- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.761
Eki Görüntüle 2009246 Merhaba canlar :)
Sabah doktora gittim herşey normal dedi , protein çıkmış ama bu teste güvenenem boşver iyisin dedi :))
Bebişi gördük kalp atımı alttan duyarız ama gerek yok haftaya karından bakalım dedi :) Çok şükür yani :))
Merak etme bence, 8 hafta normal kabul ediliyor. Bide herkesin günü hamile kalirken farklı aslında onunda etkisi var bence.maşallah canım bizde sabah gittik kalp atışını duyamadık biraz üzüldüm ama
haftaya duyarım inşallahhhhhh,
sende duymamışsın haftalarımız aynı senınle , yazını görünce biraz moral buldum
sağlıkla duyarız inşallahhh
Olsun cnm azcık hamile gibi hissederim kendimi şimdi bulantım niye yok diye kuruntu yapıyorumbaşlamasın arkadaşım ne etcenben dua ediyorum kızımdakı gibi olmasınnn...
Biz duyduk canım 6+2yken ama vajinal baktı bilmiyorum karından duyulurmuydu denemedikızlar merhaba sizinle haftarımız aynı kalp atışlarını duydunuz mu ,
biz sabah gittik duyamadık ,
Biz duyduk canım 6+2yken ama vajinal baktı bilmiyorum karından duyulurmuydu denemedi
Duyarsınız inşallahmaşallah canım bizde duayrız inşallahhh
maşallah canım bizde sabah gittik kalp atışını duyamadık biraz üzüldüm ama
haftaya duyarım inşallahhhhhh,
sende duymamışsın haftalarımız aynı senınle , yazını görünce biraz moral buldum
sağlıkla duyarız inşallahhh
Ben hiç belirti yaşamadım ilk gebelikte. Hiç belirti olmayabilir bence ki olmasın ne güzelOlsun cnm azcık hamile gibi hissederim kendimi şimdi bulantım niye yok diye kuruntu yapıyorum
Evet yuvarlak oluyorKızlar sizin bu kese teorisine göre benimki yuvarlak mı olmuş oluyor baksanıza
benimde belirtim yok. zaten adet belirtimde olmazdı.Ben hiç belirti yaşamadım ilk gebelikte. Hiç belirti olmayabilir bence ki olmasın ne güzel
Ben kızımda neler yaşadığımı umuttum cnm kasıklarım ağrıyormuydu kalp atışı için endişe ettimmi hiç birini hatırlamıyorumBen hiç belirti yaşamadım ilk gebelikte. Hiç belirti olmayabilir bence ki olmasın ne güzel
Çin takvimide kız diyor bakalımEvet yuvarlak oluyor
Benim oğlumda da kasık ağrısı coktu hatta geç öğrenmiştim ben ve sürekli adet oldum sanıyordum. Birde cok cok yogun beyaz akıntım vardı yine var.Ben kızımda neler yaşadığımı umuttum cnm kasıklarım ağrıyormuydu kalp atışı için endişe ettimmi hiç birini hatırlamıyorum
Bende şuan aynı durumdayım cnm hayırlısı olsun artıkBenim oğlumda da kasık ağrısı coktu hatta geç öğrenmiştim ben ve sürekli adet oldum sanıyordum. Birde cok cok yogun beyaz akıntım vardı yine var.
Ahahah aynı benOlsun cnm azcık hamile gibi hissederim kendimi şimdi bulantım niye yok diye kuruntu yapıyorum