- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.481
Kızlar erken geĺir derler cnm o tarihe kalmazaa seninkide benim ki gibi aşk çocuğu olacak desene14 şubat ikimizinde beklenen tarih
ben dün öğrendim cinsiyeti kızım olacak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar erken geĺir derler cnm o tarihe kalmazaa seninkide benim ki gibi aşk çocuğu olacak desene14 şubat ikimizinde beklenen tarih
ben dün öğrendim cinsiyeti kızım olacak :)
kızlar düşündüğünüz isimleri paylaşalım fikir olsun
benim kız olursa ipek
erkek olursa aklımızda çok isim var ama karar veremedik :)
MERHABA KIZLAR NASİP OLURSA BENDE ŞUBAT ANNESİ OLACAĞIM AMA HALA CİNSİYET ÖĞRENEMEDİM ARANIZDA ÖĞRENENLER VAR MI 14 HAFTADA KIZA BENZİYO 15 DE ERKEĞE BENZİO DEDİLER NE ZMAN NETLEŞCEK MERAKTAN ÖLCEM SAĞLICAKLI OLSNDA TABİ
Aynen canım. Hakkımı helal etmiyorum sesli bir şekilde söyledim zaten insanlar kolayını bulmuş. Acil diyip sandalye ile getiriliyorlar kapi açılır acilmaz koşarak iceri girip seke seke gidiyorlar evlerine. Ben günlerdir bel ağrısı yaşıyorum koltuktan kalkınca 80 yaşındaki nine gibi iki büklüm ciktim hastaneden.
Ya çok kötü kabız yapıyor cnm beni yarın başlayım bari bırakmıştım
Ben probiyotik yoğurt ve kefiri düzenli tüketiyorum cnm sütte bir kakaolu süt sade sütü ölsem içemem
cinsiyeti öğrenmenin en güzel yanı oğlum ya da kızım diye sevmek bence. onun dışında ikisi de Allah ın mucizesi, öyle düşünenlere hiç çocuğum yokken bile çok kızardım. nitekim bir arkadaşımın yakın yaşlarda iki oğlu var ki küçük olan bir canavar, ama şu an çok şekerler. kimseye ihtiyaç duymadan birlikte oyun oynayıp harika zaman geçiriyorlar.
apartmanımızda bir komşumuzun kızı ve oğlu var, hiç anlaşamayan iki kardeşler. bu işler hiiiç belli olmaz, bugün öyle konuşanlar yarın neler yaşar bilinmez.
cnm afp testi fiyati ne kadar benim hastane 400 dediKadini aramaya utaniyorum artik o kadar cok aradim ki :)
Bu arada kızlar kefir tüketin mutlaka bebeğin kemik gelişimi ve kilosu için bayağı faydalı
Hazır alıyorum cnm malesefkefiri hazır mı alıyorsun, kendin mi yapıyorsun?
Ben diyet yaparken çok içtim tadına alıştım sütten güzel en azındanGebelikte de emzirme dönemimde de denedim hiç bana göre değil maalesef
Ben zaten yemek içmek konusunda çok seciciyim
İlk tadacağım şeyleri koklarım
Kefir o sınavı geçemedi![]()
Ah nolacak bizim bu halimizbeni de ve bende çocukluktan beri hemoroid de var. ilerleyen günlerde neler olacak bilmiyorum ama demir eksikliği çok konuyu etkiliyor diye dayanıyorum. kayısı ve yaban mersini abonesi olmak zorundayız :)
Hazır alıyorum cnm malesef
Ah nolacak bizim bu halimiz
Kefir mayası var migroslarda falan ama hiç denemedimnasıl mayalandığını öğrenmeye çalışıyım bakıyım.
Şimdilik bana kayısı erik kabak çekirdeği faydalı oluyor cnmgelir geçer takmayalım kafamıza, yediklerimize dikkat edersek atlatırız bir şekilde.
Kızlar erken geĺir derler cnm o tarihe kalmaz
Bilmem sormadim canim ama sorarim.cnm afp testi fiyati ne kadar benim hastane 400 dedi
Ha hay pis görümce seni yaşasın kötülükIcimde tutarim ben onubu sene sevgililer gununde kardesim sevgilisine evlenme teklif edecekmis bozmam lazm
dogurmaktan daha buyuk bahane mi olur
Bilmem sormadim canim ama sorarim.