- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 45
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.801
:) ilk hamilelikte hemen doktora gitmistik.bu sefer 7. hafta gibi giderim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su an sadece çok uyku eğilimi var o da yrgunluktan sanırmKızlar bel ağrınız var mı
Bende oluyo ara araKızlar bel ağrınız var mı
:) ilk bebis kızmı erkek mi .ilkinde hemen gidip keseyi görememistik o yüzden gitmedimTam 6 haftaligiz bugun ve ben butun hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum 1 haftadir ne ararsan var:)) mide bulantisi bas donmesi as erme.. cok istemeyin bence
Benim de ikinci hamileligim ama ilki kadar heyecanliyim cift cizgiyi gordugumuzun ertesi gunu dr daydik aradan 5 yil gecince ve 1 yildir da isteyince mi böyle oldu acaba:)
yok bana zaten kalp atışı duymak için erken geliyor. benim sat 9 mayıstı şuan 5 haftalık hamileyim. haftaya daha 6 hafta olacak. duyulması zor değil mi.Kalbini dinledikten sknra 1 ay randevu nasıl olacaksa :) ögle oluyor bir haftayı bitiremiyoruz bir ay nasıl beklrtiz :)
Bende oluyo ara ara[/QUOTE
Bendede bel ağrısı bugün başladı kasık ağrılarımda vardı
Benimde 9 mayıs cnm aynıymışız ben cumaya gideceğimyok bana zaten kalp atışı duymak için erken geliyor. benim sat 9 mayıstı şuan 5 haftalık hamileyim. haftaya daha 6 hafta olacak. duyulması zor değil mi.
Benimde bugün başladı bel ağrım cnmsu an sadece çok uyku eğilimi var o da yrgunluktan sanırm
Rabbim bu kez saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Kiminde olmuyor bulanti ama hamilelikten hamilelige de degisiyor. 7.haftadan sonra baslama ihtimali de var..Benim ilk gebeliğim ama ikinci hamile kalışım ilki düşüktü onda da yoktu bulantı
Benim de 9 mayisti sat, insallah saglikli hamilelikler olur..Benimde 9 mayıs cnm aynıymışız ben cumaya gideceğim
bende cuma gideceğim işte bana erken geliyor.. nette falan hep 7 8 haftalık duyulur kalp atışı deniyor anlamadım gitti :)Benimde 9 mayıs cnm aynıymışız ben cumaya gideceğim
İnş cnmBenim de 9 mayisti sat, insallah saglikli hamilelikler olur..
Sen bebeği gördünmü cnm kalp atışını duyamasakta bebeği görürüz ben daha sadece kese gördümbende cuma gideceğim işte bana erken geliyor.. nette falan hep 7 8 haftalık duyulur kalp atışı deniyor anlamadım gitti :)
Hem de oldukca fazla.. (Kızlar bel ağrınız var mı
Kiz canim:) ilk bebis kızmı erkek mi .ilkinde hemen gidip keseyi görememistik o yüzden gitmedim
Oh tek ben değilmişim kimsede bel kasık ağrısı yok korkmaya başlamıştımHem de oldukca fazla.. (
Bende kese gordum doktorum 2 hafta sonra kalp duyacagiz dedi.Sen bebeği gördünmü cnm kalp atışını duyamasakta bebeği görürüz ben daha sadece kese gördüm
Keseyi gordukten sonra ne zaman gel dedi doktor sana canim. Ben pazartesi gordum keseyi, doktor 2 hafta sonra gel dediSen bebeği gördünmü cnm kalp atışını duyamasakta bebeği görürüz ben daha sadece kese gördüm