- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.781
X-ray cihazının kanıtlanmış bir zararı yok gebelikte. Ben kalp atısını bekliyorum. Duyunca söyleyecegim. Yaklasık 8 haftalık olacak o zamana.kızlar çevrenize ne zaman söyleyeceksiniz..
benimki daha 5 haftalık, kimseye söylemek istemiyorum ama dün hemen iş yerinde x-ray'den geçmedim diye sormuşlar arkamdan hamile mi diye..
bir de iş arkadaşlarım yanımda sigara içiyor püfür püfür, normalde sigara kullanmadığım halde bir şey demiyorum, şimdi tepki de gösteremiyorum o yüzden..
evet ben de araştırdım baya yabancı sitelerde de, kanıtlanmış bir zararı yok diyorlar ama bütün hamileler pıtır pıtır yandan geçerken benim neyim eksik diye düşünmeye başladım :)X-ray cihazının kanıtlanmış bir zararı yok gebelikte. Ben kalp atısını bekliyorum. Duyunca söyleyecegim. Yaklasık 8 haftalık olacak o zamana.
Dün gittim duyamadık haftaya dedi doktor kızımda 6+6 da duymuştumkızlar merhaba sizinle haftarımız aynı kalp atışlarını duydunuz mu ,
biz sabah gittik duyamadık ,
Uykum var iştahsızlık devam doktor olabilir dedi bu zamanlarda bulantım yok deyince sevindi olmasın dedi kızımdan biliyorduGünaydın kızlar bugün uykumu aldım sabahın köründe uyanıyordum hergün.
Sizler nasılsınız keyifler yerindemi
İnş hepimiz sagljkla bebeklerimizin kalplerini duyarızInsallah duyarsin canim :)) hadi bakalim sira sira asiyoruz eşikleri :))
Banada haftaya gel dedi doktorum ama bana erken geliyor. Bakalim nasip..İnş hepimiz sagljkla bebeklerimizin kalplerini duyarız
Kese göremeyenlere kese
Bebegi göremeyenlere bebek
Kalbini duyamayanlara kalp sesi
ooo ultrason resimleriyle cinsiyyet tahmini mi yapılıyo...ben de koyayım belki bi fikri olan olur.4yaşlnda bi kızım varEki Görüntüle 2009423
benden sin sende ilk gebelik insan özeniyor ilk başlarda bulandı sandım YÖK anam tık YÖK keşke bulansaOlsun cnm azcık hamile gibi hissederim kendimi şimdi bulantım niye yok diye kuruntu yapıyorum
Sanırım 7 haftaya yaklaşırken başlıyor bulantılarbenden sin sende ilk gebelik insan özeniyor ilk başlarda bulandı sandım YÖK anam tık YÖK keşke bulansa
BaşlasınSanırım 7 haftaya yaklaşırken başlıyor bulantılar
Kiz birak baslamasin neden istiyorsun bulantiBaşlasın
Çok özeniyorum tamam biliyorum Emin'im kötü birşeydir ama normal hamile gibi olmak istiyorum midem bulandığında tuvalete kaçmak istiyorum Artık yaKiz birak baslamasin neden istiyorsun bulanti
Ilk hamilelikte oyle oluyor. Insan ozeniyor. Ben de okulda hep hamile oldugum anlasilsin diye mide bulantim olsun isterdim :) dogum yaptigimda komsum bana sen hamile miydin diye sordu :) (oraya yeni tasinmistik ama gobegim cok kucukmus sanirim)Çok özeniyorum tamam biliyorum Emin'im kötü birşeydir ama normal hamile gibi olmak istiyorum midem bulandığında tuvalete kaçmak istiyorum Artık yaözeniyorum yani ne yapim
Benim ilk gebeliğim ama ikinci hamile kalışım ilki düşüktü onda da yoktu bulantıIlk hamilelikte oyle oluyor. Insan ozeniyor. Ben de okulda hep hamile oldugum anlasilsin diye mide bulantim olsun isterdim :) dogum yaptigimda komsum bana sen hamile miydin diye sordu :) (oraya yeni tasinmistik ama gobegim cok kucukmus sanirim)
İnş hepimiz sagljkla bebeklerimizin kalplerini duyarız
Kese göremeyenlere kese
Bebegi göremeyenlere bebek
Kalbini duyamayanlara kalp sesi
çok tesekkür ederimmgünaydın hoşgeldin
Kalbini dinledikten sknra 1 ay randevu nasıl olacaksa :) ögle oluyor bir haftayı bitiremiyoruz bir ay nasıl beklrtiz :)Banada haftaya gel dedi doktorum ama bana erken geliyor. Bakalim nasip..