Hakkımı helal etmiyorum sesli bir şekilde söyledim zaten insanlar kolayını bulmuş. Acil diyip sandalye ile getiriliyorlar kapi açılır acilmaz koşarak iceri girip seke seke gidiyorlar evlerine. Ben günlerdir bel ağrısı yaşıyorum koltuktan kalkınca 80 yaşındaki nine gibi iki büklüm ciktim hastaneden.

ben varım ankaradan son adet tarihim 7 mayıs cinsiyet inş yarın belli olacak

devlet hastaneleri öyle aynen hastayım diye gelen koşarak çıkıyor önüne geçiyorlar benim şu vardı bu vardı diye tahamül edemiyorum gerçekten sen bence sbahatan normal devlet hastasinden yarına randevu al öyle git cnm

canım buradan kaçırıyorum, bilgisayardan girdiğimde yazıyorum çünkü. o yüzden listedeki belli olan tüm bilgileri bana özelden atarsan en kısa zamanda eklerim ;)

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur

Oo may gad keşke bana da öyle olsa :halay:

3.5yasındaki oğluma da şimdiki gebeliğimde de 12.haftada öğrendim . Ya diyorum az insanı merak ettirin göstermeyin yayıyorsunuz bacakları açıyorsunuz herşey ortada az ikilimde kalalım o da yok heyecan iyidir :KK53:

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur erkek anneleri arasına hoşgeldin :KK49:

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur Erkek anneleri arasına hoşgeldin

İkiliyi yaptırınca gerek yok bence sen bilirsin tamamen senin kararın canım
evet cnm kesin degil ama kiz gordu oglum var bide kixim olursa super olur

bu arada bu demir kullanımını konuşuyorduk ya bir ara, dün doktoruma sordum bu konuyu. Anne vücudundan demiri resmen sömürürmüş bebek, bu yüzden demir kullanımı şart diye düşünüyor benim doktorum.
Ya çok kötü kabız yapıyor cnm beni yarın başlayım bari bırakmıştım

Aynen benim de canim en son süt içeli 5-6 sene olmuştur herhalde ama benim biraz ırsi heralde cok şükür simdilik problem yok. Ama cok fazla peynir tüketiyorum. Sutun yerini almasa da iyidir peynir..
Ben probiyotik yoğurt ve kefiri düzenli tüketiyorum cnm sütte bir kakaolu süt sade sütü ölsem içemem

Back
X