2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2009246 Merhaba canlar :)

Sabah doktora gittim herşey normal dedi , protein çıkmış ama bu teste güvenenem boşver iyisin dedi :))

Bebişi gördük kalp atımı alttan duyarız ama gerek yok haftaya karından bakalım dedi :) Çok şükür yani :))

maşallah canım bizde sabah gittik kalp atışını duyamadık biraz üzüldüm ama

haftaya duyarım inşallahhhhhh,

sende duymamışsın haftalarımız aynı senınle , yazını görünce biraz moral buldum

sağlıkla duyarız inşallahhh

Merak etme bence, 8 hafta normal kabul ediliyor. Bide herkesin günü hamile kalirken farklı aslında onunda etkisi var bence.

Bozma canım moralini doktor bu hafta bizim için önemli olan kesenin büyümesi ve gelişmesi dedi :)
Haftaya da kalp atışı için gel dedi o yüzden çok takmadım kafama kesenin içi de doluydu rahatladım biraz :))

Kızlar sizin bu kese teorisine göre benimki yuvarlak mı olmuş oluyor baksanıza :halay:

Eklentiler

• IMG_0889.JPG
    IMG_0889.JPG
    33,4 KB · Görüntüleme: 43
Benim içime kesin oglum olacak gibi geliyor. Kime söylesem bence erkek diyor. Bende kendimi hiiiç kıza heveslendirmiyorum. Ama olsa kız isterim.

Ben kızımda neler yaşadığımı umuttum cnm kasıklarım ağrıyormuydu kalp atışı için endişe ettimmi hiç birini hatırlamıyorum
Benim oğlumda da kasık ağrısı coktu hatta geç öğrenmiştim ben ve sürekli adet oldum sanıyordum. Birde cok cok yogun beyaz akıntım vardı yine var.

kızlar çevrenize ne zaman söyleyeceksiniz..
benimki daha 5 haftalık, kimseye söylemek istemiyorum ama dün hemen iş yerinde x-ray'den geçmedim diye sormuşlar arkamdan hamile mi diye..
bir de iş arkadaşlarım yanımda sigara içiyor püfür püfür, normalde sigara kullanmadığım halde bir şey demiyorum, şimdi tepki de gösteremiyorum o yüzden..

X