2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar günaydın, biz haftaya cumartesi tatil ve gezi icin Saraybosnaya gidiyoruz. Önceden ayarlanmıştı ama biraz tedirginim. 13 aylık oğlum var bide. Çok mu yorulurum nasıl gećer ya da bunlari düsünmeyip gezmeyimi düsüneyim. Yarın kese için gideceğiz ama kalp atısı artık tatil dönüsüne kalacak.

canım daha önce ayarlandığı için iptal edilmez bence, eşin yardımcı olursa bence sıkıntı yaşamazsın, oğlunu babasına emanet edip dinlene dinlene gezersin. bir daha 2 çocuk ile uzun bir süre tatil hayal olur

Kızlar günaydın benle aynı haftada olanlar el kaldırsın ben 4+5 im.Pzt gittik kesecikleri gördük bu pzts tekrar çağırdı bakalım gidecez.
gunaydın aynı haftadayız :) 4+4 üz.allahım saglıkla hayırla ömürle kucagımıza almayı nasip etsin inşalah.biz 23 unde kese ıcın gıdıcez.ama sonrasında 15 temmuza kadar doktorumuz ızınlıymıs kalp atısı ıcın okadar beklemem sanırım baska doktora gıderım bıkerelık.sonucta doktorun ıznı bıtene bız 9 haftalık olucaz nasipse

Eşim yardımcı olur sağolsun. Ki oğlum eşim varken asla bana gelmez. Bakal neler olacak:) bu arada benim oğlumun keseside ince uzun.

Amin canım

İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoş

Biz henuz sadece kayinvalidemlere soyledik :)))) Ben 3 ay once bir dusuk yaptim kayinvalidem benden cok uzukup aglamisti oyuzden o sevinsin diye soyledik :)

Napalım 1 ay daha idare edicem artık :)

kızlar merhaba sizinle haftarımız aynı kalp atışlarını duydunuz mu ,

biz sabah gittik duyamadık ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…